הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום איך הטכניקה בסקוואט LB ובדדליפט? תוכנית SS

סקוואט ראיתי שהמנח צוואר לא נכון , אני מסתכל קדימה ולא למאטה. חוץ מזה הכל טוב? המיקום של המוט נכון?
אפשר להעלות משקל בטכניקה כזאת ?

דדליפט בסדר? סליחה על הצילום הגרוע. ראיתי שגם פה שהסתכלתי קדימה ולא המאטה.
חזרה רביעית אפשר לראות שלא הצלחתי לעמוד, חמישית הצלחתי כי עשיתי אותה אחיזה משולבת ואת השאר לא.
נראה לי שהתחת גבוה מדי זה נכון? ושאני מעלה את המוט הגב טיפה מתעגל 🫤
אפשר להעלות משקל בטכניקה כזאת ?

יש לי כמה שאלות :

שאני עושה פרס אני מרגיש טיפה לחץ בפרק כף היד רק ביד ימין, זה בסדר? הרגשתי פעם את הכאב הזה רק הרבה יותר חזק שהייתי עושה כפיפות מרפקים גם רק בימין, יש מצב שיש לי דלקת שם?

בבנץ פרס, שאני מקשית את הגב (התחת והשכמות דבוקים לספסל) אני מרגיש שאני עושה בנץ את השרירי הישבן עובדים זה בסדר?

ולגבי דדליפט הבנתי שכדי כמה שיותר לסחוב עם אחיזה רגילה אבל זה כבר נהייה קשה ועם אחיזה משולבת אני מרגיש שאני יוכל שהרים יותר אז לעבור באחיזה משולבת במשקל של 105 קילו זה בסדר? או שעדיף לחתוך התקדמות ל2.5 כל אימון לפני שמשנים אחיזה?

@Tank @Beast and cheat @NonCivilized @stitch
@shahar18 @yujinius
@White Walker

נערך לאחרונה:
1 . לצלם - לצלם מצד שמאל או ימין באותו קו שאתה מתאמן בו , ולא לזוז .
2- לגבי הדד קשה להשים לב מהסיבה הפשוטה שהצילום לא טוב
3- בסקוואט , אתה ממהר מידי ,רק הרמת את המוט כבר ירדת . שזה גורם כמה בעיות . קח את זה , כנס לסט אפ טוב וצא משם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית