אפשר עזרה? זה משהו שרשמתי למישהו אחר
"אחי שמע רגע
אני החלטתי לקחת הפסקה מחדר כושר ל-3 חודשים...
עכשיו תשמע , בשיעורי ספורט נגיד
אנחנו עושים כזה כמו לא יודע , דברים ככה
12 שכיבות שמיכה , 12 סקוואט ו15 כפיפות בטן
אם היה לי דלקת בגב התחתון ( כבר אמרתי לך חח ) וגם בכתף וגם ביד זה סבבה לעשות? כרגע אין כאבים אבל אני מעדיף לנוח
והמורה לא ייתן לי להפסיק יותר...
זה לא יעשה כלום אם אני יעשה? זה מתכונת של 4 פעמים לפחות , כאילו אחד אחרי השני ברציפות.
ואם נגיד יהיה מבחן שכיבות שמיכה מה לעשות? אפשר לבקש ממנו לדחות בכמה חודשים? כנ"ל על מתח?" ( או שאפשר לעשות תמבחן בלי בעיה )
זה סבבה לעשות את זה? גם בשביל הגב וגם לכתף?
ותגיד , זה בסדר אם אני מורח משחה לדלקת בגב התחתון? או שגם לא ( ומותר לשים קרח? )
ועוד שאלה , התחלתי לעשות ריצות , זה סבבה? כי אני מפחד על הגב התחתון...
אני רק דווקא די אינטנסיבי , יחסית למה שאני יכול , אחרי כל ריצה אני צולע לבית וביום הבא אני הולך צולע , כאילו אני גם מרגיש תפוס ( בעיקר בעצם האגן של שני הרגליים )
ועכשיו זה ממני כאילו לא קשור להודעה :
אם עדיין יש לי כאבים בגב התחתון , לא כדאי לעשו תריצה? אמרו לי שלא כדאי , אבל כל עוד אני לא מתאמן אני רוצה לפחות לרוץ...
כאילו אין לי כאבים , אבל נגיד תרגילים שקשורים לתחת כמו :
יש מתיחה שאתה מסובב את האגן נכון? שאני מסובב קדימה זה כואב
כנ"ל על glute bridges , שאני מעלה יש כאבים
ושאני עושה מתיחה שאני עומד ומנסה נגיד להגיע עם הידיים לרגל ( רק אם הגב מתעגל כאילו , לא חייב תמתיחה )
אז זה דווקא הפסיק לי כי לא התאמנתי שבוע+במכון , אבל אני חושב שחזר לי הכאבים ולא יודע אם זה בגלל הריצה...
מה דעתכם?
אני גם חושב כי אני לא עושה חימום אף פעם לריצה , אני חושב לעושת מעכשיו 5דקות חימום
אני לא עושה כי זה פדיחה מה אני יעשה , יותר מ10 אנשים עוברים שם כל דקה ( לפחות 100 ) ולא באלי לעשות שם מול כולם...
עריכה : מה שאני צריך זה רק בקשר לגב תחתון , לא צריך להתייחס לכתף ולשורש כף היד
לא ידעתי מה למחוק פשוט 😃
אפשר עזרה?
עריכה : תמונה של הכאבים
up2me.co.il צפיה בתמונה: 577668.png
"אחי שמע רגע
אני החלטתי לקחת הפסקה מחדר כושר ל-3 חודשים...
עכשיו תשמע , בשיעורי ספורט נגיד
אנחנו עושים כזה כמו לא יודע , דברים ככה
12 שכיבות שמיכה , 12 סקוואט ו15 כפיפות בטן
אם היה לי דלקת בגב התחתון ( כבר אמרתי לך חח ) וגם בכתף וגם ביד זה סבבה לעשות? כרגע אין כאבים אבל אני מעדיף לנוח
והמורה לא ייתן לי להפסיק יותר...
זה לא יעשה כלום אם אני יעשה? זה מתכונת של 4 פעמים לפחות , כאילו אחד אחרי השני ברציפות.
ואם נגיד יהיה מבחן שכיבות שמיכה מה לעשות? אפשר לבקש ממנו לדחות בכמה חודשים? כנ"ל על מתח?" ( או שאפשר לעשות תמבחן בלי בעיה )
זה סבבה לעשות את זה? גם בשביל הגב וגם לכתף?
ותגיד , זה בסדר אם אני מורח משחה לדלקת בגב התחתון? או שגם לא ( ומותר לשים קרח? )
ועוד שאלה , התחלתי לעשות ריצות , זה סבבה? כי אני מפחד על הגב התחתון...
אני רק דווקא די אינטנסיבי , יחסית למה שאני יכול , אחרי כל ריצה אני צולע לבית וביום הבא אני הולך צולע , כאילו אני גם מרגיש תפוס ( בעיקר בעצם האגן של שני הרגליים )
ועכשיו זה ממני כאילו לא קשור להודעה :
אם עדיין יש לי כאבים בגב התחתון , לא כדאי לעשו תריצה? אמרו לי שלא כדאי , אבל כל עוד אני לא מתאמן אני רוצה לפחות לרוץ...
כאילו אין לי כאבים , אבל נגיד תרגילים שקשורים לתחת כמו :
יש מתיחה שאתה מסובב את האגן נכון? שאני מסובב קדימה זה כואב
כנ"ל על glute bridges , שאני מעלה יש כאבים
ושאני עושה מתיחה שאני עומד ומנסה נגיד להגיע עם הידיים לרגל ( רק אם הגב מתעגל כאילו , לא חייב תמתיחה )
אז זה דווקא הפסיק לי כי לא התאמנתי שבוע+במכון , אבל אני חושב שחזר לי הכאבים ולא יודע אם זה בגלל הריצה...
מה דעתכם?
אני גם חושב כי אני לא עושה חימום אף פעם לריצה , אני חושב לעושת מעכשיו 5דקות חימום
אני לא עושה כי זה פדיחה מה אני יעשה , יותר מ10 אנשים עוברים שם כל דקה ( לפחות 100 ) ולא באלי לעשות שם מול כולם...
עריכה : מה שאני צריך זה רק בקשר לגב תחתון , לא צריך להתייחס לכתף ולשורש כף היד
לא ידעתי מה למחוק פשוט 😃
אפשר עזרה?
עריכה : תמונה של הכאבים
up2me.co.il צפיה בתמונה: 577668.png