הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים עם מוט W

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
חבר שלי קנה מוט W הביתה והתייעץ איתי בקשר לאיזה תרגילים הוא יוכל לעשות,
אני מכיר רק כפיפות מרפק ליד קדמית ולחיצה צרפתית ליד אחורית.

(הוא קנה גם פלטות כמובן)

איזה עוד תרגילים אפשר לעשות עם מוט W ולאיזה שרירים?
תודה!

@Tank

איזה עוד תרגילים אפשר לעשות עם מוט W ולאיזה שרירים?
אם כל מה שיש לו זה מוט W התרגילים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם זה וריאציות של כפיפת מרפק בפרונציה/סופינציה, פשיטת מרפק מאחורי הראש ולחיצה בעמידה אבל זה לא אידיאלי בכלל לעבוד ככה ולדעתי זה מפגר לגמרי לעשות אימון ביתי עם מוט W בלבד. בכל מקרה, אם אתה שואל שאלות על תרגילים והמלצות לתרגילים אני ממליץ לך תמיד לתייג את @לוטם הוא מבין בזה יותר ממני 😃

• פותח/ת השרשור
אם כל מה שיש לו זה מוט W התרגילים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם זה וריאציות של כפיפת מרפק בפרונציה/סופינציה, פשיטת מרפק מאחורי הראש ולחיצה בעמידה אבל זה לא אידיאלי בכלל לעבוד ככה ולדעתי זה מפגר לגמרי לעשות אימון ביתי עם מוט W בלבד. בכל מקרה, אם אתה שואל שאלות על תרגילים והמלצות לתרגילים אני ממליץ לך תמיד לתייג את @לוטם הוא מבין בזה יותר ממני 😃

סבבה, תודה 😃

אני מכיר רק כפיפות מרפק ליד קדמית ולחיצה צרפתית ליד אחורית
אלו התרגילים העיקריים שמבוצעים עם מוט W, גם חתירה בעמידה (לכתפיים) מומלץ עם מוט W לשמירה על שורש כף יד, אם זה האמצעי היחיד, אז אפשר להשתמש בו בשביל סומו דדליפט, לאנג'ים ושראגס, אבל יותר אופטימלי לעבוד עם מוט ישר כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית