הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון נושא שמעניין אותי זמן רב

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
איך זה הגיוני שיש ליפטרים ממש חזקים נגיד כמו חן זוננרייך שזה לא נראה כאילו הוא מתאמן ויש עוד כאלה בפורום , כאילו מרימים הרבה אבל וואלה אם הייתי רואה אותם ברחוב לא הייתי חושב שהם מתאמנים וגם הרגליים שלהם בלי יותר מדי מסת שריר , אני לא בא במטרה להעליב או משהו פשוט אני לא מבין איך זה הגיוני ואם יש מישהו שמוכן להסביר לי את הנושא הזה ...

לא בא לקטול את הפאוורליפטינג או משהו אני גם מתכוון להשקיע בזה כשאשתחרר מהצבא (אני לוחם ולא אפשרי לעשות סקוואט ודדליפט כבדים) אפילו מחכה לרגע שאשתחרר רק כדי לסקביט סוף סוף

• פותח/ת השרשור
גנטיקה, לא חסר כאן בפורום פאוורליפטרים ענקיים.
מסכים שיש גם כאן כאלה גדולים , אמנם לא הייתי מנחש שזה המשקלי עבודה שלהם אם הייתי רואה אותם אבל בהחלט גדולים. בקטע של הגנטיקה זה כאלה שטווח חזרות נמוך עובד עליהם או כאלה שיגדלו בכל טווח ? ואלה שלא גדלים זה כאלה שבטווח חזרות גבוה כן יגדלו ?

דניאל נחבי הזה ויש עוד רזים כאלה שפתאום מסקביטים איזה 200 קג
היית בתחרויות עצמן? או שהחלטת את זה על פי סרטונים? כי אני הייתי במועד מרץ וראיתי את הליפטרים שמסקוויטים 200 ולכולם הייתה מסת שריר מכובדת בפלג גוף תחתון

• פותח/ת השרשור
היית בתחרויות עצמן? או שהחלטת את זה על פי סרטונים? כי אני הייתי במועד מרץ וראיתי את הליפטרים שמסקוויטים 200 ולכולם הייתה מסת שריר מכובדת בפלג גוף תחתון
האמת החלטתי על פי סרטונים ותמונות מהתחרות

• פותח/ת השרשור
ראית מתישהו את אושר סופטי? תום בן נתן? מאור שומינוב? לא ממליץ לך להיתקל בהם
אמרתי שיש כאלה גדולים , אבל יש גם כאלה קטנים שמרימים משקלים גבוהים מאוד
ממש לא מדויק להחליט את זה מסרטונים ותמונות... תבוא לתחרות בדצמבר ותראה בעצמך 😃
אני בצבא .... עוד שנתיים אני יכנס לתחום ואולי אפילו יתחרה חח

זה יותר פשוט ממה שאתה חושב , הליפטרים הקטנים שאתה רואה יותר חלשים מבילדרים... ואני מדבר במיוחד על שרירים שאוהבים להסתכל עליהם כמו קוואדס וכו.. אי אפשר להגיד שבילדר שנותן היי באר עם 3 פלטות לחזרות גבוהות כתרגיל אחרון חלש ממישהו עם 220 לואו באר כתרגיל ראשון פלוס כאפות על הגב, אוזניות בגודל של אולפן הקלטות ומספיק אמוניה בישביל להעיף שלושה פילים באוויר , ליפטרים עם בנץ גבוה תמיד יהיו עם מסה גדולה , מה גם שבתחילת הדרך ההתקדמות במשקלים נובעת בעיקר משיפור בטכניקות והתייעלות עצבית ...

עכשיו להראות לך איך ליפטרים חזקים בקטגוריית משקל של בילדרים נראים ?

• פותח/ת השרשור
מזה דניאל נחבי הזה X..X
ואני יותר בכיוון של דדליפט מאשר סקוואט
חחח לא מכיר אותך פשוט לא התכוונתי להעליב או משהו אני יודע שהמטרה שלך זה לא בילדינג פשוט אתה מרים הרבה ואתה רזה

אי אפשר להגיד שבילדר שנותן היי באר עם 3 פלטות לחזרות גבוהות כתרגיל אחרון חלש ממישהו עם 220 לואו באר כתרגיל ראשון פלוס כאפות על הגב, אוזניות בגודל של אולפן הקלטות ומספיק אמוניה בישביל להעיף שלושה פילים באוויר
כן אפשר. הבילדר מרים 140, הליפטר מרים 220. הליפטר יותר חזק

זה יותר פשוט ממה שאתה חושב , הליפטרים הקטנים שאתה רואה יותר חלשים מבילדרים... ואני מדבר במיוחד על שרירים שאוהבים להסתכל עליהם כמו קוואדס וכו.. אי אפשר להגיד שבילדר שנותן היי באר עם 3 פלטות לחזרות גבוהות כתרגיל אחרון חלש ממישהו עם 220 לואו באר כתרגיל ראשון פלוס כאפות על הגב, אוזניות בגודל של אולפן הקלטות ומספיק אמוניה בישביל להעיף שלושה פילים באוויר , ליפטרים עם בנץ גבוה תמיד יהיו עם מסה גדולה , מה גם שבתחילת הדרך ההתקדמות במשקלים נובעת בעיקר משיפור בטכניקות והתייעלות עצבית ...

איזה הגזמה בהשוואה, מיטב ומירב הבאדי בילדרים המפורסמים מכניסים רייג ופאמפ לאימון שלהם בערימות,לא מסכים בכלל עם הטענה שלך זה לא שבאדי בילדרים מגיעים למכון רגועים ועושים את מה שכתוב להם במחברת בלי להשקיע בזה עניין או יותר מדי עצימות. לפחות בתחום הטיפה יותר מתקדם ולא הילדי מראות שמתעסקים בדאמבלים של 10 קילו,ולפמפם משקל קל למליון חזרות לפני סט כבד זה לא תירוץ למה הסט כבד שלך בכלל לא כבד.

איזה הגזמה בהשוואה, מיטב ומירב הבאדי בילדרים המפורסמים מכניסים רייג ופאמפ לאימון שלהם בערימות,לא מסכים בכלל עם הטענה שלך זה לא שבאדי בילדרים מגיעים למכון רגועים ועושים את מה שכתוב להם במחברת בלי להשקיע בזה עניין או יותר מדי עצימות. לפחות בתחום הטיפה יותר מתקדם ולא הילדי מראות שמתעסקים בדאמבלים של 10 קילו,ולפמפם משקל קל למליון חזרות לפני סט כבד זה לא תירוץ למה הסט כבד שלך בכלל לא כבד.

לא באתי להראות פה איך בילדרים מתאמנים , באתי להגיד שבילדר שיש לו יותר מסה בשרירים הבולטים אז הוא גם חזק יותר בהם מליפטר עם פחות מסה בהם, שים לב לפרונטים של הבילדרים למשל

לא באתי להראות פה איך בילדרים מתאמנים , באתי להגיד שבילדר שיש לו יותר מסה בשרירים הבולטים אז הוא גם חזק יותר בהם מליפטר עם פחות מסה בהם, שים לב לפרונטים של הבילדרים למשל
זה גם טיעון שהוא לא תמיד נכון,זה שמישהו עם שרירים יותר גדולים לא בהכרח אומר שהם יותר חזקים.

זה גם טיעון שהוא לא תמיד נכון,זה שמישהו עם שרירים יותר גדולים לא בהכרח אומר שהם יותר חזקים.
לשריר גדול יותר יש פוטנציאל ליותר חוזק, אבל לא בהכרח יותר חזק.
בכללי.. תראה לי מישהו שלא נראה "מתאמן" לדעתך עם יותר מ200 סקוואט ובסביבות ה100 בנץ' פרס ובסביבות ה200 ומשהו דדליפט

אתה עלבון לאנושות. לך מכאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית