עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שימו לב,חברים יקרים,תקראו בין השורות מה כתוב!
למי שלא רוא -אני אקריא: אני מוכן לנסות דברים וללמוד ומדבר מניסיון האישי לא הכי כשל בארצנו. אתם מתיפים לי על הדברים שאו לאין לכם מושג או שהמושג נובע ממקור אקדמי "אמרו לי"
בשבילי היום בתור פרה וורקאוט שוטגן וג'ק 3ד מוצרים מספר אחד ולא הנו אקספלוד המחורבן שלכם ונאנוואפור,מי שרוצה מוזמן לגעול אותי מסטוקים של הקרפ הזה תמורת סכום מאד סימלי,אני לא נוגע בזה יותר.
אתה באמת באמת באמת מאמין שפורמולה לפני אימון עוזרת בהיפרטרופיה ?
מתנצל (בפני KALINA) שאני מתערב כאן...
אבל - למה לעזאזל שהוא יקח פורמולה כזו אילו הוא לא מאמין??!
להוציא סיבות "שיווקיות" כמובן, אבל אז גם אין לו שום סיבה לכתוב ולספר לך
פאק! תבואו תנסו יחד איתי! אתם מפספסים את העולם!
א. הוא על חומרים ככה שפורמולות לא מדגדגות לו.
ב. פורמולה לא מביאה להיפרטרופיה אלא רק לפאמפ/מרץ כיף באימון
ג. הוא מוכר תוספי מזון ומקדם מכירות של תוספי מזון ככה שזה מחשיד
ד. תעבור על ההודעה שלו דף קודם לראות איתזה מוצרים הוא רשם שהוא צורך בעצמו, מעניין שחלקם הוא משווק/מקדם.
ולנסות דברים בעצמך לאחר שמחקרים מראים דברים הפוכים נראה לי קצת מוזר
אני לא נגד פורמולות, אבל להגיד שפורמולה X יותר טובה מ Y לדעתי לא רציני
כולן כמעט אותו הדבר רק הטעם שונה...
אני חושש שאולי לא הבנת מה שרשמתי... על כל הסעיפים שפירטת כאן עניתי (ואפילו מראש)
מו,מי אתה?
יש מצב ראיתי אותך בחנות IB ברמת גן אתמול?אני לא מהתחום ואין לי אינטרס
אני מאחל לך הצלחה במכירות
אני גם אוהב פורמולות:)
יש מצב ראיתי אותך בחנות IB ברמת גן אתמול?
Moo,יש מצב חזק שאתה פראנואיד אחי,כדי לטעון טענות כאלה צריך-מינימום להכיר אותי,ומקסימום-שים לב לרשימה- האם אתה יותר וותיק בתחום?האם אתה מרים יותר?האם אתה מדורג יותר גבהה בספורט תחרותי?האם אתה יודע יותר ,האם עזרת ליותר אנשים להשיג את מתרתם במשחק הברזל? האם אתה חתום על חוזה של BSN או לפחות ULTIMATE ולא איזה WHEYTROPIN כמו ידידנו קאלינה שבחרו אותו על סמך זכיה באיזה קירקס מקומי...אם על השאלות האלו אתה לא עונה בחיוב תרשה לי לענות לך בשפה שלך-א. הוא על חומרים ככה שפורמולות לא מדגדגות לו.
ב. פורמולה לא מביאה להיפרטרופיה אלא רק לפאמפ/מרץ כיף באימון
ג. הוא מוכר תוספי מזון ומקדם מכירות של תוספי מזון ככה שזה מחשיד
ד. תעבור על ההודעה שלו דף קודם לראות איתזה מוצרים הוא רשם שהוא צורך בעצמו, מעניין שחלקם הוא משווק/מקדם.
ולנסות דברים בעצמך לאחר שמחקרים מראים דברים הפוכים נראה לי קצת מוזר
אני לא נגד פורמולות, אבל להגיד שפורמולה X יותר טובה מ Y לדעתי לא רציני
כולן כמעט אותו הדבר רק הטעם שונה...
Moo,יש מצב חזק שאתה פראנואיד אחי,כדי לטעון טענות כאלה צריך-מינימום להכיר אותי,ומקסימום-שים לב לרשימה- האם אתה יותר וותיק בתחום?האם אתה מרים יותר?האם אתה מדורג יותר גבהה בספורט תחרותי?האם אתה יודע יותר ,האם עזרת ליותר אנשים להשיג את מתרתם במשחק הברזל? האם אתה חתום על חוזה של BSN או לפחות ULTIMATE ולא איזה WHEYTROPIN כמו ידידנו קאלינה שבחרו אותו על סמך זכיה באיזה קירקס מקומי...אם על השאלות האלו אתה לא עונה בחיוב תרשה לי לענות לך בשפה שלך-
אתה בתח חארדגיינר טבעי כי
א.אין לך תוצאות בשל חוסר ידע,טכניכה לקויה והעדר הבנה בצורך ללמוד ממי שכבר עבר את הדרך
ב.לא משתמש במשפריי ביצועים כי זה דורש משאבים ומעט מאד חברות תוספי מזון יציע לך להשתמש במוצרים שלהם בשל השגיך הצנועים ופוטנציאל שיווקי צנוע
ג.סקפטיות לגבי הדרך שבה אחרים משיגים את המטרות שלהם בספורט,עסקים וחיי מין- בלתי מוסברת בשבילי-אשטיר את זה פתוח..
ד.תעבור על ההודעות שלך שוב ותראה האם נסיתי להטעות את חברי הפורום נכבדים ואם נסית בדבריך במכובן לנסות לפגוע בי מבלי שיש לך זכות אוסיבה לכך לפי שאלון המפורט בסעיף הראשון.
נ.ב. אתה עדיין מוזמן להצתרף לאימון משוטף איתי:aFypqSlkBU:
Moo,יש מצב חזק שאתה פראנואיד אחי,כדי לטעון טענות כאלה צריך-מינימום להכיר אותי,ומקסימום-שים לב לרשימה- האם אתה יותר וותיק בתחום?האם אתה מרים יותר?האם אתה מדורג יותר גבהה בספורט תחרותי?האם אתה יודע יותר ,האם עזרת ליותר אנשים להשיג את מתרתם במשחק הברזל? האם אתה חתום על חוזה של BSN או לפחות ULTIMATE ולא איזה WHEYTROPIN כמו ידידנו קאלינה שבחרו אותו על סמך זכיה באיזה קירקס מקומי...אם על השאלות האלו אתה לא עונה בחיוב תרשה לי לענות לך בשפה שלך-
א.אין לך תוצאות בשל חוסר ידע,טכניכה לקויה והעדר הבנה בצורך ללמוד ממי שכבר עבר את הדרך
ב.לא משתמש במשפריי ביצועים כי זה דורש משאבים ומעט מאד חברות תוספי מזון יציע לך להשתמש במוצרים שלהם בשל השגיך הצנועים ופוטנציאל שיווקי צנוע
ג.סקפטיות לגבי הדרך שבה אחרים משיגים את המטרות שלהם בספורט,עסקים וחיי מין- בלתי מוסברת בשבילי-אשטיר את זה פתוח..
ד.תעבור על ההודעות שלך שוב ותראה האם נסיתי להטעות את חברי הפורום נכבדים ואם נסית בדבריך במכובן לנסות לפגוע בי מבלי שיש לך זכות אוסיבה לכך לפי שאלון המפורט בסעיף הראשון.
מה תעדיפו לבדוק על עצמכם או לאהמין למחקרים שאיאפר לדעת מה היו האינטרסים של אלו שעו אותם?ברור שעדיף לבדוק ולנסות...אם קאלינה לא היה מר ישראל והיה רושם בידיוק את האותו הדבר הייתם מתחייחסים לזה באותו אופן?זה פרנואידי לחשוב שכל מי שבעל הישגים כל מה שהוא יגיד על תוסף זה או אחר זה יהיה מטעם אינטרסים אישיים...