הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יתרונות וחסרונות בתקופות ארוכות מול קצרות של חיטוב-מאסה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מה היתרונות והחסרונות בתקופות ארוכות של חיטוב ומאסה לסירוגין (למשל, חצי שנה מאסה, חצי שנה חיטוב)
לעומת, תקופות קצרות (שלושה חודשים מאסה, שלושה חודשים חיטוב)
וההפך?

מה הכי יעיל/מהיר/קל/נוח וכו'?

לדעתי משה נתן תשובה לנושא הזה באחד הפוסטים, מציע לך להריץ חיפוש (כנ"ל יש באתר כמה מאמרים שנותנים פתרונות לכמה שאלות בנושא)

תקפיד להישאר לאורך השנה על אחוז שומן מקסימלי של 16-17% ותתכנן איך שאתה רוצה את המאסה/חיטוב שלך.

זה תלוי כמה שומן אתה עולה בתקופת העלייה במסת השריר, אם אתה אחד שנוטה לצבור שומן מהר במאזן קלורי חיובי אז 3-3 זו הנוסחה (אולי חודש לכאן חודש לשם), אם אתה אחד שנשאר יחסית חטוב כל השנה ולא עובר את ה 16%~ שומן אפשר גם לעשות שנים העלאה במסת השריר, הכל בסופו של דבר קשור בגנטיקה וכמה אתה מכיר את הגוף שלך בצורה אידיאלית להתאים לו תוכנית תזונה שתממש את הפוטנציאל הגנטי שלך (בין אם בהעלאה בשומן ו/או בשריר).

כל עוד הנושא של שומן בשליטה-מאסה מצידי כל השנה- חיטוב רק לקראת הארוע (תחרות,צילומים,חוף..) IMHO
אין טעם בעליות של 20 ק"ג בשביל להוריד 17 ...לא בבית ספרינו

• פותח/ת השרשור
כל עוד הנושא של שומן בשליטה-מאסה מצידי כל השנה- חיטוב רק לקראת הארוע (תחרות,צילומים,חוף..) IMHO
אין טעם בעליות של 20 ק"ג בשביל להוריד 17 ...לא בבית ספרינו
ואתה עושה מאסה בהשתוללות בלי לספור יותר קלוריות וכו' או שעושה את זה מבוקר מאוד?

קשה לי מאד לעלות במשקל,זאת הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שאני באמת בכוון הנכון-עליתי עד עכשיו 15 קילו מאז התחרות יחסית נקי...
5‏ שנים לקח לי ללמוד על עצמי ואיך אני מגיב לדברים כמו תזונה,תוספים,אימונים,דיאטה וכ"ד..
עכשיו זה שיטתי סוף-סוף ואני יודע לנבות את התוצאות ולשמור עליהם.

אני חושב שהכוונה של שנינו הייתה אותו אחת, ברור שכמקצוען אתה לוקח הרבה תוספים והוא רצה לשאול איזה 😃

KIANPI PILS,ANIMAL PACK,Jack 3d,Purple wrath,X tend, WHEYTROPIN, INteractive,SHOTGUN...
Black hole -controlled labbs
זה לגבי התוספים -מקווה שעזרתי

שבוע ראשון של טסט אננטט 750 מג בשבוע + 30 מ"ג דיבול ...העליע החדה נובעת משתי סיבות עיקריות-סופרקומפנסציה לאחר חיטוב רצחני שעשיתי ודיאטה של כ600 גרם פחמימות ביום..הפסקה די ארוקה מאימונים ומשפרי ביצועים שעשיתי גם משחקת תפקיד חיובי..
והכי רוצה לצצין-הפתיע אותי מאד לטובה תוסף שלא ברור מקורו - KIANPI PIL - מי שנתקל ובתוח שזה מקורי- לחטוף מייד

KIANPI PILS,ANIMAL PACK,Jack 3d,Purple wrath,X tend, WHEYTROPIN, INteractive,SHOTGUN...
Black hole -controlled labbs
זה לגבי התוספים -מקווה שעזרתי
Purple wrath ו Black hole זה זבל, למה אתה לוקח את זה? מקווה שאתה לא מבזבז על זה כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית