הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תחליף ליד קדמית

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
  • פותח/ת השרשור
מה אתה מתכוון שומר? אמרתי שאני כבר לא הולך לפי תפריט. אז אם אני יודע בערך לדוגמא שאני אכלתי בצהריים X חלבון אדע להבא כמה אני צריך לאכול בהמשך היום. כפית אורז כפית אורז לשם לא למשנה יותר מידי. (אני מתכוון אם אתה אוכל דברים נוספים בחגים )
מה זה לא הולך לפי תפריט !
תשמע אני הולך לפי תפריט כבר איזה שלושה שבועות ולא ירדתי .. נראלי יש לי בעיה בגוף

מה זה נותן לצאת לנייטרלי שבועיים לא הבנתי
הגוף מידי פעם לא אוהב את זה שאתה בחיטוב ובאלו להרוס את המאזן הורמונים ולהפסיק לרדת במשקל.
אתה יוצא לנייטרלי לשבועיים ונותן לגוף לאזן הורמונים מחדש ואז נכנס עוד פעם לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
הגוף מידי פעם לא אוהב את זה שאתה בחיטוב ובאלו להרוס את המאזן הורמונים ולהפסיק לרדת במשקל.
אתה יוצא לנייטרלי לשבועיים ונותן לגוף לאזן הורמונים מחדש ואז נכנס עוד פעם לחיטוב.
מה אוכלים מבחינת פחמימות שומנים וחלבונים בנייטרלחי

ליתר דיוק: בגידים. מרפק טניס ומרפק גולף הן שתי פציעות די מוכרות
אני שיקמתי המון אנשים עם הפציעות הללו שעד היום מודים לי כל פעם שהם באים לחדר כושר, זה עדיין לא נחשב כפציעה במפרק המרפק.

באמת, אני אף פעם לא שמעתי או הכרתי אדם שנפצע במפרק המרפק כתוצאה מאימון, זה כל כך נדיר.
כן ראיתי רק ביוטיוב חברה שעשו הורדת ידיים ולאחד מהם נשבר המרפק תוך כדי, אבל זה לא נחשב "כתוצאה מאימון"

לתאונות של לחיצת חזה יש נטיה כזאת...
האמת שיש אצלי פאוורליפטר לשעבר החדר כושר (היום הוא מתחרה בבאדי בילדינג) שבתחרות האחרונה שלו, הוא לחץ 180 בתחרות, כניסה ללחוץ 185 המוט נפל עליו ונשברו לו 2 צלעות, הוא קם בבית חולים וגילה שניצח מקום ראשון

האמת שיש אצלי פאוורליפטר לשעבר החדר כושר (היום הוא מתחרה בבאדי בילדינג) שבתחרות האחרונה שלו, הוא לחץ 180 בתחרות, כניסה ללחוץ 185 המוט נפל עליו ונשברו לו 2 צלעות, הוא קם בבית חולים וגילה שניצח מקום ראשון
אבל למה בילדינג 🫤

היה גן עדן וכל המדריכים היו איכותיים, דמיין לך עולם יפה שבו:

כל המכון מלא בכלובים ומוטות - אין המתנה
כל המאמנים מלמדים את המתאמנים המתחילים על עקרונות האימון ו SS
כולם עובדים כבד ויש מוזיקת ראפ מדה פאקה.

טוב חבל שזה לא ככה, אפילו השרירים כבר התבלבלו מהשיטות אימון היום..

יש כזה מקום..
קוראים לו power house 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית