הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית טובה?

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך
גם אני חושב שברשימת מכולת הזאת לא טובה
כל המכונות האלה... תוריד
הss יתן לך את התוצאות שאתה רוצה ומשקיע כלכך הרבה מאמץ בשבילהן הרבה הרבה יותר מהר, זאת הדרך הנכונה.
בתור אחד שהיה עובד על חלק מהתרגילים בss בשילוב תרגילי עזר במכונות, אני אומר לך שבזבזתי זמן כמו אידיוט. תעשה את התרגילים הבסיסים(מילה קצת מורידה מהערך, אלה התרגילים הכי טובים בחדר כושר) והם לא רק שיקפיצו אותך בהשוואה לתוכנית העכשווית אלא גם יתנו לך את הבסיס לעתיד (אימוני כוח זה לא סבב אחד של מסה או חיטוב, זה שנים)
ובכל מקרה טיפ קטן ברמה הכללית והספציפית של האימונים;
אני מאוד בעד לשאול שאלות בלי סוף עד שהתשובה באמת תסתדר לך בראש, ולא סתם לעשות משהו שאומרים שהוא נכון במאה אחוז.
אבל בנושא של האימונים יש כלכך הרבה מה ללמוד ומתאמן מתחיל מגיע עם כלכך מעט ידע בהשוואה לוותיקים. האימונים זה לא מתמטיקה , בחדר כושר אפשר ללמוד לטובה או לרעה על הבשר שלך, והצוות של המנהלים פה באמת יודעים על מה הם מדברים אז הייתי הולך על התשובות שלהם

איפה מכניסים אמות?
עובדות בדדליפט ובחתירות.
עובדים בדדליפט, בפרס ובחתירות
עובדים בסקוואט ובדדליפט, אבל לדעתי אפשר להוסיף קצת עבודה עליהם (לא חייב)
מה זה?
תרגיל מבודד ל4ראשי?
למה? עובד בסקוואט ובדדליפט
דלתא אחורית אם צריך?
עובד בחתירות ובמידה מסויימת בפרס.

הנקודה שאני מנסה להגיד היא שכל השרירים עובדים בתרגילים המורכבים בלי צורך לבודד כל שריר בנפרד.

• פותח/ת השרשור
עובדות בדדליפט ובחתירות.

עובדים בדדליפט, בפרס ובחתירות

עובדים בסקוואט ובדדליפט, אבל לדעתי אפשר להוסיף קצת עבודה עליהם (לא חייב)

מה זה?

למה? עובד בסקוואט ובדדליפט

עובד בחתירות ובמידה מסויימת בפרס.

הנקודה שאני מנסה להגיד היא שכל השרירים עובדים בתרגילים המורכבים בלי צורך לבודד כל שריר בנפרד.

כן אני יודע שכל אלה עובדים בתרגילים מורכבים, שלא תבינו לא נכון,לא התחלתי להתאמן אתמול, עלית 16 קילו מכובדים בשנה וחצי, משחיף מת לאחד שבנוי בצורה טובה, פשוט הגעתי למקום שאני ממש מתעניין ומחפש תשובות בנרות, כל יום קורא לפחות2/3 מאמרים בנושאים האלו... בקיציר הנקודה היא שיש לי קצת ידע.

ולמה אני פותח את הפוסטים החופרים האלה על תכניות אימונים, כ נתקעתי...לא עולה במשקלי הבנץ פרס למשל, עולה לאט במסת השריר(בערך 300 גרם לשבוע אבל עם שומן קצת ללא ספק)
ולא נראה לי הגיוני שעם 5*5 madcow של ביל סטאר שהוא מנחה להשתמש בבערך 4 תרגילים באימון אפשר לפתח את כל הגוף!
אני בנתיים עם תכנית abc שבניתי לעצמי אחרי שנה בab
Abc להלן:
קוד:
A
בנץ פרס בשיפוע עליון. 3x8-10
בנץ פרס. 4x6-8
פרפר בכבלים. 3x10-12
מקבילים. 2x10
לחיצת כתפיים. 2x8
הרחקת כתפיים לצדדים. 2x10
הרחקת ידיים לפנים. 2x10-12
יד אחורית. 4x10-12