הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם בזמן חיטוב אוכלים משהו שלא בתפריט ועושים אירובי

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
זה לא דרך טובה, כמו שאומרים YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET
יחד עם זאת אתה יכול לעשות צ'יט פעם בשבוע בכל מקרה, אם תדאג שזה לא יחרוג בהרבה מהערכים שאתה צריך לאכול החיטוב לא ייהרס ואולי זה אפילו יעזור לך כי תדע שיש לך ארוחת צ'יט שבועית אז יהיה לך פחות קשה לשמור על התפריט כל השבוע.
בנוסף אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל יש דבר שנקרא "העמסת פחמימות" שאמורים לעשות בחיטוב, במיוחד אם אתה על 85 גרם פחמימה כמו שאמרת. אם אתה לא עושה אז תתחיל לעשות (פעם בשבוע זה בסדר), זה חשוב לעשות בחיטוב, ואולי גם לא תצטרך צ'יטים בנוסף להעמסות.
איך הולך בחלוקת קלוריות ביום העמסה?

מצטער שאני נדחף..
אם יש לי הרבה פחמימה בתפריט ואני בחיטוב אז עדיין חשוב לעשות העמסה?
לייל מקדונלד טוען שכן, כל עוד אתה בחיטוב (כלומר בגירעון קלורי) צריך לעשות העמסות. זתומרת הוא אומר שצריך לעשות יום שאתה יוצא מהגרעון ואוכל בפלוס וביום הזה לשים דגש על פחמימות בעיקר, שזה בעצם העמסת פחמימות.

איך הולך בחלוקת קלוריות ביום העמסה?
הייתי מציע לאכול בערך 1.5 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף, מינימום שומן (כלומר יש לך כמות מסויימת של שומן בכל מוצר שתאכל אז לא לבחור מאכלים עתירי שומן כמו אנטריקוט, חמאה וכו') ופחמימה בשביל להגיע לכמות קלוריות שאתה רוצה.

כמה זה הרבה?

לייל מקדונלד טוען שכן, כל עוד אתה בחיטוב (כלומר בגירעון קלורי) צריך לעשות העמסות. זתומרת הוא אומר שצריך לעשות יום שאתה יוצא מהגרעון ואוכל בפלוס וביום הזה לשים דגש על פחמימות בעיקר, שזה בעצם העמסת פחמימות.
228 גרם פחמימה כל יום..עדיין יש צורך בהעמסה..אני הורדתי כמות שומן והעלתי בפחמימה

228 גרם פחמימה כל יום..עדיין יש צורך בהעמסה..אני הורדתי כמות שומן והעלתי בפחמימה
זה שהורדת זה יפה,אבל השומן עדיין עומד על משקל גוף או מעבר?

שוב, ממה שהבנתי מהספר שלו הוא אומר לעשות, בין אם אתה בדל פחמיה או בדיאטה דלת שומן ועתירת פחמימות.

קיצור אבירם.
אם אתה בחיטוב אתה עושה העמסות,אולי בתדירות יותר נמוכה אם אתה על הרבה פחמימה אבל אתה עדיין עושה.
case closed.
והתפריט שלך עבר אישור של מישהו? או שבנית אותו על דעתך?

זה שהורדת זה יפה,אבל השומן עדיין עומד על משקל גוף או מעבר?
שוקל 150 והשומן עומד על 130 גרם זה הבדל משמעותי?
קיצור אבירם.
אם אתה בחיטוב אתה עושה העמסות,אולי בתדירות יותר נמוכה אם אתה על הרבה פחמימה אבל אתה עדיין עושה.
case closed.
והתפריט שלך עבר אישור של מישהו? או שבנית אותו על דעתך?
אני בנבחרת ישראל בפוטבול היה לנו מאמן כושר שהוא יותר תזונאי מאשר מאמן כושר אז הוא אמר שזה בסדר

שוקל 150 והשומן עומד על 130 גרם זה הבדל משמעותי?

אני בנבחרת ישראל בפוטבול היה לנו מאמן כושר שהוא יותר תזונאי מאשר מאמן כושר אז הוא אמר שזה בסדר
זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה אחרונה-ביום אם ביום מסויים אוכלים פלוס למשל של 1000 ניתן ״לפצות״ על זה בשאר השבוע? כי אני מרגיש שאני ממש חייב איזה משהו טוב ונמנע מזה הרבה כבר

ועוד שאלה אחרונה-ביום אם ביום מסויים אוכלים פלוס למשל של 1000 ניתן ״לפצות״ על זה בשאר השבוע? כי אני מרגיש שאני ממש חייב איזה משהו טוב ונמנע מזה הרבה כבר
ביום העמסה כמו שאמרתי אתה יכול להיות בניטרלי או בפלוס. אם ממש בא לך לאכול הרבה יום אחד אז אתה יכול להיות בפלוס 1000 ביום העמסה ולראות איך החיטוב מתקדם, מקסימום לאכול קצת פחות בשאר הימים.

• פותח/ת השרשור
ביום העמסה כמו שאמרתי אתה יכול להיות בניטרלי או בפלוס. אם ממש בא לך לאכול הרבה יום אחד אז אתה יכול להיות בפלוס 1000 ביום העמסה ולראות איך החיטוב מתקדם, מקסימום לאכול קצת פחות בשאר הימים.
אוקי תודה
היי. יש לי שאלה נוספת-כדי להגיע לגוף כזה צריך להיות בעיקר על כמה אחוזי שומן? והאם צריך לעשות מסה בשביל גוף כזה? (בעיקר פלג גוף עליון)

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 73
היי. יש לי שאלה נוספת-כדי להגיע לגוף כזה צריך להיות בעיקר על כמה אחוזי שומן? והאם צריך לעשות מסה בשביל גוף כזה? (בעיקר פלג גוף עליון)
אמממ לא יודע, זה לא ממש נראה גוף של מישהו שמרים תכלס

אבל בשביל להגיע לכזה מצב צריך מסה באזור הבטן?
קצת מסה של שומן אולי, תנסה לאכול שווארמה עם בירה כל יום אולי תגיע לזה 😉
וברצינות אני לא יודע מה להגיד לך, אם זה הגוף מטרה שלך אז תפסיק להתאמן וזהו.

• פותח/ת השרשור
קצת מסה של שומן אולי, תנסה לאכול שווארמה עם בירה כל יום אולי תגיע לזה 😉
וברצינות אני לא יודע מה להגיד לך, אם זה הגוף מטרה שלך אז תפסיק להתאמן וזהו.
למה? הבן אדם חטוב. הנה תמונה נוספת שלו, למשל ביד זה לא שריר?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 22.9 · צפיות: 64
למה? הבן אדם חטוב. הנה תמונה נוספת שלו, למשל ביד זה לא שריר?
טוב אני כבר לא יודע אם אתה טרול או לא.
אמרתי לך מה צריך לעשות בשביל להגיע לגוף כזה, נקודה.

לגבי הנושא המקורי של הפוסט, אם אתה רוצה לדעת עוד בנושא תקרא את אלה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
העמסת פחמימות למען איבוד שומן מקסימלי - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
למה חשוב לעשות הפסקות בדיאטה? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
נועל כי האשכול מיצה את עצמו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית