אפילו לא שאלה,תראה את BIGGER STRONGER FASTER למקרה שלא ראיתאני בספק אם כולם מודעים לזה שבולט נקי..נגיד כריסטיאנו רונאלדו ולברון ג'יימס הם מפלצות ספורטיביות. מה לגביהם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו לא שאלה,תראה את BIGGER STRONGER FASTER למקרה שלא ראיתאני בספק אם כולם מודעים לזה שבולט נקי..נגיד כריסטיאנו רונאלדו ולברון ג'יימס הם מפלצות ספורטיביות. מה לגביהם?
אז למה לא בודקים אותם?אפילו לא שאלה,תראה את BIGGER STRONGER FASTER למקרה שלא ראית
כי זה לא כלכלי,לאף אחד אין אינטרס לבדוק אותם,ולאלה שיש אין מספיק כסףאז למה לא בודקים אותם?
סתם מעניין אותי למה דווקא על גאטלין הנחיתו בדיקת פתע(והוא נכשל בבדיקה) ודווקא על בולט לא..כי זה לא כלכלי,לאף אחד אין אינטרס לבדוק אותם,ולאלה שיש אין מספיק כסף
ויש בדיקות "פתע" שמודיעים עליהם מראש,ככה שהם תמיד יודעים לפני.
כמו בדיקות שתן בצבא כשאתה טבח
ערף הספורטיביות נעלם מכיוון שלא כולם משתמשים,ולאלה שכן יש יתרון ברור.
או שיחמירו עם הבדיקות או שיתנו לכולם להשתמש.
(אני בלי קשר חושב שזה צריך להיות חוקי)
אין מה לעשות , השואו צריך להימשך . קח לדוגמא את הווייטליפטרים מארה"ב , הם המדינה היחידה בעולם שיש להם וועדה פנימית הבודקת שספורטאים שלהם נקיים (בזמן שברוסיה ,סין ,אירן , וכו להפך מדפיסים לספורטאים שלהם לוח שנה עם סטרואידים ומדביקים על ארוניות שלהם בכפר האולימפי שהם מתאמנים בו) . וראה איזה ביצועים עלובים יש להם , יחסית למדינות מובילות בתחום . אז אין פה ציטינג , הרף הזה נשבר כבר מלפני כל כך הרבה שנים שאי אפשר לחזור לספורט של פעם - קודם כל זה כבר לא יהיה מעניין . ודבר שני אנשים שרוצים נצחון בכל מחיר (אתלטים) ,וכאשר יש מוניטין של מדינה מאחוריהם ,עדיין ימצאו דרך לתת edge לאתלט
בולט קנה חומרים איכותיים יותר,כאלה שקשה מאוד לתפוס. זה דעתיסתם מעניין אותי למה דווקא על גאטלין הנחיתו בדיקת פתע(והוא נכשל בבדיקה) ודווקא על בולט לא..
אז למה לא בודקים אותם?
לדמיטרי קלוקוב מרוסיה יש גוף שאני יכול לאוננן עליו.. מרים משקולות לא אמור להראות ככה
יש איזה ראיון עם מיכאל קוקלאייב , סטרונגמאן רוסי ופאוורליפטר בזמנו הפנוי , שהיה בנבחרת אולימפית של רוסיה (והעיפו אותו מאיזה סיבה כלשהי) .הוא מספר את כל השיט הזה של ארונית ורשום לך מה צריך לקחת , מתי ,איך ,מתי יורדים מזה ,ויש להם גיבוי של וועדה אולימפית רוסית שדואגת שלא ידיעו לאולימפיאדה עם שרידים בדם (למרות שעדיין קרו פשלות והייתה איזה אולימפידאדה שרוסים פשוט התחילו לפרוש אחד אחרי השני בטוענות שונות ומשונות ) .
אולי בגלל זה ליגת העל בכדורגל שווה לתחת? שיתחילו להזריק 🥴
באמת? 😳זה לא מפתיע,החלו לבצע בדיקות סמים לגיימרים לפני שהם עולים לעמדת המשחק,כחשד כי הם משתמשים בחומרים משפרי ביצועים על מנת לשפר את יכולת הריכוז שלהם בעת משחק.
אתה כנראה צודק, אבל יאמר לזכות רונאלדו שהוא שיחק פצועאפשר היה לראות במונדיאל האחרון את הירידה בביצועים של הכוכבים, לדעתי זה בעיקר בגלל החשש מבדיקות סמים.
לדמיטרי קלוקוב מרוסיה יש גוף שאני יכול לאוננן עליו.. מרים משקולות לא אמור להראות ככה
בולט קנה חומרים איכותיים יותר,כאלה שקשה מאוד לתפוס. זה דעתי
מה שמזכיר לי,השחקנים הגדולים אף פעם לא פצועים להרבה זמן,עוד הוכחה לאנאבוליםאתה כנראה צודק, אבל יאמר לזכות רונאלדו שהוא שיחק פצוע
לברון נגיד לא ירד ברמה שלו(רק העלה אותה) בפלייאוף הNBA ובגמר כמובן
זה נכון וגם לא נכון. מה מונע משחק להיכנס כניסה ברוטאלית בשחקן כמו רונאלדו/מסי? לפעמים גם נחיתות לא נכונות בקפיצות גובה יכולות להסתיים בשברי קרסול/קרעים ברצועה..לזה אין מענה בכל מה שקשור לאנאבוליםמה שמזכיר לי,השחקנים הגדולים אף פעם לא פצועים להרבה זמן,עוד הוכחה לאנאבולים
אני חושב שזה יותר עניין של תזמון ,אתטלים אולימפים יש להם יום מדויק שהם יורדים מקריאטין כדי להיות נקיים לאולימפיאדה (וואלה כל שנה הם ממציאים בדיקות חדשות אז חומרים שקשה לתפוס לא תמיד עובד) . יש כאלו שקצת מפקששים ולוקחים יותר זמן כדי לשמור קצת על ההישגים שלהם יותר ,ואילו נתפסים .
יכול להיות שיש כאלו שנתפסים אבל לא עושים מזה בלאגן ופשוט אומרים להם שלא ישתתפו ,ומענישים איזה מישהו "פחות" בתור יראו וירעו .
בNFL עושים להם בכלל בדיקות ? כולם שמה נראים כאילו הם על קריאטין .
אני יותר ממשוכנע שמסי לא הפסיק עם הHGH ברגע שהרופא אמר "זהו אתה מוכן"זה נכון וגם לא נכון. מה מונע משחק להיכנס כניסה ברוטאלית בשחקן כמו רונאלדו/מסי? לפעמים גם נחיתות לא נכונות בקפיצות גובה יכולות להסתיים בשברי קרסול/קרעים ברצועה..לזה אין מענה בכל מה שקשור לאנאבולים
הייתה תקופה(לפני 6-7 שנים) שמסי היה פצוע כרוני עד שהוא פשוט הפך לרובוט. רונאלדו למעט פציעת ברך מאמצע שנה שעברה לא היה פצוע שנים(עד כמה שזכור לי לפחות)..בהחלט מעורר חשד
@Moshe , מה דעתך?
מסי השתמש בHGH בלאת ברירה מהיעדר גדילה טבעית של הגוף..אני בספק אם הוא משתמש בחומר הזה 15 שנים.."NFL players are tested for recreational drugs once a year, during a window mandated by the collectively bargained substance-abuse policy. That window opens in the spring (this year, coincidentally, it’s on 4/20) and ends early in the preseason. But largely because of the cost of dispatching drug testers, the vast majority of players are tested during training camp, when they’re all in one place. All a player usually needs to do is make sure he pisses clean by the time he reports to camp"
ציטוט שאומר הרבה
אני יותר ממשוכנע שמסי לא הפסיק עם הHGH ברגע שהרופא אמר "זהו אתה מוכן"
לא אומר 15 שנה ,אבל קצת יותר מכמה שהיה צריך,אולי גם עכשיומסי השתמש בHGH בלאת ברירה מהיעדר גדילה טבעית של הגוף..אני בספק אם הוא משתמש בחומר הזה 15 שנים..