הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב דל פחמימה - Anabolic Diet

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
אני צריך לעשות חיטוב דיי זריז.
החלטתי ללכת על החיטוב הדל פחמימה שפורסם בקילוגרם, שנקרא Anabolic Diet.

פרטים:
משקל נוכחי 95 קילו.
גובה 1.92
RMR: מעוגל ל-2500

ניסיתי להרכיב תפריט שיתאים לימי הדל פחמימה של התוכנית הזאת.
זה רחוק מלהיות מושלם וכאן העזרה שלכם נכנסת.
הרכבתי אותו ככה שאחוז הקלוריות משומן יהיה בסביבות 55%-60% כמו שרשום בתוכנית.
וכמות הקלוריות מחלבונים תיהיה 40%-45% כמו שרשום בתוכנית.
כמו כן, יש גם עניין כספי, לפי חישוב שלי יצא שהאוכל עולה 44 שקל ליום, בוא נשמור את זה במסגרת הזאת עם חריגה עד 60.

זה מה שיש בידיי בינתיים (מן הסתם זה במאזן קלורי נמוך מה-RMR):

תפריט.png

בנוסף אני אצרוך גם מולטי ויטמין.
כדורי אומגה 3.
וכנראה גם סיבים תזונתיים כדי להקל על העסק.

-----------------------------------------------

אני צריך באמת חוות דעת, שיפורים, והתייחסות רצינית, על מנת שהחיטוב הזה באמת יוכל להיות זריז ויעיל כמה שאפשר (שואף ליעילות מקסימלית, ואנסה להגיע כמה שקרוב)
אני אעלה כשאני אתעורר גם תפריט לימי העמסת פחמימות כדי שגם אותו תוכלו לבקר ולעזור.

תודה 😃
@Moshe
@yogevnn
@Tom
@Tank

נערך לאחרונה:
אל תעשה את הדיאטה הזאת אתה תאבד הרבה מסת שריר . ואם כבר אתה הולך על זה כל שינוי בתפריט אמור להיות בהדרגה ולא ככה במכה מי 400 פחמימה ל5 .
הורדת הקלוריות אמורה להתבצע בהדרגה .
אפשר להתחטב גם על 200 פחמימה מורידים רק אם יש צורך . אנשים שהולכים לתחרות והם מגיעים לשלב שהם 11 12 א"ש וצריכים לרדת ל6 זה דיאטה שמתאימה להם אבל גם שם לרוב יש שימוש בחומרים שעוזרים לשמור על מסת השריר .

אל תעשה את הדיאטה הזאת אתה תאבד הרבה מסת שריר . ואם כבר אתה הולך על זה כל שינוי בתפריט אמור להיות בהדרגה ולא ככה במכה מי 400 פחמימה ל5 .
אפשר להתחטב גם על 200 פחמימה מורידים רק אם יש צורך . אנשים שהולכים לתחרות והם מגיעים לשלב שהם 11 12 א"ש וצריכים לרדת ל6 זה דיאטה שמתאימה להם אבל גם שם לרוב יש שימוש בחומרים שעוזרים לשמור על מסת השריר .
ממש לא נכון. זה שהוא יהיה על דל פחמימה אומר שהוא יאבד הרבה מסת שריר? לא נכון בעליל.
הרמת חלבון מספיק גבוהה בדיאטות האלה וזה האב מזון העיקרי המשמעותי(ביחד עם הכמות שומן הגבוהה) שדווקא שומר כמה שאפשר על מסת השריר.

ממש לא נכון. זה שהוא יהיה על דל פחמימה אומר שהוא יאבד הרבה מסת שריר? לא נכון בעליל.
הרמת חלבון מספיק גבוהה בדיאטות האלה וזה האב מזון העיקרי המשמעותי(ביחד עם הכמות שומן הגבוהה) שדווקא שומר כמה שאפשר על מסת השריר.
אז תעשה גם אתה את הדיאטה הזאת .

אז תעשה גם אתה את הדיאטה הזאת .
א. אני כבר עושה אותה לא מעט זמן.
ב. מה קשור מה שרשמת למה שאני הגבתי לך?

ממליץ לך לקרוא מאמרים בנושא הדל פחמימה, מצב קטו ותחום פיתוח הגוף. אתה ממש לא צריך כמות פחמימות גבוהה בשביל לשמור יותר על מסת שריר, החלבון עושה את זה.

א. אני כבר עושה אותה לא מעט זמן.
ב. מה קשור מה שרשמת למה שאני הגבתי לך?

ממליץ לך לקרוא מאמרים בנושא הדל פחמימה, מצב קטו ותחום פיתוח הגוף. אתה ממש לא צריך כמות פחמימות גבוהה בשביל לשמור יותר על מסת שריר, החלבון עושה את זה.

אפשר לראות תוצאות אז ?

אפשר לראות תוצאות אז ?
תוצאות של מה?
תפנה לגוגל ותקבל מספיק תוצאות של מפתחי גוף ואנשים רגילים שהשיגו תוצאות לא פחות טובות ולעיתים יותר טובות מתזונה רגילה.

עליי אישית פחמימות לא משפיעות טוב, זה שאני חי על דל פחמימה לא אומר שאני אאבד יותר מסת שריר. (ואל תדאג, התוצאות מספקות אותי בהחלט ולכן אני מעדיף את השיטה הזו במיוחד בחיטוב)

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא יורד מ-400 פחמימה.
לא הייתי בכלל ב-400 פחמימה.

מה שאז פרסמתי בפורום סטרואידים קשור לתזונה במהלך הסייקל.
החלטתי לדחות את הסייקל לזמן מה ולעשות חיטוב טוב לפני כדי להשיג בסייקל תוצאות טובות יותר.

אני ממש לא יורד מ-400 פחמימה.
לא הייתי בכלל ב-400 פחמימה.

מה שאז פרסמתי בפורום סטרואידים קשור לתזונה במהלך הסייקל.
החלטתי לדחות את הסייקל לזמן מה ולעשות חיטוב טוב לפני כדי להשיג בסייקל תוצאות טובות יותר.
לא צריך לקפוץ לדיאטת דלת פחמימות זאת דעתי ובכללי לחיטוב עד 12 א"ש אין צורך בהם . יש שיטות יותר קלות ופשוטות להתחטב .

• פותח/ת השרשור
לא צריך לקפוץ לדיאטת דלת פחמימות זאת דעתי ובכללי לחיטוב עד 12 א"ש אין צורך בהם . יש שיטות יותר קלות ופשוטות להתחטב .
יותר בכיוון של 9% או 8 אם להיות ממש שאפתני.
אהבתי את הדיאטה הזו כיוון שאוכלים בה כמות גדולה של חלבונים, ועל פניו נראתה גם מאוד משביעה.
@Denver
כמה כדורי אומגה 3 כדאי לצרוך ביום?
המינון הוא 600 מ"ג לכדור.

4-6?

כן, 4-6 כדורים.
תכלס, כדי להקל על העסק תנסה פעם הבאה לקנות טבליות מרוכזות יותר, חיים קלים יותר. (אצלי כל 2 קפסולות - מנת הגשה מכילות 2126 מ"ג שמן דגים,
800 EPA
400 DHA)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לראות תוצאות אז ?
חיפשתי באינטרנט, הגעתי לסרטון שריץ' פיאנה מדבר עליה.
ירדתי למטה לקרוא תגובות, היו הרבה שניסו אותה והיו מאוד מרוצים.
אחד גם פרסם סרטון בערוץ היוטיוב שלו על השינוי שהוא עשה בדיאטה הזאת במהלך 180 ימים.

חיפשתי באינטרנט, הגעתי לסרטון שריץ' פיאנה מדבר עליה.
ירדתי למטה לקרוא תגובות, היו הרבה שניסו אותה והיו מאוד מרוצים.
אחד גם פרסם סרטון בערוץ היוטיוב שלו על השינוי שהוא עשה בדיאטה הזאת במהלך 180 ימים.

הדיאטה הזאת מאוד איטית והיא בכלל דיאטה למאסה ולא לחיטוב(לדעתי)
תקרא בספר ותראה שיש שלושה שלבים הסתגלות,מאסה, וחיטוב,לכל שלב מוסבר כמה קלוריות לאוכל.
בשלב הסתגלות אתה במאזן קלוריות נטרלי במשך חודש (האמסה כל 12 יום)
בשלב מאסה אתה במאזן קלוריות חיובי 500 1000 + (העמסה כל שבוע
בשלב החיטוב לפי הנוסחה שכתובה שם אתה במאזן קלוריות חיובי קל.(כל שבוע העמסה)

מה שאומר לחטב במצב כזה אקח לך הרבה זמן.
אני עשיתי במשך 3 חודש את הדיאטה הזאת (+ הסתגלות של חודש) על מאז קולריות שלילי 500- ירדתי 10 קילו,העמסה כל שבוע,ששקלתי 96 עד 86 וזה עוד מלא נוזלים על אחוז שומן גבוה (אתה מבין כמה לאט?). הרגשה מצוינת,מלא אנרגיה בזמן אימון מלא אנרגיה בחיי יום יום, אבל הירידה נהייתה מאוד מאוד איטית 100 300 גרם בשבוע ונשאר לי עוד 5-6 קילו לשרוף. חזרתי לחיטוב רגיל הכי טוב, בעתיד אני ינסה את שלב המאסה.

*ואנשים לא מבין בשביל להיכנס למצב קטוזיס אסור לאוכל יותר מדי חלבונים כי כשיש עודף חלבון הגוף החכם שלנו הוא משמש אותה בתור אנרגיה זה נקרה גלוקונאוגנזה(או גלוקוגנזיס) אם אני לא טועה,ככה שבמקום לשרוף שומן אתה הגוף הופך את החלב

נערך לאחרונה:
אתה גם מיליונר על הדרך? קילו חזה עוף זה לא זול. אני לא יודע בן כמה אתה ואם אתה מרושש את עצמך או את ההורים שלך אבל יש אלטרנטיבות זולות יותר לאכול.
לא מכיר מקור חלבון זול יותר חוץ מאבקות זולות

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי במשך 3 חודש את הדיאטה הזאת (+ הסתגלות של חודש) על מאזן קולריות שלילי 500- ירדתי 10 קילו,העמסה כל שבוע,ששקלתי 96 עד 86 וזה עוד מלא נוזלים על אחוז שומן גבוה.
לא הבנתי את החלק האחרון, ירדת רק בנוזלים ונשארת עם אחוז שומן גבוהה?
באיזה אחוז שומן התחלת ובאיזה סיימת?

*ואנשים לא מבין בשביל להיכנס למצב קטוזיס אסור לאוכל יותר מדי חלבונים כי כשיש עודף חלבון הגוף החכם שלנו הוא משמש אותה בתור אנרגיה זה נקרה גלוקונאוגנזה(או גלוקוגנזיס) אם אני לא טועה,ככה שבמקום לשרוף שומן אתה הגוף הופך את החלב
גם אני קראתי על זה, אבל מה הוא עודף בחלבונים, איך אתה מגדיר אותו? יש נוסחה?
דרך אגב ככל שאני קורא יותר על התוכנית הזאת, ורואה סרטונים עליה לא ברור לי למה אין לתוכנית הזאת יותר מודעות.
היא סוג של גאונות שלא קיבלה את היחס המגיע לה.
יום שני בתוכנית 😃)

לא הבנתי את החלק האחרון, ירדת רק בנוזלים ונשארת עם אחוז שומן גבוהה?
באיזה אחוז שומן התחלת ובאיזה סיימת?

גם אני קראתי על זה, אבל מה הוא עודף בחלבונים, איך אתה מגדיר אותו? יש נוסחה?
דרך אגב ככל שאני קורא יותר על התוכנית הזאת, ורואה סרטונים עליה לא ברור לי למה אין לתוכנית הזאת יותר מודעות.
היא סוג של גאונות שלא קיבלה את היחס המגיע לה.
יום שני בתוכנית 😃)

אחוז שומן פיל 25 + אני מאמין ל 17-18 אחוז שומן פחות או יותר,וזה לקח יותר מדי זמן בחיטוב דל פחמימה רגיל (מנסיון) הייתי מוריד את כולה חרא הזה מהר יותר.
עכשיו אני עושה חיטוב דל פחמימה נורמלי בדרך ל 10 אחוז שומן נשאר עוד 5 חחח

ומה הוא עודף חלבון לא יודע אחי.
אני אכלתי כפול שתיים ממשקל גוף הרזה ,זאת אומר משקל בלי שומן .. יעני אם שקלתי 95 בלי שומן אני ישקול איזה 70 חחח
יש איזה מכשיר שאתה משתין עליו והוא אומר לך כמה עם אתה נמצא במצב קטוזיס,נועד לאנשים עם בעיות סוכרת אנסולין שרגישים לפחמימה משתמשים בו ... קיצר מיותר בשבילך מיותר..

מה אני יגיד לך תנסה אי אפשר לדעת איך זה ישפיע עלייך בלי לנסות אבל עוד פעם צריך להשקיע כמה בחודשיים טובים בזה כדי לראות תוצאות כל שהן. ולדעתי עוד פעם דיאטה הזאת תעבוד טוב במאסה.

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן פיל 25 + אני מאמין ל 17-18 אחוז שומן פחות או יותר,וזה לקח יותר מדי זמן בחיטוב דל פחמימה רגיל (מנסיון) הייתי מוריד את כולה חרא הזה מהר יותר.
עכשיו אני עושה חיטוב דל פחמימה נורמלי בדרך ל 10 אחוז שומן נשאר עוד 5 חחח

ומה הוא עודף חלבון לא יודע אחי.
אני אכלתי כפול שתיים ממשקל גוף הרזה ,זאת אומר משקל בלי שומן .. יעני אם שקלתי 95 בלי שומן אני ישקול איזה 70 חחח
יש איזה מכשיר שאתה משתין עליו והוא אומר לך כמה עם אתה נמצא במצב קטוזיס,נועד לאנשים עם בעיות סוכרת אנסולין שרגישים לפחמימה משתמשים בו ... קיצר מיותר בשבילך מיותר..

מה אני יגיד לך תנסה אי אפשר לדעת איך זה ישפיע עלייך בלי לנסות אבל עוד פעם צריך להשקיע כמה בחודשיים טובים בזה כדי לראות תוצאות כל שהן. ולדעתי עוד פעם דיאטה הזאת תעבוד טוב במאסה.
אם אפשר לשאול איזה פחמימות אכלת בימי העמסת פחמימות?
ובנוגע לקטוזיס, אמורים להרגיש את זה, בזמן הסוויטץ' שהגוף עושה ממטבוליזם של שריפת פחמימות כמקור אנרגיה עיקרי למטבוליזם של שריפת שומן כמקור אנרגיה עיקרי מרגישים עייפות וקצת חולשה ליום יומיים, ואחרי שהסוויטץ' נעשה אמורים להרגיש נמרצים ועירניים (כשהגוף כבר התרגל, והתחיל לשרוף שומן כמקור עיקרי).

גם קראתי שאם מגזימים בימי העמסת פחמימה (נגיד לאכול פיצות וסופגניות, ופחמימות בדרגה ז') אז זה יכול לגרום בטעות לגוף לצאת ממצב קטוזיס, ואז עוד פעם צריך לחכות שהגוף יכנס אליו.
וככה דיי מבזבזים זמן.

אני לא אומר שזה קרה לך, אבל יכול להיות,
הכל יכול להיות 😃

דרך אגב, אני יודע שאולי כמה יחלקו עליי, אבל אולי תשקול בגלל האחוז שומן הגבוה לא לעשות הרבה העמסות אם בכלל בכדי לסיים עם החיטוב כמה שיותר מהר. (אם אתה לא ממהר, אז סבבה)

מניסיון אישי שלי, אחרי שלא העמסתי והייתי בקטוזיס אפשר להגיד חודש רצוף - הורדתי הרבה יותר במשקל ובאחוזי שומן. (ניסיתי אז לחפש הסבר לזה ברשת, והגעתי למשהו שקשור עם הרגישות לאינסולין לאנשים עם אחוז שומן גבוה שנמצאים בדל פחמימה)
הייתי לי ירידה של 8 קילו בחודש הזה, וזה כבר אחרי שהייתי חודש וחצי בתוך הדל פחמימה שעם העמסות הורדתי בו 6 ק"ג.

זה סתם חוויה אישית שלי, תנסה לברר עוד מידע לגבי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית