הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב עובד בפלאנק

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
כשאני עושה פלאנק אני מרגיש את הבטן אבל גם את הגב התחתון ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד על השרירים שם
אני מרגיש כאילו מה שמחזיק אותי זה הבטן והגב התחתון
אני אמור להרגיש את הגב עובד?

תסובב את האגן (לא בטוח ש"לסובב" זו התנועה שאליה אני מתכוון)
אני מתכוון כך שלא יווצר היפר אקסטנשן בגב התחתון, ואפילו לנטרל את הקיעור הטבעי של הגב. שיהיה ישר לגמרי

נערך לאחרונה:
מסכים עם @DorT אתה צריך לשמור על הגב ישר ולא לקרוס עם הבטן פנימה, זה מהות התרגיל

צריך לשמור על מנח גב נייטרלי, מעבר לכך הגיוני שתרגיש את הגב כי קיימת חגורה טבעית של הגוף, בטן זוקפי גב, שתפקידה לייצב את עמוד השדרה, לכן בעבודה סטטית של בטן, גם הגב תחתון מורגש.

כשאני עושה פלאנק אני מרגיש את הבטן אבל גם את הגב התחתון ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד על השרירים שם
אני מרגיש כאילו מה שמחזיק אותי זה הבטן והגב התחתון
אני אמור להרגיש את הגב עובד?
הגיוני שתרגיש את הגב כי הזוקפים מייצבים את עמוד שדרה.
רק שים לב שהגב ניטרלי ואין קשת.

וגם יש הבדל בין להרגיש את הזוקפים עובדים ללהרגיש את הגב שיש קשת, לי אישית זה כואב ( שיש קשת).

הדבר הכי חשוב זה לכווץ את התחת ולכווץ את הבטן ואז הגב לא יעבוד.

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי חשוב זה לכווץ את התחת ולכווץ את הבטן ואז הגב לא יעבוד.
צריך לשמור על מנח גב נייטרלי, מעבר לכך הגיוני שתרגיש את הגב כי קיימת חגורה טבעית של הגוף, בטן זוקפי גב, שתפקידה לייצב את עמוד השדרה, לכן בעבודה סטטית של בטן, גם הגב תחתון מורגש.

הגיוני שתרגיש את הגב כי הזוקפים מייצבים את עמוד שדרה.
רק שים לב שהגב ניטרלי ואין קשת.

וגם יש הבדל בין להרגיש את הזוקפים עובדים ללהרגיש את הגב שיש קשת, לי אישית זה כואב ( שיש קשת).

הכוונה שאני מרגיש את הזוקפי גו בגב התחתון וזה כאב של עבודה כמו שאני מרגיש כאב בכתפיים שאני עושה לחיצת כתפיים ולא כאב גב כמו של מישהו שלא יכול להתכופף או משהו כזה (מקווה שהבנתם)

Back
למעלה תחתית