הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוסיף קלוריות או לחכות בכל זאת ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
לאחר7 שבועות של התחלת מסה שעליתי במשקל גוף ללא הוספת קלוריות לתפריט שזה די הרבה זמן. נשקלתי בבוקר והמשקל יראה לי עליה של 200 גרם לאומת שבוע שעבר. עכשיו יש אפשרות להמשיך לעשות שבוע 7 ברציפות בלי להוסיף קלוריות. מה דעתכם או אחרי תקופה ארוכה להוסיף עוד איזה 200 קלוריות.

נערך לאחרונה:
אני אראה לך את קו המחשבה שאמור להנחות אותך כדי שלא תצטרך כל פעם להתייעץ בפורום:
- "עבר שבוע ועליתי 200 גרם, האם אני מרוצה מהעליה?"
אם התשובה היא כן, אל תוסיף קלוריות, אם התשובה היא לא, תוסיף קלוריות

• פותח/ת השרשור
האמת מרוצה וחושב לעלות קלוריות אבל לא מזיק לשאל ככה דעה נוספת אולי יחדשו אולי בדברים .
תודה

האמת מרוצה וחושב לעלות קלוריות אבל לא מזיק לשאל ככה דעה נוספת אולי יחדשו אולי בדברים .
תודה
הסיבה היחידה לא להוסיף קלוריות היא אם אתה כבר על כמות קלוריות כל כך מוגזמת שעדיף במקום להוסיף עוד לסדר את המטבוליזם על מאזן נייטראלי.

למה לא? אם כמות מסויימת הראתה עליה של 200 גרם בשבוע, למה לשרוף עוד שבוע?
למה לשרוף? הוא עולה משמע הוא עדיין בפלוס קלורי. אם יעלה קלוריות אולי זה יהיה יותר מדי והור יעלה יותר מדי בשומן ביחס לשריר.. כל עוד יש עליה ברורה אני לא בעד להוסיף. במיוחד לא אחרי ש7 שבועות הוא עלה על אותו פלוס קלורי. משמע כנראה החישוב שלו לא היה נכון / החילוף חומרים היה איטי מחיטוב קודם ועכשיו זה מתאזן.

אין דבר כזה לשרוף שבוע.. אתה ממהר לאן שהוא? יש לך תחרות עוד 3 חודשים? כנראה שלא.. אז תתאמן וכל עוג אתה עולה זה סבבה, כנראה ששבוע הבא תוסיף אוכל

אתה ממהר לאן שהוא?
יודע מה? כן. אני ממהר. אני ממהר לא לעלות 2 קילו ב10 שבועות. אני בוחר לעצמי סטנדרט עליה מסוים, לדוגמא, חצי קילו בשבוע. לא עליתי חצי קילו בשבוע? צריך להוסיף קלוריות. 200 קילו זה בקושי עליה ואם עלית 200 קילו בשבוע בתקופת מסה סימן שצריך דחוף להוסיף קלוריות.

יודע מה? כן. אני ממהר. אני ממהר לא לעלות 2 קילו ב10 שבועות. אני בוחר לעצמי סטנדרט עליה מסוים, לדוגמא, חצי קילו בשבוע. לא עליתי חצי קילו בשבוע? צריך להוסיף קלוריות. 200 קילו זה בקושי עליה ואם עלית 200 קילו בשבוע בתקופת מסה סימן שצריך דחוף להוסיף קלוריות.
לא אמרתי לא להוסיף. אמרתי שאני במצב שלו, בהתחשב בכל השבועות האחרונים ולא רק השבוע לא הייתי מוסיף.

אתה אומר שהיית מוסיף. אחלה, דעות שונות.

• פותח/ת השרשור
בסהכ הכללי כולל השבוע יצא לי עליה ממוצע של 400 גרם בשבוע
וזה שלפני 7 שבועות הייתי על שבועים נטרלי.
ואם אני אוסיף קלוריות זה בקטנה תוספת של עוד 200 קלוריות לתפריט לא מתחיל להשתגע.
אני חושב שאני יעלה קצת קלוריות כי איפה שהוא מציק לי קצת התחושת הרעב .

בסהכ הכללי כולל השבוע יצא לי עליה ממוצע של 400 גרם בשבוע
וזה שלפני 7 שבועות הייתי על שבועים נטרלי.
ואם אני אוסיף קלוריות זה בקטנה תוספת של עוד 200 קלוריות לתפריט לא מתחיל להשתגע.
אני חושב שאני יעלה קצת קלוריות כי איפה שהוא מציק לי קצת התחושת הרעב .
בהצלחה! לי בדרך כלל מציקה התחושה של מחסור בתוצאות, אבל גם זה משהו 😃

• פותח/ת השרשור
נכון שאני עדין כל שבוע בפלוס קלורי אבל יש כאלה שגם יסתכלו ספציפי על עליה שבועית כמו שאמרתם וכל אחד יבחר מה לדעתו .אני אנסה לעלות ונראה מקסימום

200 גרם אתה מתכוון לא 200 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית