הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תחליף ליד קדמית

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
עכשיו אני חושב שהוא דופק תמרפקים גם אחד המדריכים במכון אמר לי שאני מרים תמרפקים וזה יכול לשחוק אותם..
🙁
אתה יכול לעשות את זה והמרפקים שלך לא יפצעו.מבטיח.
להבא אל תקשיב לשטויות של המדריך בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
מה ההגדרה שלך בדיוק לתרגיל הכי טוב ליד קדמית? עם הוא עובד על היד קידמית הוא עושה את העבודה שלו.
לא יודע כי אני יודע שיש עוד תרגילים ואתה תמיד מחפש את התרגיל היותר טוב שיביא תפוקה טובה יותר..

לא יודע כי אני יודע שיש עוד תרגילים ואתה תמיד מחפש את התרגיל היותר טוב שיביא תפוקה טובה יותר..
לא מדויק,הטענה הזאת מתאימה יותר נגיד להשוואה של בין סקוואט ללג פרס. מסת השריר הפועלת בסקוואט גדולה יותר מלג פרס ולכן בתור תרגיל כללי לרגליים סקוואט עושה עבודה יותר טובה. לעומת זאת אם אתה מחפש לאמן שריר ספציפי אחד זה ממש לא רלוונטי איך אתה עושה את זה,כי העיקר שאתה מפעיל את אותו שריר .אתה לא מחפש להפעיל עוד שרירים.

תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אני עושה פה תFBW ( האחרון )
ויש לי תרגיל של Dumbells כזה
Dumbbell Incline Curl

עכשיו אני חושב שהוא דופק תמרפקים גם אחד המדריכים במכון אמר לי שאני מרים תמרפקים וזה יכול לשחוק אותם..
יש אלטרנטיבה טובה יותר אולי ?
אני לא מכיר אף בנאדם שיש לו פציעה במרפק עקב אימונים, זה המפרק עם הכי קצת פגיעות בגוף האדם, אם יש פציעה שקשורה למרפק זה יהיה בדרך כלל בשרירים מסביב ולא במפרק עצמו. אז אתה יכול להיות בטוח שהמדריך שאמר לך את זה מדבר שטויות.

כמו 95% מהמדריכים במכונים. 😃
היה גן עדן וכל המדריכים היו איכותיים, דמיין לך עולם יפה שבו:

כל המכון מלא בכלובים ומוטות - אין המתנה
כל המאמנים מלמדים את המתאמנים המתחילים על עקרונות האימון ו SS
כולם עובדים כבד ויש מוזיקת ראפ מדה פאקה.

טוב חבל שזה לא ככה, אפילו השרירים כבר התבלבלו מהשיטות אימון היום..

אני חש כבר באופוריה. 😇

בוא נטוס לטקסס אחי, נבקש מריפטו שיבנה לנו תכנית וזה.. גם שם בדוק יש כלוב פנוי בכל שעות היום 😁
צריך לארגן משלחת LBS לריפטו!! 😆
*טוב דיי להספים לבחור את האשכול ,במידה ומעוניין להספמה מתמשכת אתה מוזמן לפנות למקום הידוע*

אתה מצליח לשמור על תזונה בחגים או קשה?
מה אתה מתכוון שומר? אמרתי שאני כבר לא הולך לפי תפריט. אז אם אני יודע בערך לדוגמא שאני אכלתי בצהריים X חלבון אדע להבא כמה אני צריך לאכול בהמשך היום. כפית אורז כפית אורז לשם לא למשנה יותר מידי. (אני מתכוון אם אתה אוכל דברים נוספים בחגים )

רק תחליף ראפ בדת' מטאל ושמחיר המנוי יכלול גם מנת חמאת בוטנים בכל סוף אימון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית