הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bill Starr 5×5 -Linear Version

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך
אימון סבבה, הרגשתי קצת חלש בסקוואט בחימום כל דבר הרגיש כאילו אפילו היה קשה לי להחזיק עם הידיים אבל הלכתי על זה בכל מקרה.
טיפסתי עד 162.5 ועשיתי 3 חזרות חזרה ראשונה טובה, בחזרה השנייה איבדתי פוקוס באמצע ולא יודע היא קצת גמרה אותי מבחינת כוח, שקמתי איבדתי שיווי משקל והלכתי שני צדעים אחורה,לא האמנתי שאני אצליח עוד חזרה אבל ניסיתי ווואלה עלתה (יש טענות שלא שברתי מקביל, הגיוני כי לא שמתי לב למה אני עושה רציתי רק לסיים עם זה)

נראה לי אני אפסיק את הטיפוס, אני עושה אימון אחד או שניים קלים לסקוואט ואז אבדוק RM1.

בנץ' החלטתי לנסות 3X3 עם מאה
הלך טוב יותר ממה שציפיתי 4-3-3 אימון הבא עולה ל102.5

מתח עם 19 קילו עליי 5-5-5

לחיצה ממוטות בטחון עם 110 5-5-4 בערך אני מרגיש שזה ממש עוזר לי לנעילה בבנץ'.

בזמן האחרון יש בפורום גל של אנשים שמעלים סרטונים עם משקלים ממש גבוהים. מקווה בקרוב להוסיף קצת משלי בלי לאכזב 😃

אימון בכיף
סקוואטים קלים עד ל100 קילו

פרס חימום עד ל60 ואז שני סטים 4-4 בחזרות שזה PR מבחינתי, היה סיכוי לחמישייה בראשון אבל היה גבולי מאוד אז לא ניסיתי. אחרי זה 50 ל10 חזרות. אני מאמין שהלחיצות ממוטות בטיחות מחצי גובה ליד אחורית עוזרות לי ללחיצות.

דדליפט החלטתי ללכת על סינגלים עם 190 כי שמתי לב שאין לי כל כך הרבה זמן כמו שחשבתי, בחימום ב165 קילו המוט הרגיש פשוט כבד מדי והרגשתי את ההשפעה של הסקוואטים מהאימון הקודם על הגב התחתון אז קצת פחדתי מה190

בסוף הצלחתי להרים שני סינגלים השני היה מכוער ורק אותו יש מצולם אני אעלה מחר שחבר ישלח לי, מבחינת טכניקה הגב התעגל לגמרי ככה שזה רק למשקל.

PR כמובן ד"א בקרוב 200 אולי יותר

ריצה 20 דק' בחוץ

ארוחה בבית- קופסת טונה חביתה מ4 ביצים פיתה ולחמניה של 150 גרם + חלב, עגבניות וגמבה, אחלה ארוחה אחרי אימון.

אימון זריז...
וויתרתי על סקוואט הפעם קצת מנוחה לבדיקת מקסימום בקרוב.
בנץ' עשיתי 102.5 3-3-3-2 (כן ארבע סטים) השלוש הראשונים הלכו די בקלות אז אמרתי נעשה עוד אחד שניים עלו לאט אז הפסקתי. אני מתקדם סוף סוף ואני מרוצה חבל שכל כך מאוחר.
מתח- יש לי בעיה עם זה תמיד קשה לי לסיים את החזרה אני מצליח להגיע חמש סנטימטר מתחת לסנטר אפילו מהחזרה הראשונה לפעמים.
עשיתי עם 19 קילו בערך 5-5

אחרי זה לחיצות ממוט בטיחות לחלק אחרון של לחיצה עם 115 3 ו110 3

ואז שיחקתי כדורסל אחרי איזה תקופה של חצי שנה שלא שיחקתי, ועדיין יש לי את זה 😃

חחחחח בימים שאין סקוואט מסיבות כאלה ואחרות אתה מרגיש כאילו מינ' אתה יכול להתחרות בטריאתלון 🤡

חחח יש בזה משהו, פתאום לא מתחילים לכאוב לי השרירים ברגליים אחרי ריצה של 10 דק' ואפשר למשוך.
או להצליח לקפוץ לגובה נורמלי בכלל

טוב אימון מסריח עם הישג קטן.
שכחתי שאני צריך לחכות למחר עם האימון ועשיתי בטעות היום, ולא אכלתי טוב ביומיים האחרונים אז הלך לא משהו.
סקוואט עשיתי עד 120 קליל (עדיין מנוחה לקראת הבדקית RM1)
בנץ' כבר בחימום הרגשתי שהחזה עוד תפוס לי אבל עשיתי בכל מקרה.
סט ראשון עם 105 עשיתי 2 עם כשל בשלישי, אז החלטתי לוותר ולחכות לאימון הבא.
החלטתי לנסות 110 סתם ככה, והצלחתי די בקלות אז ניסיתי עוד חזרה, כמובן שלא עלתה. האגו עלה לי לראש וניסיתי 115, כבר בהורדה של המוט הרגשתי שאין סיכוי ועצרתי על החזה.

קיצור 110 PR חדש שזה כבר אומר לי שיש סיכוי לאחלה משקל בבדיקה האמיתית.

מתח בלי משקל בחפיף וחזרתי, סה"כ אימון של אולי שעה

אימון נחמד ++
הלכתי על RM1 חמיום עד 150 הרגיש כבד ופחדתי, הלכתי בסוף על 170 הרמתי את המשקל לפני זה רק להרגיש על הגב, הרגיש כמו טון ואז עוד יותר פחדתי, בסוף עלה ואני מאושר, אולי אני אלך על 175 או 180 עוד מעט.

בנץ' 105 2-2-2

ומתח סתם סרטון בקרוב

FUCKING A
סוף סוף הרמתי 200 מהרצפה~!!! סרטון עוד מעט.
היה כבד ומצחיק, הרגליים התחילו לרעוד לי בצורה מוגזמת זה היה נראה כאילו אני מזיין את האוויר תוך כדי.
אני שמח
גם PR בפרס שאחרי איזה חצי שנה נראה לי חחחח סגרתי 60 לחמש חזרות.

אחרי זה חזרות חלקיות בלחיצת חזה 110 4-4-4

חחחחח אני מצטער שאני משתדל כל כך.
אל דאגה אתה גם תגיע לזה ובזמן הזה אני אטחן שטח

4 קילו, כן די עלוב אני יודע, וגם זה רק בתקופה האחרונה.

מעניין לדעת, אתה רואה שינוי לטובה מבחינת מבנה הגוף?

האמת שכמעט ולא, רק בתקופה שהתחלתי לאכול פתאום ראיתי עלייה בגב ובידיים (בעיקר אחורית) ובחזה, אבל זה לא אמור להפתיע אותי. בסה"כ אני יכול לומר שהתחזקתי בתכנית הזאת המון אבל מבחינת היפרטרופיה לא קיבלתי המון.
אבל שזה לא ישמע שאני מאשים את התכנית, אני מאשים רק את עצמי והתזונה שלי

מאז הדדליפט ירדה לי המוטיבציה ברמות על, כאילו עכשיו שאין לי מטרה לפני אני בקושי אוכל, נשאר לי אולי לנסות ללחוץ 115 אבל זה גם לא חשוב לי כל כך.
חבל רציתי להגיע לצבא כשאני כבר בסטטוס של גבר בוגר

אימון לפני האחרון לפני הגיוס (אולי)
הלכתי על 115 בבנץ' חימום עד 100, עלה יפה אז זה PR נחמד בשבילי. התחזקתי מאז שהתחלתי לאכול בחזה (מפתיע). ניסיתי אחרי זה 120 עלה איזה 10 סנטימטר ונתקע.

כנראה שיא אחרון שלי לתקופה הזאת.

אולי אני אלך על פרס 67.5 או 70 לחזרה אם יבוא לי נראה כבר.

כרגע אני הולך למכון בלי חשק עשיתי אחרי הלחיצה סתם מתח לעשר חזרות 2 סטים וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית