ייעוץ חיטוב

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אני עוד שבועיים בן 14 ועכשיו אני במסה ורציתי לשאול אם אני אעשה חיטוב אז זה יכול לפגוע לי בגדילה?

(בן 14)
המלצה שלי
בגיל הזה אל תתעסק עם להיות חטוב יתר על המידה אבל מה שכן אתה לא יכול למשוך מסה לנצח..

הייתי במקומך לוקח ייעוץ אישי מהאתר
או מ @^pala שמאמן כמה וכמה מתחת לגיל 16 כולל אותי - ככה שתהיה בטוח שמה שאתה עושה מבוקר ע"י מישהו שמבין קצת יותר ממך
אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם שלהמון ילדים אין את האפשרות לקנות ייעוץ אישי... (כן, רוב הילדים בעולם לא מקבלים הרבה כסף וההורים שלהם לא תמיד מוכנים לשלם להם על הכל.) חוץ מזה שאם אתה מעל 15 כבר (אפשר לעבוד בחופש הגדול,לא תמיד אבל) או מעל 16 ובכלל אפשר לעבוד בכללי..

• פותח/ת השרשור
(בן 14)
המלצה שלי
בגיל הזה אל תתעסק עם להיות חטוב יתר על המידה אבל מה שכן אתה לא יכול למשוך מסה לנצח..

הייתי במקומך לוקח ייעוץ אישי מהאתר
או מ @^pala שמאמן כמה וכמה מתחת לגיל 16 כולל אותי - ככה שתהיה בטוח שמה שאתה עושה מבוקר ע"י מישהו שמבין קצת יותר ממך
אתה בן 14?
ואיך עזר לך הייעוץ אישי באתר
אנשים חייבים להפסיק לזיין בשכל לגבי לא לחטב בגיל מתחת ל16 או 18
אתה רוצה לחטב? תחטב. אני רוצה לשמוע סיבה מספיק טובה ששווה את להיות שמן. אני לא. אומר צריך לעשות בולקינג מטורף ולהגיע ללא יודע מה אבל אם אתה כבר 20 אחוז שומן, תחטב. אם לא אז מסה כמה שיותר נקייה
אני עכשיו 12%-14% שומן אבל אני מפחדשאם אני אעשה חיטוב=מינוס קלורי אז אני לא אגדל ואגבהה כי אני 1.65 ורוצה לגבוהה עוד הרבה.
ואם אני עושה חיטוב מבוקר של 300-500 מינוס קלורי זה יכול לפגוע בגדילה או בהתפתחות שלי
נב:אני לא רוצה לרדת לאחוזי שומן נמוכים,אני רוצה להיות על 10%שומן עם מסת שריר גבוהה
אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם שלהמון ילדים אין את האפשרות לקנות ייעוץ אישי... (כן, רוב הילדים בעולם לא מקבלים הרבה כסף וההורים שלהם לא תמיד מוכנים לשלם להם על הכל.) חוץ מזה שאם אתה מעל 15 כבר (אפשר לעבוד בחופש הגדול,לא תמיד אבל) או מעל 16 ובכלל אפשר לעבוד בכללי..
וזו הבעיה שלי שאין לי כסף לייעוץ אישי

ה בן 14?
ואיך עזר לך הייעוץ אישי באתר
לא עשיתי ייעוץ אישי באתר
עשיתי עם המשתמש @^pala

סימן שלא קראת,
השקעתי את הזמן לענות לך - המינימום שלך זה לקרוא

הייעוץ של pala לא עולה כמו הייעוץ באתר (לא מדבר רעות על הייעוץ באתר, מכיר המון שמבסוטים ממנו)

אם הוא יכול לשלם על מכון הוא יוכל לשלם 100-150 שקל בשביל חודש מעקב וזה יספיק לחיטוב(גם אם יחטב חודשיים יש לו ידע, ניסיון ותפריט מהחודש הראשון) וכנראה שגם הוא כבר ידע איך לחטב כמו שצריך בחיטובים הבאים.

לא עשיתי ייעוץ אישי באתר
עשיתי עם המשתמש @^pala

סימן שלא קראת,

הייעוץ של pala לא עולה כמו הייעוץ באתר (לא מדבר רעות על הייעוץ באתר, מכיר המון שמבסוטים ממנו)

אם הוא יכול לשלם על מכון הוא יוכל לשלם 100-150 שקל בשביל חודש מעקב וזה יספיק לחיטוב(גם אם יחטב חודשיים יש לו ידע, ניסיון ותפריט מהחודש הראשון) וכנראה שגם הוא כבר ידע איך לחטב כמו שצריך בחיטובים הבאים.
אז זה עולה 100 או 150?
וזה כולל תפריט תזונה?

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי ייעוץ אישי באתר
עשיתי עם המשתמש @^pala

סימן שלא קראת,

תאמין לי שקראתי טוב מאוד,אני ממש לא אזלזל במיוחד במישהו שהשקיע מהזמן שלו לעזור לי,ו-pala הוא עצמאי או שהוא קשור לאתר אכשיהוא?
ומה הניסיון שלו?הוא מאמן כושר?רופא?תזונאי ספורט?
ואיך הוא עזר לך? אתה חושב שאפשרי להגיעה לאותה תוצאה גם בלעדיו(אם אני אקרא הרבה...... ויש לי גם קצת ידע וניסיון)?
נב:יש סיכוי שאתה שולח לי תמונה עדכנית שלך ואז אני יוכל לדעת למה הוא הביא אותך....

תאמין לי שקראתי טוב מאוד,אני ממש לא אזלזל במיוחד במישהו שהשקיע מהזמן שלו לעזור לי,ו-pala הוא עצמאי או שהוא קשור לאתר אכשיהוא?
ומה הניסיון שלו?הוא מאמן כושר?רופא?תזונאי ספורט?
ואיך הוא עזר לך? אתה חושב שאפשרי להגיעה לאותה תוצאה גם בלעדיו(אם אני אקרא הרבה...... ויש לי גם קצת ידע וניסיון)?
נב:יש סיכוי שאתה שולח לי תמונה עדכנית שלך ואז אני יוכל לדעת למה הוא הביא אותך....
לא קשור לאתר, יש לו פורום משלו שיצא לפני כמה ימים (קישור בחתימה)

אפשרי להגיע לאותה תוצאה אבל הוא מבין קצת יותר ממך בתחום בלשון המעטה ולחטב בגיל הזה ללא הדרכה.. לא משהו שאני הייתי ממליץ

יש לו כמה מתאמנים מהפורום אני אתייג את מי שעולה לי לראש
@יהב
@Majin Buu
@WhiteOwl

אני מעדיף לא לדבר בשמו, מה שאמרתי עד עכשיו המלצה מהניסיון שלי

שלח למשתמש שלו הודעה או פה או בפורום שלו(עדיף בשלו, הוא לא מתחבר כאן המון)

• פותח/ת השרשור
לא קשור לאתר, יש לו פורום משלו שיצא לפני כמה ימים (קישור בחתימה)

אפשרי להגיע לאותה תוצאה אבל הוא מבין קצת יותר ממך בתחום בלשון המעטה ולחטב בגיל הזה ללא הדרכה.. לא משהו שאני הייתי ממליץ

יש לו כמה מתאמנים מהפורום אני אתייג את מי שעולה לי לראש
@יהב
@Majin Buu
@WhiteOwl

אני מעדיף לא לדבר בשמו, מה שאמרתי עד עכשיו המלצה מהניסיון שלי

שלח למשתמש שלו הודעה או פה או בפורום שלו(עדיף בשלו, הוא לא מתחבר כאן המון)
אוקיי תודה רבה,אבל חיטוב(גם אם מתבצע נכון) יכול לפגוע לי בגדילה או שאם החיטוב כמו שצריך לא יפגע לי בגדילה?

אוקיי תודה רבה,אבל חיטוב(גם אם מתבצע נכון) יכול לפגוע לי בגדילה או שאם החיטוב כמו שצריך לא יפגע לי בגדילה?
כנראה שלרדת לאחוז שומן סביר מאחוז שומן גבוה יעשה לגוף שלך יותר טוב..

אני 12-14 אחוזי שומן זה לא הרבה,אבל אני רוצה לעשות מסה ולרדת ל-10% זה בסדר?
זה טיפשי, כי בגיל שלך עדיף לתעל את האנרגיה לגדילה והתחזקות.
זה בדיוק הגיל ללמוד איך להתאמן וחיטוב יעצור אותך.

• פותח/ת השרשור
זה טיפשי, כי בגיל שלך עדיף לתעל את האנרגיה לגדילה והתחזקות.
זה בדיוק הגיל ללמוד איך להתאמן וחיטוב יעצור אותך.
אבל אני רוצה גם להתקדם בפיתוח גוף,להתאמן ולא להשיג תוצאות זו לא המטרה שלי.
אז אתה ממליץ להיות על נטרלי ביינתים
?

אבל אני רוצה גם להתקדם בפיתוח גוף,להתאמן ולא להשיג תוצאות זו לא המטרה שלי.
אז אתה ממליץ להיות על נטרלי ביינתים
?
אני לא חושב שבגיל ההתבגרות אתה צריך להקפיד על תפריט! תאכל אוכל בריא, מספיק חלבון, פחמימות, שומן. תצמצם ג'אנק פוד, בטח אלכוהול וסיגריות ופשוט תאכל לפי תחושת הרעב.
אם אתה יורד במשקל תוסיף אוכל אתה עולה מדי, תצמצם פחמימות.
במקביל פשוט תתאמן, רצוי בתוכנית טובה ולא משהו מטומטם שכולל 20 סטים יד קדמית.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שבגיל ההתבגרות אתה צריך להקפיד על תפריט! תאכל אוכל בריא, מספיק חלבון, פחמימות, שומן. תצמצם ג'אנק פוד, בטח אלכוהול וסיגריות ופשוט תאכל לפי תחושת הרעב.
ברור,אני ממש ההפך מילד שמפמפם יד קדמית וחזה כל היום אני משקיע יותר ברגליים ובגב מאשר בבטן ויד קדמית וחזה

אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך..
מה אתה אומר לגביי מישהו שרוצה להתחזק? איך אפשר להתאמן ולהתקדם בכוח למשל (בתור ליפטר נניח)
אם אוכלים לפי תחושת הרעב?... יכול להיות שתחושת הרעב שלי תסגור 1000 קל' יום אחד ואחר 5000 קל'..
זה לדעתי לא מדד כזה טוב.
לדעתי גם כל מי שאשכרה כבר בגיל ההתבגרות צריך להתאמן ולאכול כמו שצריך ולא רנדומלי..
(13 לא תמיד נחשב גיל ההתבגרות אצל חלק מהאנשים.. גם 14 האמת לא ככ השיא, אבל כן 14-15 ומעלה)

לאכול לפי תחושת רעב לא לגרום לך לאכול 1000 קלוריות או 5000. הכוונה היא טווח של נניח בין 2000 ל 3000 ושוב לא מדובר על כוסות קולה או אוריאו.
בגיל ההתבגרות כשההורמונים בשיא להתחייב על תפריט קבוע זאת טעות

לאכול לפי תחושת רעב לא לגרום לך לאכול 1000 קלוריות או 5000. הכוונה היא טווח של נניח בין 2000 ל 3000 ושוב לא מדובר על כוסות קולה או אוריאו.
בגיל ההתבגרות כשההורמונים בשיא להתחייב על תפריט קבוע זאת טעות
אבל למשל אני כשאני לא על תפריט אז אני לא שומר על חלבון X2BW (אולי זאת הבעיה אצלי ספציפית)
וזה גורם המון בעיות

אבל למשל אני כשאני לא על תפריט אז אני לא שומר על חלבון X2BW (אולי זאת הבעיה אצלי ספציפית)
וזה גורם המון בעיות

אז יהיו ימים של 1.5 ויהיו ימים של 2.5
לאכול על פי רעב עם טיפה היגיון(אם נכנסת לדיכאון מן הסתם שהרעב שלך יפחת או אם אתה לוקח תרופה חדשה)

אז יהיו ימים של 1.5 ויהיו ימים של 2.5
לאכול על פי רעב עם טיפה היגיון(אם נכנסת לדיכאון מן הסתם שהרעב שלך יפחת או אם אתה לוקח תרופה חדשה)
האמת שאני זה חודש של 0.7 בקושי ושבוע של 2 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית