- פותח/ת השרשור
אימון סבבה, הרגשתי קצת חלש בסקוואט בחימום כל דבר הרגיש כאילו אפילו היה קשה לי להחזיק עם הידיים אבל הלכתי על זה בכל מקרה.
טיפסתי עד 162.5 ועשיתי 3 חזרות חזרה ראשונה טובה, בחזרה השנייה איבדתי פוקוס באמצע ולא יודע היא קצת גמרה אותי מבחינת כוח, שקמתי איבדתי שיווי משקל והלכתי שני צדעים אחורה,לא האמנתי שאני אצליח עוד חזרה אבל ניסיתי ווואלה עלתה (יש טענות שלא שברתי מקביל, הגיוני כי לא שמתי לב למה אני עושה רציתי רק לסיים עם זה)
נראה לי אני אפסיק את הטיפוס, אני עושה אימון אחד או שניים קלים לסקוואט ואז אבדוק RM1.
בנץ' החלטתי לנסות 3X3 עם מאה
הלך טוב יותר ממה שציפיתי 4-3-3 אימון הבא עולה ל102.5
מתח עם 19 קילו עליי 5-5-5
לחיצה ממוטות בטחון עם 110 5-5-4 בערך אני מרגיש שזה ממש עוזר לי לנעילה בבנץ'.
בזמן האחרון יש בפורום גל של אנשים שמעלים סרטונים עם משקלים ממש גבוהים. מקווה בקרוב להוסיף קצת משלי בלי לאכזב 😃
טיפסתי עד 162.5 ועשיתי 3 חזרות חזרה ראשונה טובה, בחזרה השנייה איבדתי פוקוס באמצע ולא יודע היא קצת גמרה אותי מבחינת כוח, שקמתי איבדתי שיווי משקל והלכתי שני צדעים אחורה,לא האמנתי שאני אצליח עוד חזרה אבל ניסיתי ווואלה עלתה (יש טענות שלא שברתי מקביל, הגיוני כי לא שמתי לב למה אני עושה רציתי רק לסיים עם זה)
נראה לי אני אפסיק את הטיפוס, אני עושה אימון אחד או שניים קלים לסקוואט ואז אבדוק RM1.
בנץ' החלטתי לנסות 3X3 עם מאה
הלך טוב יותר ממה שציפיתי 4-3-3 אימון הבא עולה ל102.5
מתח עם 19 קילו עליי 5-5-5
לחיצה ממוטות בטחון עם 110 5-5-4 בערך אני מרגיש שזה ממש עוזר לי לנעילה בבנץ'.
בזמן האחרון יש בפורום גל של אנשים שמעלים סרטונים עם משקלים ממש גבוהים. מקווה בקרוב להוסיף קצת משלי בלי לאכזב 😃