הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי התקדמות ועוד כמה

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי אני יודע שאין טעם להשוות לאחרים אבל מעניין אותי לדעת קצת.
אני מתאמן חודש,
המשקל שלי התחלתי 53 וחצי בערך ועכשיו 56
בשבוע הראשון לא עבדתי עם תרגילים מורכבים ורק עם מכונות (תכנית של המאמן ) ואז עברתי לתכנית של tank מהפורום fbw לא מפוצלת
התחלתי עם מוט 20 קילו בכל התרגילים (בפרס 14 )
דדליפט - 50
סקוואט - 37.5(עוד עובד מעט על הטכניקה )
בנץ-35
פרס 22.5
ומתח בלי משקל כרגע התחלתי עם 2 עכשיו מצליח עכשיו 7 לכל סט
איך ההתקדמות ?

וגם האם כדאי לי להמשיך עם התוכנית או לעבור לab ?שכחתי להגיד המטרה שלי בעקרון זה להתחזק תוך עלייה מקסימלית בשריר (אני מת לעשות Ss אבל אין לי אפשרות כי אני עושה גם הרבה ריצות בגלל הביצפר )
וגם לגבי התפריט, אין לי תפריט מוגדר אני פשוט אוכל מחשב מה אני אוכל אם חסר אז מוסיף.
ערכים :
קלוריות 2500~
חלבון : 130~
פחמימות:300~
שומן :80~

את רוב החלבונים אני משיג מגבינות כמו קוטג גבינה צהובה, ובשר שזה בעיקר שוק עוף פרגיות שניצל ביתי (חזה עוף ) ואסאדו טונה דג
את הפחמימות מאורז לבן יוגורט קורנפלקס ולחמניות (אני יודע שזה לא כל כך טוב אבל זה בגלל הביצפר ואין לי אפשרות איפה לחמם )
שומן אני משיג מחומוס וטחינה בעיקר וקצת גבינות
בכללי זה סבבה ? אני יודע שעדיף תפריט אבל לא אצליח להתמיד בו לפי דעתי

איך ההתקדמות ?
התקדמות בסדר גמור אתה בדרך הנכונה
וגם האם כדאי לי להמשיך עם התוכנית או לעבור לab ?
אם אתה בתוכנית הראשונה שלי הלא מפוצלת אני חושב שכדאי להשאר בה לפחות לעוד 2-3 שבועות לפני שאתה עובר לFBW המפוצלת. אחר כך זה תלוי בך ובהתקדמות שלך, אבל לפחות כמה חודשים טובים כדאי לך להשאר בה.
בכללי זה סבבה ?
כן רק שהייתי משיג מקור של דג כלשהו לשומן או מתסף באומגה 3.

• פותח/ת השרשור
התקדמות בסדר גמור אתה בדרך הנכונה

אם אתה בתוכנית הראשונה שלי הלא מפוצלת אני חושב שכדאי להשאר בה לפחות לעוד 2-3 שבועות לפני שאתה עובר לFBW המפוצלת. אחר כך זה תלוי בך ובהתקדמות שלך, אבל לפחות כמה חודשים טובים כדאי לך להשאר בה.

כן רק שהייתי משיג מקור של דג כלשהו לשומן או מתסף באומגה 3.
אני אוכל דגים אבל לא הרבה, יש עוד דרך להשיג אומגה 3 אבל באוכל?

אני אוכל דגים אבל לא הרבה, יש עוד דרך להשיג אומגה 3 אבל באוכל?
לפי מה שאני יודע המקור הטוב ביותר לאומגה 3 הוא דגים. יש קצת גם בסויה נראה לי, אבל יותר שילוב של אומגה 6 נראה לי. פשוט לא חושבים על זה ואוכלים דגים, כדאי לך להכניס טונה לפחות 2-3 פעמים בשבוע ויש עוד הרבה סוגים של דגים שיכולים לעזור לך, חוץ מזה שאומגה 3 זה תוסף ממש ממש זול

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע המקור הטוב ביותר לאומגה 3 הוא דגים. יש קצת גם בסויה נראה לי, אבל יותר שילוב של אומגה 6 נראה לי. פשוט לא חושבים על זה ואוכלים דגים, כדאי לך להכניס טונה לפחות 2-3 פעמים בשבוע ויש עוד הרבה סוגים של דגים שיכולים לעזור לך, חוץ מזה שאומגה 3 זה תוסף ממש ממש זול
לא נראלי שיאפשרו לי לקנות את זה, אבל אני אראה תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית