הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בעצם בסקוואט LB

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום
שאני עושה סקוואט LB כואב לי תמיד איפה שהמוט יושב (הכאב בעצם)
זה המיקום (סליחה התמונה חצויה)
משהו לא טוב?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 27 · צפיות: 216
יש לך טעות במיקום המוט,
העצם שכואבת לך נקראת spine of the scalupla זה מקום שממנו מושכים שרירים את השכמה, ב-LB סקוואט, המוט צריך לשבת בדיוק מתחתיו, שזה בדיוק מעל הדלתא האחורית (הכתף אחורית)
תמקם את המוט במקום הנכון ואתה לא תרגיש את הכאב

• פותח/ת השרשור
יש לך טעות במיקום המוט,
העצם שכואבת לך נקראת spine of the scalupla זה מקום שממנו מושכים שרירים את השכמה, ב-LB סקוואט, המוט צריך לשבת בדיוק מתחתיו, שזה בדיוק מעל הדלתא האחורית (הכתף אחורית)
תמקם את המוט במקום הנכון ואתה לא תרגיש את הכאב
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 39.8 · צפיות: 179
מיקמת את המוט מעט גבוה מידי ובתיקון ברגע שתרים מרפקים מספיק זה יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
מצויין, כי אתה לא אמור 😃
מיקמת את המוט מעט גבוה מידי ובתיקון ברגע שתרים מרפקים מספיק זה יהיה בסדר.

אוקיי שמתי את המוט יותר נמוך, לא הרגשתי כאב או עצם אבל זה היה נראה כאילו הוא מחליק למאטה.
סט שני הרמתי יותר את המרפקים וזה עזר הוא פחות החליק אבל לא יודע למה יש לי כאבים בכתף למה זה קורה לי שאני מעלה מרפקים?
הנה סרטון רואים בה את המוט:

איך הטכניקה ? העומק גבולי לא?

ועל הדרך איך הדדליפט?:
80 קילו

90 קילו

תודה מראש 😃

עריכה: כואב חזק בכתף אחורית איפה שישב המוט נראה לי קוראים לזה דלתא
@Tank

שניהם לא בסדר.
בסקוואט הרגליים לא מופנות החוצה ולא שולח ברכיים החוצה בכלל, בדד הישבן עולה בתחילת התנועה והגב מאבד כיווץ, ואין נעילה ביום.
אבל חוץ מזה ממש בסדר.

כמו שאמרו לך, העומק בסקוואט דרוש שיפור,
ובדדליפט תפנה את הבהונות החוצה, ותשמור על כיווץ בגב

סך הכל נראה סביר.

כאב לי הגב רק מלראות את זה 😭
בדדליפט אתה מתחיל את ההרמה בגב שהוא כמעט ישר לגמרי/מקביל לרצפה.
בסקוואט זה נראה כאילו עוד שניה אתה נופל קדימה. מאחד שיש לו פציעה בגב מתחום ספורט אחר ובכדי לעשות סקוואט חייב לשאוף לטכניקה מושלמת כל חזרה, פשוט כאב לי הלב. אל תוותר על טכניקות בתרגילים האלו, אתה תצטער על זה. אם תמשיך ככה אני מאמין שתוך חודש תיפצע. קח את העצות שנתנו לך פה ותשפר, אל תמהר להתקדם במשקל עד שאתה עושה טכניקה טובה (תוריד אם צריך).

• פותח/ת השרשור
בסקוואט זה נראה כאילו עוד שניה אתה נופל קדימה. מאחד שיש לו פציעה בגב מתחום ספורט אחר ובכדי לעשות סקוואט חייב לשאוף לטכניקה מושלמת כל חזרה, פשוט כאב לי הלב. אל תוותר על טכניקות בתרגילים האלו, אתה תצטער על זה. אם תמשיך ככה אני מאמין שתוך חודש תיפצע. קח את העצות שנתנו לך פה ותשפר, אל תמהר להתקדם במשקל עד שאתה עושה טכניקה טובה (תוריד אם צריך).
הבנתי שהדדליפט לא טוב
לא הבנתי מה התכוונת בסקוואט

• פותח/ת השרשור
חסר עומק. חוץ מזה דיי בסדר

הדד בסדר חוץ מהריפלקס שיש לך בעליה להתחיל להרים את הראש

שניהם לא בסדר.
בסקוואט הרגליים לא מופנות החוצה ולא שולח ברכיים החוצה בכלל, בדד הישבן עולה בתחילת התנועה והגב מאבד כיווץ, ואין נעילה ביום.
אבל חוץ מזה ממש בסדר.

כמו שאמרו לך, העומק בסקוואט דרוש שיפור,
ובדדליפט תפנה את הבהונות החוצה, ותשמור על כיווץ בגב

סך הכל נראה סביר.

אני יודע שלא ממש רואים טוב אבל אם אפשר לראות משהו אז

ניסיתי שהתחת פחות יעלה ישר, עכשיו שאני מתכופף כואב לי רק צד שמאל . פעם ראשונה שכואב לי הגב מדדליפט ועוד זה היה משקל שממש קל לי

לגבי סקוואט יש לי כמה שאלות:
למה שאני מרים מרפקים כואב לי אחרי זה בכתף רק ביד ימין?
זה בסדר שהגוף ילך קדימה בסקוואט LB? כמו הסרטון למעלה בערך
החזה שלי קורס בסקוואט, לפני שאני מוציא תמוט אני מוציא תחזה, שאני מוציא תמוט החזה טיפה נכנס אבל עוד בסדר, אחרי חזרה שתיים כבר החזה קורס ואני לא מצליח להוציא אותו באמצע סט, מה אפשר לעשות?
מישהו

שים מגבת או ספוג, וזה כמובן מזה שהשכמות חלשות וללא רקמת שריר עבה אז מרגישים את המוט, וגם כמובן מיקום המוט חשוב מאד!

• פותח/ת השרשור
שים מגבת או ספוג, וזה כמובן מזה שהשכמות חלשות וללא רקמת שריר עבה אז מרגישים את המוט, וגם כמובן מיקום המוט חשוב מאד!
זה פוסט לפני מאה שנה
לא שמים מגבת או ספוג בגלל שהמוט ישב פחות טוב לפי מה שהבנתי
והבעיה נפתרה הורדתי את המוט יותר והרמתי מרפקים ואז הוא יושב על השריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית