"90% מלוחמי UFC לוקחים סטרואידים" וסמים בספורט באופן כללי

אני דווקא שייך לצד השני של העסק הזה
אני לא חושב שצריך להיות אוהד בארסה בשביל להבין שמסי רמה אחת מעל רונאלדו..שניהם מדהימים, אבל מסי זה כוח של טבע ורונאלדו זה כוח של עבודה ואימונים קשים..
אני מכיר לא מעט אוהדי ריאל שמודים שמסי הטוב בעולם(אני לא אוהד בארסה)

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שצריך להיות אוהד בארסה בשביל להבין שמסי רמה אחת מעל רונאלדו..שניהם מדהימים, אבל מסי זה כוח של טבע ורונאלדו זה כוח של עבודה ואימונים קשים..
אני מכיר לא מעט אוהדי ריאל שמודים שמסי הטוב בעולם(אני לא אוהד בארסה)

(אוהד ארסנל)
קודם כל,אלכסיס הוא הטוב בעולם וזה בפער גדול.😃
עכשיו ברצינות,מסכים שהוא הכשרון הכי גדול שיש אולי אפילו הכי חכם שיש. אם הוא הכי טוב? לא יודע. רונלאדו סקורר אלוהי
ובהקשר לנושא,קח את מסי לדוגמה,או כל שחקן זריז אחר ותשווה אותו לרונאלדו. יש הבדלי גובהו משקל גדולים ביניהם ובכל זאת רונאלדו מהיר ברמות היסטריות, זה לא יכולת אנושית טבעית

(אוהד ארסנל)
קודם כל,אלכסיס הוא הטוב בעולם וזה בפער גדול.😃
עכשיו ברצינות,מסכים שהוא הכשרון הכי גדול שיש אולי אפילו הכי חכם שיש. אם הוא הכי טוב? לא יודע. רונלאדו סקורר אלוהי
ובהקשר לנושא,קח את מסי לדוגמה,או כל שחקן זריז אחר ותשווה אותו לרונאלדו. יש הבדלי גובהו משקל גדולים ביניהם ובכל זאת רונאלדו מהיר ברמות היסטריות, זה לא יכולת אנושית טבעית
חחחח איזה אח אני גם אוהד ארסנל!! אבל הלורד בנדטר הטוב בעולם!!
תראה, יש כמה וכמה פרמטרים להשוות בין מסי לרונאלדו.
רונאלדו הוא שחקן מושלם, שזה אומר הכל. הוא מבקיע, מבשל, מבקיע בבעיטות חופשיות/פנדלים, בעיטה חזקה, חוש הימצאות ברחבה, דריבל(אם כי הדריבל שלו לא מה שהיה פעם), פיזי, טכני, זריז, מהיר, נוגח מצוין, קופץ לשמיים ומה לא..
אבל מתי בפעם האחרונה ראית גול יוצא דופן של רונאלדו? כמו זה של מסי מול באיירן/מול בילאו בגמר.
הוא הבקיע בשנה האחרונה(רונאלדו) 61 גולים. זה מדהים ומטורף. אבל..14 מהם זה פנדלים. שאר הגולים הם באזור הרחבה מקרוב ולפעמים מעט מרחוק, נגיחות ולפעמים מבצע קבוצתי קטן. רק גול אחד הוא הבקיע בדריבל..ולא המצאתי את המספרים האלה, ראיתי את הסרטון של כל הגולים..
מסי לעומת זאת הוא פשוט אלוהים..אי אפשר להסביר במילים. הדריבל המדהים, הראיית משחק הבלתי נתפסת, יכולת הבישול הנדירה, הזריזות רגליים, שליטה בשתי הרגליים ומה לא..מבחינה אתלטית רונאלדו טוב יותר ביי פאר. אבל בכדורגל המטרה היא לא רק להיות אתלט ועל זה מסי בדיוק עונה. מה שהוא עשה רונאלדו לא עשה
שלא לדבר על זה שאת רונאלדו קשה אפילו להכניס לטופ 10 בכל הזמנים. מסי לעומת זאת הכי קרוב שהגיע למראדונה אז..
תראה את הסרטון החל מ8:55. זה סרטון של 50 הגולים הטובים של מסי, מ8:55 זה העשר הגדולים ביותר. מתי בפעם האחרונה רונאלדו עשה משהו דומה יותר מפעם-פעמיים? אין לו את הקסם שיש למסי

תלחץ על youtube בסרטון, לא נותן לצפות מתוך האתר

אני לא מבין למה הצהרות כאלה כל פעם עושות כל כך הרבה רעש מחדש.
בכל ענף תחרותי שבו אפשר לערב משפרי ביצועים, בין אם בצורה חוקית או לא, חומרים כאלה או אחרים מעורבים וכל מי שחושב אחרת או שלא מבין בספורט או שהוא סתם תמים.

בכל ענף תחרותי שבו אפשר לערב משפרי ביצועים, בין אם בצורה חוקית או לא, חומרים כאלה או אחרים מעורבים וכל מי שחושב אחרת או שלא מבין בספורט או שהוא סתם תמים.
איזה חומרים לדוגמא שחקנים כמו מסי/רונאלדו/לברון משתמשים? במידה ואתה יודע

• פותח/ת השרשור
חחחח איזה אח אני גם אוהד ארסנל!! אבל הלורד בנדטר הטוב בעולם!!
תראה, יש כמה וכמה פרמטרים להשוות בין מסי לרונאלדו.
רונאלדו הוא שחקן מושלם, שזה אומר הכל. הוא מבקיע, מבשל, מבקיע בבעיטות חופשיות/פנדלים, בעיטה חזקה, חוש הימצאות ברחבה, דריבל(אם כי הדריבל שלו לא מה שהיה פעם), פיזי, טכני, זריז, מהיר, נוגח מצוין, קופץ לשמיים ומה לא..
אבל מתי בפעם האחרונה ראית גול יוצא דופן של רונאלדו? כמו זה של מסי מול באיירן/מול בילאו בגמר.
הוא הבקיע בשנה האחרונה(רונאלדו) 61 גולים. זה מדהים ומטורף. אבל..14 מהם זה פנדלים. שאר הגולים הם באזור הרחבה מקרוב ולפעמים מעט מרחוק, נגיחות ולפעמים מבצע קבוצתי קטן. רק גול אחד הוא הבקיע בדריבל..ולא המצאתי את המספרים האלה, ראיתי את הסרטון של כל הגולים..
מסי לעומת זאת הוא פשוט אלוהים..אי אפשר להסביר במילים. הדריבל המדהים, הראיית משחק הבלתי נתפסת, יכולת הבישול הנדירה, הזריזות רגליים, שליטה בשתי הרגליים ומה לא..מבחינה אתלטית רונאלדו טוב יותר ביי פאר. אבל בכדורגל המטרה היא לא רק להיות אתלט ועל זה מסי בדיוק עונה. מה שהוא עשה רונאלדו לא עשה
שלא לדבר על זה שאת רונאלדו קשה אפילו להכניס לטופ 10 בכל הזמנים. מסי לעומת זאת הכי קרוב שהגיע למראדונה אז..
תראה את הסרטון החל מ8:55. זה סרטון של 50 הגולים הטובים של מסי, מ8:55 זה העשר הגדולים ביותר. מתי בפעם האחרונה רונאלדו עשה משהו דומה יותר מפעם-פעמיים? אין לו את הקסם שיש למסי

תלחץ על youtube בסרטון, לא נותן לצפות מתוך האתר

נוטה להסכים שאתה מציג את זה ככה
נסגור את זה ככה,רונאלדו מזריק יותר
איזה חומרים לדוגמא שחקנים כמו מסי/רונאלדו/לברון משתמשים? במידה ואתה יודע
כל מה שיתן להם יתרון נוסף, סטרואידים גם

נוטה להסכים שאתה מציג את זה ככה
נסגור את זה ככה,רונאלדו מזריק יותר
שערים בליגה הגרמנית -
מסי - 0
רונאלדו - 0
פלה - 0
מארדונה - 0
לורד בנדטר - 1

מכאן נובע שהלורד מזריק יותר והוא הטוב בעולם 😃

• פותח/ת השרשור
1915_862968086_cristiano_ronaldo____11__H154254_L.jpg Y0na זה אמור לענות לך על השאלה אם הוא משתמש או לא

קבצים מצורפים

• 1915_862968086_cristiano_ronaldo____11__H154254_L.jpg
    1915_862968086_cristiano_ronaldo____11__H154254_L.jpg
    KB 19.7 · צפיות: 167
gg1152192.jpg

בטח תמונה מאזור גיל 18. היום רונאלדו בן 30 ובתמונה הנ"ל הוא לא נראה בצורה יוצאת דופן או משהו יותר טוב, אבל מה אני מבין בתכלס..

• פותח/ת השרשור
זה לא נראה לך שינוי דיי גדול יחסית לשחקן מקצועי ששורף אלפי קלוריות ביום ונמצא תחת תפריט קבוע ואימונים קשים?
בטבע שלו הוא קטן

זה לא נראה לך שינוי דיי גדול יחסית לשחקן מקצועי ששורף אלפי קלוריות ביום ונמצא תחת תפריט קבוע ואימונים קשים?
בטבע שלו הוא קטן
רשמתי כבר שמה אני מבין..אם כבר מדברים על קלוריות וכו', כמה לדעתך אחד כמוהו אוכל ביום? כי הוא מתאמן הרבה יותר משחק ממוצע
ציטוט של חסה(שחקן בקבוצה):"בשביל להשתפר יותר הגעתי שעתיים קודם לאימון. כשהגעתי, ראיתי את רונאלדו באמצע האימון"
זאת גם אחת הסיבות שאני אומר שרונאלדו הוא תוצר של עבודה ואימונים קשים, אבל לא מסי.. ;)

• פותח/ת השרשור

אז לישראלים אין הישגים כי המוסר עבודה גבוה או כי החומרים מיוצרים בug של דרום תל אביב?

בטבע שלו הוא קטן
מה זה בטבע שלו הוא קטן? הבן אדם כבר בן 30 ונמצא ברמות הכי גבוהות של תזונה כושר ואימונים מגיל צעיר, זה לאו דווקא מחייב שימוש בחומרים (אם כי יכול להיות שהוא משתמש במשפרי ביצועים, אבל זה לא כזה רלוונטי ליכולת משחק שלו בתור כדורגלן, ברור שזה עוזר אבל ההבדל הוא מינורי על המגרש), יש לרונאלדו גנטיקה מעולה בלי קשר, הוא באמת תוצר של עבודה קשה ואימונים.
כדורגלנים בכללי אין להם מה להיות "גדולים".

אני אישית חושב שכל אתלט וספורטאי שנמצא ברמות הכי גבוהות משתמש בחומרים משפרים ביצועים ואני לא רואה בעיה עם זה, כי בסופו של דבר הגנטיקה היא גורם מכריע, החומרים הם עזר לשבור שיאים/להיות טובים יותר.
סתם לדוגמא, תראו למשל בתחום הטניס את רפאל נדאל, לאחרונה הודח מהתחרות ואני אישית חושב שבגלל שהוא הפסיק להשתמש ובגלל הפציעה שלו, קשה לשמור על ביצועים ברמות האלה בלי להשתמש, פלוס הגיל עושה את שלו.

לא כל אחד שמשתמש יכול להגיע לרמות האלה(ע"ע בולט), זה תלוי גנטיקה, אימונים ותזונה.

מה זה בטבע שלו הוא קטן? הבן אדם כבר בן 30 ונמצא ברמות הכי גבוהות של תזונה כושר ואימונים מגיל צעיר, זה לאו דווקא מחייב שימוש בחומרים (אם כי יכול להיות שהוא משתמש במשפרי ביצועים, אבל זה לא כזה רלוונטי ליכולת משחק שלו בתור כדורגלן, ברור שזה עוזר אבל ההבדל הוא מינורי על המגרש), יש לרונאלדו גנטיקה מעולה בלי קשר, הוא באמת תוצר של עבודה קשה ואימונים.
כדורגלנים בכללי אין להם מה להיות "גדולים".

אני אישית חושב שכל אתלט וספורטאי שנמצא ברמות הכי גבוהות משתמש בחומרים משפרים ביצועים ואני לא רואה בעיה עם זה, כי בסופו של דבר הגנטיקה היא גורם מכריע, החומרים הם עזר לשבור שיאים/להיות טובים יותר.

לא כל אחד שמשתמש יכול להגיע לרמות האלה, זה תלוי גנטיקה, אימונים ותזונה.
בוא נגיד שמבחינת גנטיקה רונאלדו בורך..

נכון, אבל אם לא העבודה והאימונים הקשים וההקרבה בשביל הספורט הוא לא היה מגיע לזה. גם מבחינת פיתוח גוף רונאלדו יכל להגיע רחוק, רואים את זה.

כמו שאמרו קודם, מסי למשל הוא ההפך מ"גוף יפה וחזק" וכו', אבל זה לא אומר שהוא לא הכדורגלן הטוב בהיסטוריה.

תבינו, אלה אנשים שמקפידים על תזונה, אימונים וכושר של הרמות הכי גבוהות ובכל זמן נתון נמצאים תחת יעוץ של התותחים בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית