הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט SS+שאלה על המשקל

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חבר'ה ערב טוב,

אני מעלה לפו סרטון של הטכניקה שלי שוב כי באימון האחרון העירו לי על זה שהברכיים שלי עוברות את כף הרגל ושאני הורס את הג והברכיים.

אני בזמן האחרון לא סגור על הטכניקה שלי בסקוואט ומשנה כל פעם וירצאיות, הכוונה היא שהסקוואט שלי הוא LB ויש פעמים שאני משנה עמידה פעם קצת יותר רחבה פעם קצת יותר צרה אני עדיין לא סגור על זה וגם על כמה לרדת כי המון פעמים אני נופל ל "בור" ולא מזהה אותו לפני.

לכן אני צריך את העזרה שלכם להבין.

הסרטון:

ובנוסף יש לי עוד שאלה ממש חשובה:

אני עושה SS ואני שוקל כרגע 72.5-73 (משתנה בגלל נוזלים) ואני תקוע כבר שבוע על המשקל שלי בסקוואט (87.5) ונגיד יוצא לי מצב שאני עושה 4/4/3 עכשיו באימון הראשון לא הצלחתי ובאימון השני לא הצלחתי ובשלישי יצא מצב שהמשקל כבר לא כבד כמו בשני האימונים הראשונים ועדיין לא הצלחתי עכשיו אני יודע שבמצב כזה עושים ריסט אבל אני אומר לעצמי אולי זה בגלל שהמשקל פי 1.2 מהמשקל גוף שלי?

אשמח לעצות שלכם הם ממש חשובות לי.

בתודה וחג שמח!

לגבי הסקוואט לדעתי הוא נראה לא רע סך הכל, תנסה קצת יותר לשבת אחורה במקום לקחת ברכיים קדימה. אגב אני לא רואה בעיה בזה שהברכיים יעברו את קו האצבעות באופן כללי. וככלל אל תקשיב למה שאומרים לך אנשים, על טכניקה, על תכנית אימונים וכאלה. יש כמובן אנשים שמבינים עניין וכדאי להקשיב להם, הבעיה שאין לך דרך לדעת אם מישהו שמעיר לך על משהו במכון מבין בנושא או שסתם אומר שטויות (ובהרבה מקרים אנשים בחדר כושר אומרים הרבה שטויות, לצערי גם מדריכים לפעמים)
אני עושה SS ואני שוקל כרגע 72.5-73 (משתנה בגלל נוזלים) ואני תקוע כבר שבוע על המשקל שלי בסקוואט (87.5) ונגיד יוצא לי מצב שאני עושה 4/4/3 עכשיו באימון הראשון לא הצלחתי ובאימון השני לא הצלחתי ובשלישי יצא מצב שהמשקל כבר לא כבד כמו בשני האימונים הראשונים ועדיין לא הצלחתי עכשיו אני יודע שבמצב כזה עושים ריסט אבל אני אומר לעצמי אולי זה בגלל שהמשקל פי 1.2 מהמשקל גוף שלי?
המשקל גוף שלך עולה? איך התזונה, שינה?

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט לדעתי הוא נראה לא רע סך הכל, תנסה קצת יותר לשבת אחורה במקום לקחת ברכיים קדימה. אגב אני לא רואה בעיה בזה שהברכיים יעברו את קו האצבעות באופן כללי. וככלל אל תקשיב למה שאומרים לך אנשים, על טכניקה, על תכנית אימונים וכאלה. יש כמובן אנשים שמבינים עניין וכדאי להקשיב להם, הבעיה שאין לך דרך לדעת אם מישהו שמעיר לך על משהו במכון מבין בנושא או שסתם אומר שטויות (ובהרבה מקרים אנשים בחדר כושר אומרים הרבה שטויות, לצערי גם מדריכים לפעמים)

כמובן גבר אני לא מקשיב למה שאומרים אבל אני פתוח ומקבל דעות של אחרים.

אני כבר המון זמן ומקבל פידבקים מהסביבה שגדלתי אבל נגיד בתמונות אני לא רואה את זה אבל זה לא מפריע לי כי אני יודע שאני רק בהתחלה.

המשקל גוף שלך עולה? איך התזונה, שינה?

ככה לגבי התזונה שלי היא לא הכי פיקס אבל אני מתמקד בו המון אני אוכל כמה שיותר בריא (משתמש באבקת חלבון) בנוסף אומגה 3, לא נוגע בשטויות (חטיפים,עוגות,לחם לבן) אוכל כמה שיותר בשר טונות אגוזי מלך לחם שיפון או לחם חיטה מלאה קוט'ג, זה מה שעולה לי לראש עכשיו.

כמעט ולא חומר מעובד (שניצלים, שניצל תירס כל הדברים הרקובים).

לגבי שינה אני יושן רוב הזמן 7-8 שעות אבל השינה שלי לא הכי מסודרת כי אני עושה משמרות, זה אומר שיש מצבים שאני צריך לקום ב 11 או 630 או אפילו יקיצה טבעית כי יש לי גם משמרת לילה שבה אני ישן קצת פחות 5-6 שעות ככה, ובדרך כלל ביום חופש (ביום שלפני האימון) אני לא שם משמרת לילה אז יוצא שאני ישן ממש טוב.

המשקל גוף שלי בזמן האחרון עולה ויורד בין 72.5-73 וזה ככה במשך משהו כמו שבועיים אני חושב, אני מודד את המשקל שלי כל יום בבוקר אחרי פיפי (ולפעמים אחרי חירבון) ואני מסתכל על השבועי והחודשי לדוגמא: בחודש הזה עליתי 1.3 קילו שאני יודע שזה לא טוב לעומת החודשים הקודמים שעליתי 2 קילו בחודש, אני אנסה להוסיף עוד אוכל אבל בגלל סיבות כלכליות אז כמעט ואין לי את האפשרות לכן אני מחפש פתרון עכשיו.

שיהיה לך שבת שלום!

נראה כמו LB בעמידה של HB.
בגלל שהעמידה שלך צרה כמו ב HB, ואתה יורד די עמוק אז הברכיים גולשות קדימה.
ושוב, זווית הצילום לא כל כך טובה וקשה לי ממש להבין משהו ממנה.
יש מצב (ואולי זו רק הזווית) אבל נדמה שיש לך אובר אקסטנשן בגב התחתון.
ScreenHunter_660 Oct. 02 10.49.jpg

• פותח/ת השרשור
נראה כמו LB בעמידה של HB.
בגלל שהעמידה שלך צרה כמו ב HB, ואתה יורד די עמוק אז הברכיים גולשות קדימה.
ושוב, זווית הצילום לא כל כך טובה וקשה לי ממש להבין משהו ממנה.
יש מצב (ואולי זו רק הזווית) אבל נדמה שיש לך אובר אקסטנשן בגב התחתון.
צפה בקובץ המצורף 30167

כן אני יודע שהזוית לא הכי טובה בגלל שליד הכלוב יש סמית משין שממש צמוד אליו ואי אפשר לצלם כל כך קרוב.

האמת היא שאני מנסה למצוא את הרוחב רגליים המתאימים וכן זה נראה HB אבל מה שאני עושה אני מנסה לעבוד עם אותו רוחב רגליים כמו בסרטון של ריפוטו, אנסה להציר יותר את הרגליים.

ולגבי ה אובר אקסטנשן זה היה אני חושב בחזרה השלישית שנפלתי ל "בור" ומהר מדי.

אני מנסה כמה שיותר לאט לרדת אבל מצד שני צריך לעלות מהר וזה משהו שאני מתקשה איתו.

אני בנוסף באימון הזה גם ממש הרחקתי את הברכיים לצדדים מה שבדרך כלל אני לא עושה.

אני אנסה יום שלישי להעלות עוד סרטון שבו אני עושה איך שעשיתי עד עכשיו.

ושאלה: יום ראשון בגלל סוכות אז המכון סגור, והמכון עצמו הוא בבסיס וזה של החיילי חובה וזה המכון שאני משתמש בו,
עכשיו יש לי אפשרות להתאמן בחד"כ של האלופים והבעיה היא שאין להם כלוב והמוט ריק הוא לא מוט אולימפי ויש רק סמית משין האם כדאי שאעשה סקוואט בסמית משין? כי זה הסקוואט היחיד שאני יוכל לעשות שמה.

האם כדאי שאעשה סקוואט בסמית משין? כי זה הסקוואט היחיד שאני יוכל לעשות שמה.
אם אין ברירה אחרת, הייתי עושה בסמית' במשקלים קלים יותר ומעלה נפח.
או כאימון התאוששות.

בטח שלא כחלק מההתקדמות ב SS 😃

אני עושה משמרות
זה עלול להיות בעיה, כי בעצם אתה חי במין ג'ט לג תמידי, וזה בטח לא מאפשר לגוף שלך לפעול באפקטיביות מירבית כפי ש SS דורשת. יש בטח כאלה שההגיעו לתוצאות טובות גם תנאים האלה, אבל יכול להיות שאתה יותר רגיש לעניין.

• פותח/ת השרשור
אם אין ברירה אחרת, הייתי עושה בסמית' במשקלים קלים יותר ומעלה נפח.
או כאימון התאוששות.

תודה על העצה וכמובן שאני לא עושה את זה חלק מההתקדמות ב SS זה רק בגלל החגים האלה שדפקו לי כמה אימונים, ועכשיו הם נגמרים.

בטח שלא כחלק מההתקדמות ב SS 😃
זה עלול להיות בעיה, כי בעצם אתה חי במין ג'ט לג תמידי, וזה בטח לא מאפשר לגוף שלך לפעול באפקטיביות מירבית כפי ש SS דורשת. יש בטח כאלה שההגיעו לתוצאות טובות גם תנאים האלה, אבל יכול להיות שאתה יותר רגיש לעניין.

אתה צודק שזה גורם לי לג'ט לג אני מרגיש את זה בעצמי אבל מבחינת שעות שינה הכול סבבה.

השעות שלי הם גם אחלה ואני קובע לי לרוב המשמרות ככה שאני יודע מה אני הולך לעשות בשבועיים הקרובים ולתכנן את השינה והאימונים.

השעות שלי הם:

משמרת בוקר:8-14 (ישן ב 1030 קם ב 630)

משמרת צהריים: 12-18 (ישן ב 1030-11 וקם ב 8-9 ככה)

משמרת ערב: 6 בערב עד 8 בבוקר למחרת (יום חופשי מתאמן ביום של המשמרת לילה, קם טבעי ובא מוקדם להתאמן).

בסה"כ השעות הם ממש אחלה והם מאוד עוזרים לי.

בקרוב השעות יהיו יותר מסודרות כי אני הולך להתקדם בתפקיד ובמקום לעשות משמרות אעשה 8-17 אבל בגלל שיש לי בעיות ת"ש אעשה אפילו עד 3 או 4 בלי שבתות ובלי לילות יומיות ויציאה חמשוש פק"ל.

Back
למעלה תחתית