הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית יותר טובה?

מצב
השרשור נעול

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
לפני שאני מתחיל יש לי עקמת ואסור לי להרים תרגילים בעמידה אז אסור תרגילים כמו דדליפט סקוואט מילטרי פרס וכו' (דרך אגב מתח ומקבילים נגיד מותר)
אמרו לי לעבור לתוכנית השנייה אחרי שבועיים שלוש בראשונה זה נכון?
שתי התוכנית הם fbw
תכנית 1:
לג פרס 3 סטים 6 חזרות
בנץ פרס 3 סטים 5 חזרות
מתח 3 סטים 8 חזרות
לחיצת כתפיים 3 סטים 8 חזרות
כפיפת מרפקים 2 סטים 10 חזרות
מקבילים עם משקל 2 סטים 10 חזרות

תכנית 2:
לג פרס 4 סטים 8 חזרות
מתח עם משקל 3 סטים 8 חזרות
חתירה במכונה 2 סטים 10 חזרות
לחיצת כתפיים 4 סטים 8 חזרות
בנץ פרס 3 סטים 8 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2 סטים 10 חזרות
מקבילים עם משקל 2 סטים 10 חזרות
כפיפת מרפקים כנגד מוט w בישיבה 2 סטים 10 חזרות
פשיטת גו 3 סטים 10 חזרות
כפיפות בטן 3 סטים 15 חזרות

תעשה את הראשונה ותנסה להתקדם בה כמה שאפשר.
ותתחיל להתאמן במקום לפתוח כל יום נושא חדש על "האם התכנית טובה", מיום חמישי פתחת 5 נושאים באותו נושא.

• פותח/ת השרשור
תעשה את הראשונה ותנסה להתקדם בה כמה שאפשר.
ותתחיל להתאמן במקום לפתוח כל יום נושא חדש על "האם התכנית טובה", מיום חמישי פתחת 5 נושאים באותו נושא.
תודה על התגובה ואני לא יכול להתאמן בלי תכנית... ולעבור לתוכנית השנייה אחרי שבועיים שלוש בראשונה כי אחרי ה fbw אני עובר ל ab ואמרו לי שיהיה לי יותר קל אם אני יעשה את הראשונה שבועיים שלוש ואחרי זה יעבור לשנייה כי בשנייה יש יותר עומס על הגוף

תודה על התגובה ואני לא יכול להתאמן בלי תכנית...
בפוסט הקודם שהעלית שמת את התכנית הזאת, חשבתי שנסגרת עליה וזהו.
ולעבור לתוכנית השנייה אחרי שבועיים שלוש בראשונה כי אחרי ה fbw אני עובר ל ab ואמרו לי שיהיה לי יותר קל אם אני יעשה את הראשונה שבועיים שלוש ואחרי זה יעבור לשנייה כי בשנייה יש יותר עומס על הגוף
תעשה את הראשונה עד שהיא תפסיק להביא לך את התוצאות שבשבילן אתה עושה אותה.

קיצר אני נועל את הנושא כי לא לעניין שב3 ימים אתה פותח 5 אשכולות באותו נושא. תתחיל להתאמן ותתחיל לאכול. ותקרא את המדריך למסה לפני שאתה פותח עוד נושא.
בהצלחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית