עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רואה את מה שהדגשתי?מה אתם אומרים? כי אני שמעתי מהרבה אנשים דווקא להכניס אוויר ולהוציא בזמן העלייה.
עם זה, אני לא מסכים. זה ברוסיינס במיטבו. אף אחד אף פעם לא נשם לבטן. צר לי, אבל אין שם ריאות.ממש לא רעיון טוב, אתה חייב לשמור את האוויר למשך כל החזרה, הייתי ממליץ לך לקרוא את זה בשביל להבין יותר טוב STRONGEST – נשימה מעגלית ולחץ תוך ביטניSTRONGEST
לדעתי אתה לא הבנת למה הוא מתכוון או שסתם אתה צינימסכים עם מה שנאמר מעליי. לקחת הרבה אוויר, להשאיר בפנים במשך כל החזרה ולהוציא לאחר שהחזרה הסתיימה.
עם זה, אני לא מסכים. זה ברוסיינס במיטבו. אף אחד אף פעם לא נשם לבטן. צר לי, אבל אין שם ריאות.
החלק הזה הספיק לי:לדעתי אתה לא הבנת למה הוא מתכוון או שסתם אתה ציני
אלו שנושמים מהבטן – גם לא בדיוק נשימה נכונה. נכון, הם מצליחים לנשום נשימות עמוקות, אבל רוב האוויר מסתכם בבטן והחזה נשאר נפול.
לא קראתי. אני רק רוצה להעיר שהשימוש הלא זהיר במונחים כמו "לנשום לבטן" (או "לנשום מהבטן") הוא קיצור של תאור מפורט יותר של התהליך, כי הרי כולנו יודעים שהאויר נשאף לריאות ולא לבטן. הנפח של הריאות גדל עם השאיפה, ויש אפשרות לתעל את גידול הנפח לכיוון בית החזה (למשל ע"י שאיפה תוך כדי כיווץ הבטן) או אל הבטן (שאיפה תוך כדי הבלטת הבטן). בכל מקרה, ברגע שמבצעים ולסלבה הלחץ הבטני ידחוף את האויר לכיוון בית החזה.החלק הזה הספיק ל
אז האם האוויר יכול להיות בבטן? התשובה היא לא, ומי שכותב שכן - טועה.לא קראתי. אני רק רוצה להעיר שהשימוש הלא זהיר במונחים כמו "לנשום לבטן" (או "לנשום מהבטן") הוא קיצור של תאור מפורט יותר של התהליך, כי הרי כולנו יודעים שהאויר נשאף לריאות ולא לבטן. הנפח של הריאות גדל עם השאיפה, ויש אפשרות לתעל את גידול הנפח לכיוון בית החזה (למשל ע"י שאיפה תוך כדי כיווץ הבטן) או אל הבטן (שאיפה תוך כדי הבלטת הבטן). בכל מקרה, ברגע שמבצעים ולסלבה הלחץ הבטני ידחוף את האויר לכיוון בית החזה.
טוב.התשובה היא לא
בוא תראה קסם - אתה יכול "להבליט" את הבטן גם בלי אוויר. כי זה לא קשור לאוויר, זה שימוש בשריר. תודה לי אחר כך.טוב.
לא הבנת את הכוונה,ם זה, אני לא מסכים. זה ברוסיינס במיטבו. אף אחד אף פעם לא נשם לבטן. צר לי, אבל אין שם ריאות