נק' מוניטין:
52
- 135
- 22
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כל מה שיש לו זה מוט W התרגילים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם זה וריאציות של כפיפת מרפק בפרונציה/סופינציה, פשיטת מרפק מאחורי הראש ולחיצה בעמידה אבל זה לא אידיאלי בכלל לעבוד ככה ולדעתי זה מפגר לגמרי לעשות אימון ביתי עם מוט W בלבד. בכל מקרה, אם אתה שואל שאלות על תרגילים והמלצות לתרגילים אני ממליץ לך תמיד לתייג את @לוטם הוא מבין בזה יותר ממני 😃איזה עוד תרגילים אפשר לעשות עם מוט W ולאיזה שרירים?
אם כל מה שיש לו זה מוט W התרגילים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם זה וריאציות של כפיפת מרפק בפרונציה/סופינציה, פשיטת מרפק מאחורי הראש ולחיצה בעמידה אבל זה לא אידיאלי בכלל לעבוד ככה ולדעתי זה מפגר לגמרי לעשות אימון ביתי עם מוט W בלבד. בכל מקרה, אם אתה שואל שאלות על תרגילים והמלצות לתרגילים אני ממליץ לך תמיד לתייג את @לוטם הוא מבין בזה יותר ממני 😃
אלו התרגילים העיקריים שמבוצעים עם מוט W, גם חתירה בעמידה (לכתפיים) מומלץ עם מוט W לשמירה על שורש כף יד, אם זה האמצעי היחיד, אז אפשר להשתמש בו בשביל סומו דדליפט, לאנג'ים ושראגס, אבל יותר אופטימלי לעבוד עם מוט ישר כמובןאני מכיר רק כפיפות מרפק ליד קדמית ולחיצה צרפתית ליד אחורית