עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על כל הכתףעל איזה חלק של הכתף לחיצת כתפיים רחבה עם מוט עובדת?
הבעיה היחידה היא הכסף שאתה מוציא על זה וההשפעה של זה על הערכים הסופיים שלך בסוף היוםכרגע אני בחיטוב וכל פעם שאני מרגיש תשוש או עייף או שבא לי משהו מתוק אני שותה אמינו שאוטוטו נגמר לי קוראים לו אמינו X אין עם זה בעיה נכון?
בעיקר קדמית, פחות מזה צידית, וטרפז עליון.על איזה חלק של הכתף לחיצת כתפיים רחבה עם מוט עובדת?
אחיזה רחבה תעביר קצת עומס לדלתא האמצעית, שכמובן עובדת יחסית איזומטרית.בעיקר קדמית, פחות מזה צידית, וטרפז עליון.
אחיזה רחבה - כנראה נותנת דגש לטרפז.
אחיזה רחבה יותר לא מפעילה יותר את מקרבי השכמות מהאשר את הטרפז? אם לאומת פרס צר בפרס רחב כף היד נמצאת בחלק חיצוני יותר מהמרפק אז המרפק שואף להכנס פנימה כמו בתמונה, בפעולה הזאת זה מרגיש לי כאילו שהלחץ עובר מהדלטויד ושרירי הכתף הקדמית למקרבי השכמות ולא לטרפז.אחיזה רחבה - כנראה נותנת דגש לטרפז.
נכון. במידה מעטה. אבל הטרפז העליון עובד חזק (אם מפעילים אותו כמו שצריך בשראג במהלך הלחיצה).וגם מסובבי הכתף עובדים ביניהם הדלתא האחורית (שכבר ציינת ודנו על זה בפוסט קודם) 😉
מה זה מקרבי השכמות? לטיסימוס? אין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון.אחיזה רחבה יותר לא מפעילה יותר את מקרבי השכמות מהאשר את הטרפז?
אתה עושה סלט, אין קשר למקרבי השכמות, אחיזה רחבה מקצרת את טווח התנועה של התרגיל, ומפחיתה עומס מהדלתא הקדמית, ובגלל שבפרס גם ככה חצי מהתנועה שייכת לטרפז והסרטוס - כי הדלתא האמצעית לא מסוגלת למשוך מעל גובה הכתף, אז באחיזה רחבה נשארת יותר תנועה של הטרפז, ולכן יעבוד יותר כמו שסטיץ ציין.אחיזה רחבה יותר לא מפעילה יותר את מקרבי השכמות מהאשר את הטרפז? אם לאומת פרס צר בפרס רחב כף היד נמצאת בחלק חיצוני יותר מהמרפק אז המרפק שואף להכנס פנימה כמו בתמונה, בפעולה הזאת זה מרגיש לי כאילו שהלחץ עובר מהדלטויד ושרירי הכתף הקדמית למקרבי השכמות ולא לטרפז.
לטיסימוסמה זה מקרבי השכמות? לטיסימוס? אין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון.
מובן תודה 😃אתה עושה סלט, אין קשר למקרבי השכמות, אחיזה רחבה מקצרת את טווח התנועה של התרגיל, ומפחיתה עומס מהדלתא הקדמית, ובגלל שבפרס גם ככה חצי מהתנועה שייכת לטרפז והסרטוס - כי הדלתא האמצעית לא מסוגלת למשוך מעל גובה הכתף, אז באחיזה רחבה נשארת יותר תנועה של הטרפז, ולכן יעבוד יותר כמו שסטיץ ציין.
הכוח נשאר מאותו כיוון - למטה.
ככה שהוא מנסה לסובב את הכתף פנימה לכן מסובבי הכתף החוצה ייצבו את המוט מליפול.
מקרבי השכמות הם אנטגוניסטים בתרגיל - הם צריכים להתארך כדי שהסרטוס יוכל להתכווץ.
גם בדל פחמימה צריך ירקות, בירקות הירוקים יש כמות פחמימות אפסית אז תעשה סלט ירוק 😉ולא, אני לא עושה סלט. אני בדל פחמימה 🙄
בכרוב יש יחסית הרבה.גם בדל פחמימה צריך ירקות, בירקות הירוקים יש כמות פחמימות אפסית אז תעשה סלט ירוק 😉
כרוב זה בצבע לבן 😛בכרוב יש יחסית הרבה.
כרוב זה בצבע לבן 😛
ינאחס, אתה שולח לי תמונה של הקליפה ומחליט שהוא ירוק? זה כמו שתגיד שאבטיח זה פרי ירוק 🙄לא נראה כולכך לבן