הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה דרך משתמש של חבר על מספר קלוריות ביום.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
השאלה שלי עוסקת בכך, אני בעקרון אוכל כ-1600 קל' ביום, מחשב זאת, אוכל חלבון + פחמימה, מקפיד על מנת חלבון גבוה בכל יום (בערך 100), בכל אופן, המצב הוא כזה, אני מאוד חושש לאבד את הנתונים שיש לי עכשיו, אני לא בן אדם שמתאמן, מפאת חוסר זמן, אך, מקפיד לשמור על תזונה בריאה, הבעיה היא, שאני לפעמים סובל מכך, כי אני מחסיר מעצמי הרבה מאכלים כגון, פיתות, (במידה ואין לחם), פסטה, גם פה ושם עם חברים, אני לא אוכל איתם ממש אלא שותה איזה קולה זירו וכו', המצב מאוד מקשה עליי ביום יום, גם הסתדרות עם 1600 קלוריות שרובם באים מחלבון (חזה עוף) + לחם + פירות, מאוד מקשה עליי, כן, אני עושה ציט' יומיי אחד לפי המצלמה של חבר (בעל המשתמש), ביום שישי בערב, אך עדיין, אני מרגיש שביום יום מאוד קשה להתנהל במצב הזה .. מצד אחד אם אומר את האמת, הפחד שלי הוא "להיקטן, עוד ועוד ולאבד "צורה גברתי" אך מצד שני הפחד שלי הוא לאבד את החיטוב שיש לי יחסית .."

למען האמת, אינני מבין את כל אותם האנשים ששותים שתייה מתוקה, אוכלים קורנפלקסים למיניהם, אוכלים פה ושם "המבורגרים" וכו' ולא מחשבים כל קלוריה ונשארים רזים .. מעניין איך אורח החיים הזה קורה .. (לא רק גנים, הריי אני סיכוי של כל כך הרבה אנשים יש גנים שמימיים).

אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לעשות הלאה, אבקש ממכם, אנא אל תמליצו לי על מכוני כושר, חוסר הזמן שלי בקושי מאפשר לי לעשות הליכות ערב (עובד רוב השבוע).

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
תשמע להיות ברגעון קלורי ללא אימוני התנגדות מכל סוג שהוא יכול להיותבעייתי,
אני יכול להציע לך לעלות למאזן ניטרלי, או אפילו 100 קלוריות מתחת לניטרלי, ככה תשמור קצת על החיטוב. וגם על המשקל פחות או יותר,ותבטיח לכך תקופה ארוכה יותר.כי אחרי הכל, אין חישוב מדעי מדויק וצריך לזכור את זה,
לגבי האימונים כל מה שעולה לי לראש כרגע זה לתלות מתח בחדר , ולעבוד משקל גוף, יש לציין שזה לא דומה לאימוני התנגדות עם משקולות, אבל זה עדיף על כלום.
שכיבות שמיכה שלוש סטים למקסימום, מתחבחדר 3 סטים למקסימום/בתוספת משקל לחמישיות.
כפיפות בטן וכו׳ הבנת את העיקרון.
האימוניםהאלה לא גוזלים זמן ותוכל להכניס אותם לפני המקלחת . בזמן המקלחת במידה ויש לך אמבטיה, לפני אוכל.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה בר ..

הרצון שלו בסופו של דבר, זה לאכול רגיל בלי לחשב קלוריות כל היום בראש .. או לא לאסור על עצמו .. הוא רואה אנשים שאוכלים הכל מהכל ופשוט נשארים רזים ולא מבין מה הסוד ..

צריך להבין שלא כולנו נבראנו שווים מבחינה גנטית ומטאבולית, כל אחד וחילוף החומרים שלו, אני ואחי שני יצורים שונים, עד גיל 15 הייתי שמן ושקלתי 99 קילו,אחי כל החיים שוקל באזור ה58 -65 קילו, החלטתי שאי מה לעשות וירדתי במשקל. אם אתה לא מחפש לחשב קלוריות כל היום בראש, תיישם הרגלים פשוטים וקווים מנחים ולך לפיהם,לשתות לפני ארוחה ,להגביל מאכלים "אסורים" ,לא לאכול עד שאתה שונא את עצמך אלא לשובע,לא לפוצץ את הצלחת וכו'.
מקווה שעזרתי

תודה בר ..

הרצון שלו בסופו של דבר, זה לאכול רגיל בלי לחשב קלוריות כל היום בראש .. או לא לאסור על עצמו .. הוא רואה אנשים שאוכלים הכל מהכל ופשוט נשארים רזים ולא מבין מה הסוד ..
אין סודות כמוסים, כנראה שאותם אנשים שורפים את הקלוריות שהם מכניסים בספורט או משהו בסגנון.... גם לראות מישהו חטוב טוחן המבורגר וצ'יפס זה לא אינדקציה לכמה הוא אוכל.

הוא רואה אנשים שאוכלים הכל מהכל ופשוט נשארים רזים ולא מבין מה הסוד ..
כמובן שיש אנשים עם גנטיקה שונה, יש כאלה שיכולים לאכול יותר ולא להשמין ויש כאלה שפחות.
אבל עד שאתה עוקב אחרי אותם אנשים כל היום אתה לא יכול להגיד שהם אוכלים הכל מהכל. יכול להיות שאותו בנאדם יושב איתך בפאב ושותה בירה ואוכל המבורגר עם צ'יפס ומקנח במשהו מתוק ואתה לא מבין איך הוא לא שמן, אבל ביומיום הוא לא אוכל כמעט כלום, סתם כי לא בא לו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית