הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב

DrMassTer

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
BodyShape קרית מלאכי
אני בגובה 1.67 שוקל 68-70 לפי הערכה אמרו לי שאני 14-15 אחוז שומן במשקל בחדכ מראה 16-17
אני כבר שבועיים תקוע על משקל 70-68 ולא מצליח לרדת
אני לא עושה אירובי
ועל 100 פחמימה תפריט מסודר עם גירעון של 500 קלוריות ב1800 קלוריות
גיל 17
האם לרדת מ100 פחמימות או להתחיל לעשות אירובי?
ועושה פעם ב14 יום העמסה
תודה לעוזרים מראש

בהתחלה הייתי שוקל הרבה 86 ובמשך 6-5 חודשים ירדתי ל70 ושמרתי אל תכנית אימונים ותפריט והייתי בהתחלה 150 פחמימה ושנתקעתי בעבר הורדתי וששקלת 76-77 הורדתי ל120 וירדתי ל73-74 במשקל ולפני חודש ווחצי - חודשיים הורדתי ל100 וירדתי עוד 4-5 קילו ונתקעתי עכשיו אז אני לא יודע אם על אחוז שומן כמו שלי אפשר להוריד פחמימות או עדיף להתחיל לעשות אירובי

נערך לאחרונה:
קודם כל כן אפשר לרדת מ100 גרם פחמימה
ל80-60 בהדרגה
ולהתחיל לעשות אירובי חצי שעה אחרי כל אימון
כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע? באיזה תוכנית? יש לך תפריט על פי ערכים נכונים של פחמימה שומן וחלבון?
מהנסיון שלי תתחיל לעשות על דופק שריפת שומן (130) אירובי
תוריד קצת פחמימה
תפסיק להישקל כי זה לא רלוונטי כשעובדים עם משקל אתה יכול לשקול אותו דבר כל תקופת החיטוב שלך אבל לרדת בX אחוזי שומן
תמדוד עם קליפר אחוזי שומן פעם בשבועים\חודש
ותראה מה ההתקדמות

ה RMR שלך שיוצא לי זה 1950-2000 כלומר לפי הנתון הזה אתה לא בגרעון של 500 (אני מניח שאתה לא שורף 300 קלוריות מאימונים ביום בממוצע).
תוסיף לזה את העניין שאחרי תקופה ממושכת בגירעון קלורי הגוף עלול להאט את חילוף החומרים (5-6 חודשים זו תקופה די ממושכת) ונקבל שמה שאתה אוכל זה המאזן הניטרלי שלך. במקרה כזה יש לך כמה אפשרויות:
1) להוסיף אירובי בשביל לשרוף עוד קלוריות מה שביא אותך למאזן שלילי.
2) להוריד עוד קלוריות.
3) להתחיל לאכול במאזן ניטרלי במשך שבועיים כדי שהגוף יפסיק לחשוב שאתה מרעיב אותו ויחזיר את קצב חילוף החומרים לקצב הנורמלי, ואחרי שבועיים לחזור לחיטוב.
אני הייתי ממליץ על אפשרות 3 כי זה יחזיר את הגוף שלך למצב נורמלי ותוכל אחר כך לאכול יותר ועדיין להיות במאזן שלילי (בתקווה). חוץ מזה אתה כבר אוכל די מעט קלוריות, לא הייתי ממליץ לנער בן 17 שהגוף שלו עדיין מתפתח להוריד עוד.

• פותח/ת השרשור
קודם כל כן אפשר לרדת מ100 גרם פחמימה
ל80-60 בהדרגה
ולהתחיל לעשות אירובי חצי שעה אחרי כל אימון
כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע? באיזה תוכנית? יש לך תפריט על פי ערכים נכונים של פחמימה שומן וחלבון?
מהנסיון שלי תתחיל לעשות על דופק שריפת שומן (130) אירובי
תוריד קצת פחמימה
תפסיק להישקל כי זה לא רלוונטי כשעובדים עם משקל אתה יכול לשקול אותו דבר כל תקופת החיטוב שלך אבל לרדת בX אחוזי שומן
תמדוד עם קליפר אחוזי שומן פעם בשבועים\חודש
ותראה מה ההתקדמות

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ובתכנית FBW שלקחתי מהאינטרנט
ולפי הערכים אני על 150 גרם חלבון ו 97 גרם שומן ו100 גרם פחמימה

ה RMR שלך שיוצא לי זה 1950-2000 כלומר לפי הנתון הזה אתה לא בגרעון של 500 (אני מניח שאתה לא שורף 300 קלוריות מאימונים ביום בממוצע).
תוסיף לזה את העניין שאחרי תקופה ממושכת בגירעון קלורי הגוף עלול להאט את חילוף החומרים (5-6 חודשים זו תקופה די ממושכת) ונקבל שמה שאתה אוכל זה המאזן הניטרלי שלך. במקרה כזה יש לך כמה אפשרויות:
1) להוסיף אירובי בשביל לשרוף עוד קלוריות מה שביא אותך למאזן שלילי.
2) להוריד עוד קלוריות.
3) להתחיל לאכול במאזן ניטרלי במשך שבועיים כדי שהגוף יפסיק לחשוב שאתה מרעיב אותו ויחזיר את קצב חילוף החומרים לקצב הנורמלי, ואחרי שבועיים לחזור לחיטוב.
אני הייתי ממליץ על אפשרות 3 כי זה יחזיר את הגוף שלך למצב נורמלי ותוכל אחר כך לאכול יותר ועדיין להיות במאזן שלילי (בתקווה). חוץ מזה אתה כבר אוכל די מעט קלוריות, לא הייתי ממליץ לנער בן 17 שהגוף שלו עדיין מתפתח להוריד עוד.

לפני 3 חודשים עשיתי שבוע ניטרלי ולפני כחודש טסתי לחול ל4 ימים אז ניסיתי לאכול על מאזן ניטרלי
אבל אם אותה כמות של פחמימות
שחוזרים לניטרלי כמה פחמימות צריך?
והRMR שיצא לי הוא 2200-2300 זה 1764x1.2 + 200-100 יוצא בערך 2300 ניטרלי

לפני 3 חודשים עשיתי שבוע ניטרלי ולפני כחודש טסתי לחול ל4 ימים אז ניסיתי לאכול על מאזן ניטרלי
אבל אם אותה כמות של פחמימות
שחוזרים לניטרלי כמה פחמימות צריך?
קודם כל תבין שמה שהכי חשוב זה המאזן הקלורי שלך, לא כמות הפחמימות.
בעיקרון אני מציע להשאיר את החלבון והשומן כמו שעכשיו ולעלות פחמימות כדי להגיע לניטרלי, כלומר אם זה עוד 500 קלוריות אז תעלה 125 גרם פחמימה.
והRMR שיצא לי הוא 2200-2300 זה 1764x1.2 + 200-100 יוצא בערך 2300 ניטרלי
אני לא חושב שמאימונים אתה שורף 200 קלוריות ביום בממוצע (כלומר 400 ומשהו בכל אימון אם זה 3 פעמים בשבוע).
בכל מקרה בפועל אתה אומר ש 1800 קלוריות לא מורידות אותך במשקל, זה אומר שאתה לא בגרעון בלי קשר לנוסחה כלשהי.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תבין שמה שהכי חשוב זה המאזן הקלורי שלך, לא כמות הפחמימות.
בעיקרון אני מציע להשאיר את החלבון והשומן כמו שעכשיו ולעלות פחמימות כדי להגיע לניטרלי, כלומר אם זה עוד 500 קלוריות אז תעלה 125 גרם פחמימה.

אני לא חושב שמאימונים אתה שורף 200 קלוריות ביום בממוצע (כלומר 400 ומשהו בכל אימון אם זה 3 פעמים בשבוע).
בכל מקרה בפועל אתה אומר ש 1800 קלוריות לא מורידות אותך במשקל, זה אומר שאתה לא בגרעון בלי קשר לנוסחה כלשהי.

אני עלול לעלות מיזה באחוז שומן? ואחרי ההעמסה ביום שישי אני אצא לניטרלי הזה, לבנות תפריט לשבועיים האלה? אם העלה 125 גרם פחמימה אני לא אעלה באחוז שומן הרבה?
מה יקרה אם אני יראה שאני עולה קצת במשקל?

תודה שאתה עוזר לי

אני עלול לעלות מיזה באחוז שומן? ואחרי ההעמסה ביום שישי אני אצא לניטרלי הזה, לבנות תפריט לשבועיים האלה? אם העלה 125 גרם פחמימה אני לא אעלה באחוז שומן הרבה?
לא אמור לעלות. אפילו אם תהיה בפלוס לא גדול אתה לא תעלה משהו משמעותי בשבועיים האלה ככה שהכל בסדר.
אתה תראה עליה במשקל בימים הראשונים, זה יהיה נוזלים כתוצאה מהוספת פחמימות, אין מה לדאוג.
תודה שאתה עוזר לי
😃
בעצם אם תתחיל את הניטרלי אחרי ההעמסה אז כנראה לא תראה עליה מעבר לעליה שקורית בהעמסה.

• פותח/ת השרשור
לא אמור לעלות. אפילו אם תהיה בפלוס לא גדול אתה לא תעלה משהו משמעותי בשבועיים האלה ככה שהכל בסדר.

אתה תראה עליה במשקל בימים הראשונים, זה יהיה נוזלים כתוצאה מהוספת פחמימות, אין מה לדאוג.

😃

בעצם אם תתחיל את הניטרלי אחרי ההעמסה אז כנראה לא תראה עליה מעבר לעליה שקורית בהעמסה.

ואחרי השבועיים ניטרלי לחזור ולהוריד פחמימה ל80-70? ולהוסיף אירובי?

ואחרי השבועיים ניטרלי לחזור ולהוריד פחמימה ל80-70? ולהוסיף אירובי?
אחרי השבועיים תוריד קלוריות. אפשר פחמימה, אפשר להוריד קצת שומן לאיזור ה 70 גרם, וקצת פחמימה. אירובי אתה יכול להוסיף אבל אז אל תאכל יותר קלוריות.
לדעתי אל תוסיף אירובי ישר, תוריד קודם קלוריות ובהמשך אם תרגיש צורך להגדיל את הגרעון תוסיף אירובי.

• פותח/ת השרשור
אחרי השבועיים תוריד קלוריות. אפשר פחמימה, אפשר להוריד קצת שומן לאיזור ה 70 גרם, וקצת פחמימה. אירובי אתה יכול להוסיף אבל אז אל תאכל יותר קלוריות.
לדעתי אל תוסיף אירובי ישר, תוריד קודם קלוריות ובהמשך אם תרגיש צורך להגדיל את הגרעון תוסיף אירובי.
אבל נגיד עכשיו אני 100 גרם פחמימה 100 גרם שומן ו150 גרם חלבון, אתה אומר להוריד שומן? ואז איפה העלה אותו?
אולי עדיף פשוט אחר כך לרדת ל70-80 גרם פחמימה?
להוסיף אולי תמונה שלי?

אבל נגיד עכשיו אני 100 גרם פחמימה 100 גרם שומן ו150 גרם חלבון, אתה אומר להוריד שומן? ואז איפה העלה אותו?
אולי עדיף פשוט אחר כך לרדת ל70-80 גרם פחמימה?
איך שנוח לך, כמו שכתבתי לפני, העיקר זה כמה קלוריות לא כמה פחמימה. אם נוח לך להשאיר שומן על 100 ולהוריד פחמימה אז לך על זה.
בכל מקרה אחרי השבועיים אל תוריד יותר מדי במכה, אם תהיה בשבועיים האלה על 2200-2300 אז תוריד נגיד ל -1900 ואז תראה בהתם לירידה במשקל אם צריך להוריד עוד/להוסיף אירובי.
להוסיף אולי תמונה שלי?
אפשר, אולי בכלל נגיד לך שאתה לא צריך חיטוב 😃

• פותח/ת השרשור
איך שנוח לך, כמו שכתבתי לפני, העיקר זה כמה קלוריות לא כמה פחמימה. אם נוח לך להשאיר שומן על 100 ולהוריד פחמימה אז לך על זה.
בכל מקרה אחרי השבועיים אל תוריד יותר מדי במכה, אם תהיה בשבועיים האלה על 2200-2300 אז תוריד נגיד ל -1900 ואז תראה בהתם לירידה במשקל אם צריך להוריד עוד/להוסיף אירובי.

אפשר, אולי בכלל נגיד לך שאתה לא צריך חיטוב 😃

העלתי אחת פרונט ואחת קצת מהצד שהכנסתי בטן

מה שכן לפני החיטוב לא התחלתי מסה כי בהתחלה רציתי להיכנס לפיתוח גוף אבל לא להתחיל מסה על 26 אחוז שומן, אז אני רוצה לרדת למינימיום 14-12 אחוז שומן ולהתחיל מסה

קבצים מצורפים

• 20150923_163951.jpg
    20150923_163951.jpg
    KB 50.8 · צפיות: 148
  • 20150923_181345.jpg
    20150923_181345.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 130
  • פותח/ת השרשור
מסכים איתך.
טוב אני במצב שלך הייתי מסיים עם החיטוב ומתחיל מסה.

יוצא לי RMR + פעילות 3 פעמים בשבוע בחדכ 2300 קלוריות 265 גרם פחמימה 140 גרם חלבון ו70 גרם שומן
זה הגיוני?

יוצא לי RMR + פעילות 3 פעמים בשבוע בחדכ 2300 קלוריות 265 גרם פחמימה 140 גרם חלבון ו70 גרם שומן
זה הגיוני?
מהאקסל הזה יצא לי ככה:
ה RMR שלך שיוצא לי זה 1950-2000
ואני חושב ש 300 קלוריות אתה לא שורף מאימונים (כאמור אם זה יום כן יום לא אז צריך לשרוף 600 באימון שיהיה 300 ביום בממוצע). הייתי מוסיף אולי 100-150 ביום, אבל גם אם תאכל 100 קלוריות יותר במשך שבועיים זה ממש לא יעלה אותך בשומן באופן משמעותי.
לגבי חלוקת ערכים יוצא לך 2250, סבבה.

מה??? לדעתי הוא על 16% שומן בערך איזה 26 😲

• פותח/ת השרשור
נו אז מצויין
לדעתי תרד עוד אחוז-שתיים מקסימום ותתחיל מסה
אין לך למה לרדת לכיוון האחוזים החד ספרתיים

כן אני רוצה להגיע ל14-12 אחוז שומן ולהתחיל מסה
אני חושב שלפי מה שאמרו באשכול אצא מיום שבת לשבועיים-שבוע וחצי של ניטרלי ואז ארד ישר ל70 גרם פחמימה ואוסיף אירובי
ואני מקווה להגיע ל14-12 אחוז שומן בעזרת זה

כן אני רוצה להגיע ל14-12 אחוז שומן ולהתחיל מסה
אני חושב שלפי מה שאמרו באשכול אצא מיום שבת לשבועיים-שבוע וחצי של ניטרלי ואז ארד ישר ל70 גרם פחמימה ואוסיף אירובי
ואני מקווה להגיע ל14-12 אחוז שומן בעזרת זה
14 מספיק
12-13 לא יעזור לך רק תפסיד יותר שריר

Back
למעלה תחתית