הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ׳יט ושינה לא טובה

Ronvaisman

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
שלום לכולם.

הייתי רוצה לשתף ולשמוע לגבי בעיה שקורית לי לאחרונה. אני משתדל לאכול את ארוחות הצ׳יט שלי בערב, בבית. לרוב ארוחת הצ׳יט שלי תהיה המבורגר וצ׳יפס עם גלידה קטנה. 3-4 שעות לאחר שאני מסיים את הארוחה אני כבר הולך לישון. עכשיו רציתי לשתף, במהלך השינה שלי לאחר הארוחה אני קם בין כמעט עד 3-4 פעמים באמצע הלילה עם תחושת צמא מוגברת ביותר, מסוגל לשתות כמעט בקבוק מים שלם בלילה שכזה ובנוסף מתקשה לישון שינה חלקה.
אני יודע שאחת הסיבות לכך היא כמות הנתרן הגבוהה שיש בארוחה שגורמת לתחושת צמא שכזאת, אבל הייתי רוצה לדעת ולהבין האם יש עוד סיבות לכך שהשינה כל כך גרועה ? מה אפשר לעשות ? איך ניתן לפתור זאת ?

@Daniel Barack @Mike @kotzer @yogevnn

נערך לאחרונה:
אתה די ענית לעצמך, כנראה זה בגלל הצ'יט בערב.
אתה יכול פשוט לאכול אותו מוקדם יותר ביום וזה יפתור לך את הבעיה

איך ניתו לפתור זאת?

תפסיק לאכול זבל לפני השינה.

שלום לכולם.

הייתי רוצה לשתף ולשמוע לגבי בעיה שקורית לי לאחרונה. אני משתדל לאכול את ארוחות הצ׳יט שלי בערב, בבית. לרוב ארוחת הצ׳יט שלי תהיה המבורגר וצ׳יפס עם גלידה קטנה. 3-4 שעות לאחר שאני מסיים את הארוחה אני כבר הולך לישון. עכשיו רציתי לשתף, במהלך השינה שלי לאחר הארוחה אני קם בין כמעט עד 3-4 פעמים באמצע הלילה עם תחושת צמא מוגברת ביותר, מסוגל לשתות כמעט בקבוק מים שלם בלילה שכזה ובנוסף מתקשה לישון שינה חלקה.
אני יודע שאחת הסיבות לכך היא כמות הנתרן הגבוהה שיש בארוחה שגורמת לתחושת צמא שכזאת, אבל הייתי רוצה לדעת ולהבין האם יש עוד סיבות לכך שהשינה כל כך גרועה ? מה אפשר לעשות ? איך ניתן לפתור זאת ?

@Daniel Barack @Mike @kotzer @yogevnn
ניחוש פרוע, הרבה קטשופ או רטבים אחרים?

איך ניתו לפתור זאת?

מצטער, 3-4 שעות לפני שינה זה לא סמוך לשינה ואיפה פה הזבל בדיוק? צ'יט לגיטימי לגמרי ואפילו די מתון.

זה קרה פעם אחת? אם כן לא קרה כלום, אם זה קורה כמה פעמים, לך תעשה בדיקת דם לכל מקרה.

הרבה נתרן ו/או גם סוכרים
אין הרבה מה לדעת לעומק - פשוט אל תעשה צ'יט שכזה להבא סמוך לשינה

מצטער, 3-4 שעות לפני שינה זה לא סמוך לשינה ואיפה פה הזבל בדיוק? צ'יט לגיטימי לגמרי ואפילו די מתון.

המבורגר עם צ'יפס וגלידה זה צ'יט מתון ולגיטימי? במיוחד שזה מבוצע כל ערב? טוב לדעת.
3-4 שעות לפני השינה של אוכל מטוגן ושומני זה מאוד סמוך ללפני השינה.

המבורגר עם צ'יפס וגלידה זה צ'יט מתון ולגיטימי? במיוחד שזה מבוצע כל ערב? טוב לדעת.
3-4 שעות לפני השינה של אוכל מטוגן ושומני זה מאוד סמוך ללפני השינה.
יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא, איפה אתה רואה "כל ערב" בדיוק?

כשמישהו מפרסם שלאחרונה הוא סובל מבעיות שינה, אפשר להסיק שמדובר בתופעה יומית ולא בתופעה חד שבועית.

• פותח/ת השרשור
איך ניתו לפתור זאת?

ממש תגובה לעניין
ניחוש פרוע, הרבה קטשופ או רטבים אחרים?
כ5-6 שקיות קטשופ אישיות וכ-2 שקיות מיונז. כמעט תמיד ככה. יכול להיות שזה הגורם לדעתך ?
כשמישהו מפרסם שלאחרונה הוא סובל מבעיות שינה, אפשר להסיק שמדובר בתופעה יומית ולא בתופעה חד שבועית.
נחמד לדעת שאתה נשמע כל כך בטוח שאני עושה את זה כל ערב.. מוזר שלא שמתי לב בעצמי אה ?
סביר להניח שאם זאת הייתה תופעה יומית לא הייתי קורא לזה צ׳יט, לא צודק ?
זה קרה פעם אחת? אם כן לא קרה כלום, אם זה קורה כמה פעמים, לך תעשה בדיקת דם לכל מקרה.
מה ניתן לראות בבדיקות הדם ? לא חשבתי על זה.

ממש תגובה לעניין

כ5-6 שקיות קטשופ אישיות וכ-2 שקיות מיונז. כמעט תמיד ככה. יכול להיות שזה הגורם לדעתך ?

נחמד לדעת שאתה נשמע כל כך בטוח שאני עושה את זה כל ערב.. מוזר שלא שמתי לב בעצמי אה ?

נסה לעשות את הצ'יט הבא שלך בלי קטשופ

ממש תגובה לעניין

''מה ניתן לראות בבדיקות דם'' לאחד שמבין בזה? עולם ומלואו.

Back
למעלה תחתית