הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 2 שאלות קטנות

GYMBEAST

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
43
62
4
על איזה חלק של הכתף לחיצת כתפיים רחבה עם מוט עובדת?
כרגע אני בחיטוב וכל פעם שאני מרגיש תשוש או עייף או שבא לי משהו מתוק אני שותה אמינו שאוטוטו נגמר לי קוראים לו אמינו X אין עם זה בעיה נכון?
הכוונה מבחינה קלורית או פחמימה

על איזה חלק של הכתף לחיצת כתפיים רחבה עם מוט עובדת?
על כל הכתף
כרגע אני בחיטוב וכל פעם שאני מרגיש תשוש או עייף או שבא לי משהו מתוק אני שותה אמינו שאוטוטו נגמר לי קוראים לו אמינו X אין עם זה בעיה נכון?
הבעיה היחידה היא הכסף שאתה מוציא על זה וההשפעה של זה על הערכים הסופיים שלך בסוף היום

בעיקר קדמית, פחות מזה צידית, וטרפז עליון.
אחיזה רחבה - כנראה נותנת דגש לטרפז.
אחיזה רחבה תעביר קצת עומס לדלתא האמצעית, שכמובן עובדת יחסית איזומטרית.
וגם מסובבי הכתף עובדים ביניהם הדלתא האחורית (שכבר ציינת ודנו על זה בפוסט קודם) 😉

אחיזה רחבה - כנראה נותנת דגש לטרפז.
אחיזה רחבה יותר לא מפעילה יותר את מקרבי השכמות מהאשר את הטרפז? אם לאומת פרס צר בפרס רחב כף היד נמצאת בחלק חיצוני יותר מהמרפק אז המרפק שואף להכנס פנימה כמו בתמונה, בפעולה הזאת זה מרגיש לי כאילו שהלחץ עובר מהדלטויד ושרירי הכתף הקדמית למקרבי השכמות ולא לטרפז.
pressWideHands-1.jpg

וגם מסובבי הכתף עובדים ביניהם הדלתא האחורית (שכבר ציינת ודנו על זה בפוסט קודם) 😉
נכון. במידה מעטה. אבל הטרפז העליון עובד חזק (אם מפעילים אותו כמו שצריך בשראג במהלך הלחיצה).
אחיזה רחבה יותר לא מפעילה יותר את מקרבי השכמות מהאשר את הטרפז?
מה זה מקרבי השכמות? לטיסימוס? אין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון.

אחיזה רחבה יותר לא מפעילה יותר את מקרבי השכמות מהאשר את הטרפז? אם לאומת פרס צר בפרס רחב כף היד נמצאת בחלק חיצוני יותר מהמרפק אז המרפק שואף להכנס פנימה כמו בתמונה, בפעולה הזאת זה מרגיש לי כאילו שהלחץ עובר מהדלטויד ושרירי הכתף הקדמית למקרבי השכמות ולא לטרפז.
אתה עושה סלט, אין קשר למקרבי השכמות, אחיזה רחבה מקצרת את טווח התנועה של התרגיל, ומפחיתה עומס מהדלתא הקדמית, ובגלל שבפרס גם ככה חצי מהתנועה שייכת לטרפז והסרטוס - כי הדלתא האמצעית לא מסוגלת למשוך מעל גובה הכתף, אז באחיזה רחבה נשארת יותר תנועה של הטרפז, ולכן יעבוד יותר כמו שסטיץ ציין.
הכוח נשאר מאותו כיוון - למטה.
ככה שהוא מנסה לסובב את הכתף פנימה לכן מסובבי הכתף החוצה ייצבו את המוט מליפול.

מקרבי השכמות הם אנטגוניסטים בתרגיל - הם צריכים להתארך כדי שהסרטוס יוכל להתכווץ.

מה זה מקרבי השכמות? לטיסימוס? אין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון.
לטיסימוס
אתה עושה סלט, אין קשר למקרבי השכמות, אחיזה רחבה מקצרת את טווח התנועה של התרגיל, ומפחיתה עומס מהדלתא הקדמית, ובגלל שבפרס גם ככה חצי מהתנועה שייכת לטרפז והסרטוס - כי הדלתא האמצעית לא מסוגלת למשוך מעל גובה הכתף, אז באחיזה רחבה נשארת יותר תנועה של הטרפז, ולכן יעבוד יותר כמו שסטיץ ציין.
הכוח נשאר מאותו כיוון - למטה.
ככה שהוא מנסה לסובב את הכתף פנימה לכן מסובבי הכתף החוצה ייצבו את המוט מליפול.

מקרבי השכמות הם אנטגוניסטים בתרגיל - הם צריכים להתארך כדי שהסרטוס יוכל להתכווץ.
מובן תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית