השאלה שלי עוסקת בכך, אני בעקרון אוכל כ-1600 קל' ביום, מחשב זאת, אוכל חלבון + פחמימה, מקפיד על מנת חלבון גבוה בכל יום (בערך 100), בכל אופן, המצב הוא כזה, אני מאוד חושש לאבד את הנתונים שיש לי עכשיו, אני לא בן אדם שמתאמן, מפאת חוסר זמן, אך, מקפיד לשמור על תזונה בריאה, הבעיה היא, שאני לפעמים סובל מכך, כי אני מחסיר מעצמי הרבה מאכלים כגון, פיתות, (במידה ואין לחם), פסטה, גם פה ושם עם חברים, אני לא אוכל איתם ממש אלא שותה איזה קולה זירו וכו', המצב מאוד מקשה עליי ביום יום, גם הסתדרות עם 1600 קלוריות שרובם באים מחלבון (חזה עוף) + לחם + פירות, מאוד מקשה עליי, כן, אני עושה ציט' יומיי אחד לפי המצלמה של חבר (בעל המשתמש), ביום שישי בערב, אך עדיין, אני מרגיש שביום יום מאוד קשה להתנהל במצב הזה .. מצד אחד אם אומר את האמת, הפחד שלי הוא "להיקטן, עוד ועוד ולאבד "צורה גברתי" אך מצד שני הפחד שלי הוא לאבד את החיטוב שיש לי יחסית .."
למען האמת, אינני מבין את כל אותם האנשים ששותים שתייה מתוקה, אוכלים קורנפלקסים למיניהם, אוכלים פה ושם "המבורגרים" וכו' ולא מחשבים כל קלוריה ונשארים רזים .. מעניין איך אורח החיים הזה קורה .. (לא רק גנים, הריי אני סיכוי של כל כך הרבה אנשים יש גנים שמימיים).
אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לעשות הלאה, אבקש ממכם, אנא אל תמליצו לי על מכוני כושר, חוסר הזמן שלי בקושי מאפשר לי לעשות הליכות ערב (עובד רוב השבוע).
תודה רבה.
למען האמת, אינני מבין את כל אותם האנשים ששותים שתייה מתוקה, אוכלים קורנפלקסים למיניהם, אוכלים פה ושם "המבורגרים" וכו' ולא מחשבים כל קלוריה ונשארים רזים .. מעניין איך אורח החיים הזה קורה .. (לא רק גנים, הריי אני סיכוי של כל כך הרבה אנשים יש גנים שמימיים).
אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לעשות הלאה, אבקש ממכם, אנא אל תמליצו לי על מכוני כושר, חוסר הזמן שלי בקושי מאפשר לי לעשות הליכות ערב (עובד רוב השבוע).
תודה רבה.
נערך לאחרונה: