הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בבחירת חגורה

תשמע... אין ממש דרג ביניים ששווה לקנות בין RDX לחגורה אמיתית. קנה RDX ב100 שקל או שתקנה אינזר/טיטאן

הנושא דובר מליון פעם בפורום.
אם אתה מתכוון לקחת את התחום ברצינות הייתי הולך על חגורה יקרה לכל החיים של אינזר או טיטאן. ובמידה וזו עוד תקופה שחולפת הייתי הולך על RDX בישביל לא לזרוק כסף.

RDX היא חגורה מצוינת לא יודע למה כולם קוטלים אותה. נכון שאינזר מספקת יותר יציבות אבל לא כולנו שמים 200 קילו על הגב שלא נסתדר בלי זה.
בשביל מה כל הלבטים האלה מתי כדאי להזמין חגורה והאם אני מתכוון להשקיע וכו', פשוט תשקיעו מאה שקל ותתחילו להנות בהקדם כמה שאפשר גם ככה אתם משלמים על המנוי הזה כמה אלפים בשנה.

באמת בשביל 100 ₪ אני ממליץ לכל אחד שמתחיל לעשות סקוואט פשוט להזמין את זה, היחס של האיכות למחיר הוא מעולה לRDX.

RDX היא חגורה מצוינת לא יודע למה כולם קוטלים אותה. נכון שאינזר מספקת יותר יציבות אבל לא כולנו שמים 200 קילו על הגב שלא נסתדר בלי זה.
בשביל מה כל הלבטים האלה מתי כדאי להזמין חגורה והאם אני מתכוון להשקיע וכו', פשוט תשקיעו מאה שקל ותתחילו להנות בהקדם כמה שאפשר גם ככה אתם משלמים על המנוי הזה כמה אלפים בשנה.

באמת בשביל 100 ₪ אני ממליץ לכל אחד שמתחיל לעשות סקוואט פשוט להזמין את זה, היחס של האיכות למחיר הוא מעולה לRDX.
הוצאת לי את המילים מהפה..
RDX היא לא חגורה זבל בכלל, היא פחות טובה מהמותגים הגדולים אבל גם עולה רבע או חמישית מהם ועם זאת אנשים מגיעים איתה למשקלים מכובדים מאוד

RDX אחלה חגורה.
מצטרף להמלצות.. ברור שיש טובות יותר מחומרים טובים יותר.. אבל אם התקציב מוגבל היא תחזיק מעמד לא רע גם במשקלים מכובדים.

RDX אחלה חגורה , לקוחות שלי שלא רוצים להכנס לתחום עד הסוף משתמשים בה ומאוד מרוצים. עולה סביב ה150 בערך.

יש את האקונמי מליפטינג לארג' אני חושב לא כלכך יקרה אבל גם לא ממש שווה את הכסף ביחס לRDX

ויש את טיטן \ אינזר שבערך מתחיל מ500 ומשם זה עולה אבל מומלץ בחום למי שרוצה להכנס לתחום ברצינות

קונים איכותי או שקונים פעמיים, בזבוז כסף.
יש מבצע על החגורות של מטאל, 70 דולר לחגורה ( 270 שח).
החברה איכותית ולא תמצא חגורה איכותית במחיר זול יותר.
משלוח סביר מbuy2usa יעלה לך סביב ה20 דולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית