עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר טוב?יש לך טעות במיקום המוט,
העצם שכואבת לך נקראת spine of the scalupla זה מקום שממנו מושכים שרירים את השכמה, ב-LB סקוואט, המוט צריך לשבת בדיוק מתחתיו, שזה בדיוק מעל הדלתא האחורית (הכתף אחורית)
תמקם את המוט במקום הנכון ואתה לא תרגיש את הכאב
אתה תגיד לי 😃יותר טוב?
מחר עם משקל עבודה אני ידע, עכשיו שאני שם את עם מוט ריק אני לא מרגיש עצםאתה תגיד לי 😃
מצויין, כי אתה לא אמור 😃, עכשיו שאני שם את עם מוט ריק אני לא מרגיש עצם
מצויין, כי אתה לא אמור 😃
מיקמת את המוט מעט גבוה מידי ובתיקון ברגע שתרים מרפקים מספיק זה יהיה בסדר.
חסר עומק. חוץ מזה דיי בסדראיך הטכניקה ? העומק גבולי לא?
הדד בסדר חוץ מהריפלקס שיש לך בעליה להתחיל להרים את הראשועל הדרך איך הדדליפט?:
הבנתי שהדדליפט לא טובכאב לי הגב רק מלראות את זה 😭
בדדליפט אתה מתחיל את ההרמה בגב שהוא כמעט ישר לגמרי/מקביל לרצפה.
בסקוואט זה נראה כאילו עוד שניה אתה נופל קדימה. מאחד שיש לו פציעה בגב מתחום ספורט אחר ובכדי לעשות סקוואט חייב לשאוף לטכניקה מושלמת כל חזרה, פשוט כאב לי הלב. אל תוותר על טכניקות בתרגילים האלו, אתה תצטער על זה. אם תמשיך ככה אני מאמין שתוך חודש תיפצע. קח את העצות שנתנו לך פה ותשפר, אל תמהר להתקדם במשקל עד שאתה עושה טכניקה טובה (תוריד אם צריך).
לא מסכים 🖕אני רוצה להצטרף לאשכול,
חסר עומק. חוץ מזה דיי בסדר
הדד בסדר חוץ מהריפלקס שיש לך בעליה להתחיל להרים את הראש
שניהם לא בסדר.
בסקוואט הרגליים לא מופנות החוצה ולא שולח ברכיים החוצה בכלל, בדד הישבן עולה בתחילת התנועה והגב מאבד כיווץ, ואין נעילה ביום.
אבל חוץ מזה ממש בסדר.
כמו שאמרו לך, העומק בסקוואט דרוש שיפור,
ובדדליפט תפנה את הבהונות החוצה, ותשמור על כיווץ בגב
סך הכל נראה סביר.
כאב לי הגב רק מלראות את זה 😭
בדדליפט אתה מתחיל את ההרמה בגב שהוא כמעט ישר לגמרי/מקביל לרצפה.
בסקוואט זה נראה כאילו עוד שניה אתה נופל קדימה. מאחד שיש לו פציעה בגב מתחום ספורט אחר ובכדי לעשות סקוואט חייב לשאוף לטכניקה מושלמת כל חזרה, פשוט כאב לי הלב. אל תוותר על טכניקות בתרגילים האלו, אתה תצטער על זה. אם תמשיך ככה אני מאמין שתוך חודש תיפצע. קח את העצות שנתנו לך פה ותשפר, אל תמהר להתקדם במשקל עד שאתה עושה טכניקה טובה (תוריד אם צריך).
זה פוסט לפני מאה שנהשים מגבת או ספוג, וזה כמובן מזה שהשכמות חלשות וללא רקמת שריר עבה אז מרגישים את המוט, וגם כמובן מיקום המוט חשוב מאד!