עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם שלהמון ילדים אין את האפשרות לקנות ייעוץ אישי... (כן, רוב הילדים בעולם לא מקבלים הרבה כסף וההורים שלהם לא תמיד מוכנים לשלם להם על הכל.) חוץ מזה שאם אתה מעל 15 כבר (אפשר לעבוד בחופש הגדול,לא תמיד אבל) או מעל 16 ובכלל אפשר לעבוד בכללי..(בן 14)
המלצה שלי
בגיל הזה אל תתעסק עם להיות חטוב יתר על המידה אבל מה שכן אתה לא יכול למשוך מסה לנצח..
הייתי במקומך לוקח ייעוץ אישי מהאתר
או מ @^pala שמאמן כמה וכמה מתחת לגיל 16 כולל אותי - ככה שתהיה בטוח שמה שאתה עושה מבוקר ע"י מישהו שמבין קצת יותר ממך
אתה בן 14?(בן 14)
המלצה שלי
בגיל הזה אל תתעסק עם להיות חטוב יתר על המידה אבל מה שכן אתה לא יכול למשוך מסה לנצח..
הייתי במקומך לוקח ייעוץ אישי מהאתר
או מ @^pala שמאמן כמה וכמה מתחת לגיל 16 כולל אותי - ככה שתהיה בטוח שמה שאתה עושה מבוקר ע"י מישהו שמבין קצת יותר ממך
אני עכשיו 12%-14% שומן אבל אני מפחדשאם אני אעשה חיטוב=מינוס קלורי אז אני לא אגדל ואגבהה כי אני 1.65 ורוצה לגבוהה עוד הרבה.אנשים חייבים להפסיק לזיין בשכל לגבי לא לחטב בגיל מתחת ל16 או 18
אתה רוצה לחטב? תחטב. אני רוצה לשמוע סיבה מספיק טובה ששווה את להיות שמן. אני לא. אומר צריך לעשות בולקינג מטורף ולהגיע ללא יודע מה אבל אם אתה כבר 20 אחוז שומן, תחטב. אם לא אז מסה כמה שיותר נקייה
וזו הבעיה שלי שאין לי כסף לייעוץ אישיאבל אתה צריך לקחת בחשבון גם שלהמון ילדים אין את האפשרות לקנות ייעוץ אישי... (כן, רוב הילדים בעולם לא מקבלים הרבה כסף וההורים שלהם לא תמיד מוכנים לשלם להם על הכל.) חוץ מזה שאם אתה מעל 15 כבר (אפשר לעבוד בחופש הגדול,לא תמיד אבל) או מעל 16 ובכלל אפשר לעבוד בכללי..
לא עשיתי ייעוץ אישי באתרה בן 14?
ואיך עזר לך הייעוץ אישי באתר
הייעוץ של pala לא עולה כמו הייעוץ באתר (לא מדבר רעות על הייעוץ באתר, מכיר המון שמבסוטים ממנו)אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם שלהמון ילדים אין את האפשרות לקנות ייעוץ אישי... (כן, רוב הילדים בעולם לא מקבלים הרבה כסף וההורים שלהם לא תמיד מוכנים לשלם להם על הכל.) חוץ מזה שאם אתה מעל 15 כבר (אפשר לעבוד בחופש הגדול,לא תמיד אבל) או מעל 16 ובכלל אפשר לעבוד בכללי..
אז זה עולה 100 או 150?לא עשיתי ייעוץ אישי באתר
עשיתי עם המשתמש @^pala
סימן שלא קראת,
השקעתי את הזמן לענות לך - המינימום שלך זה לקרוא
הייעוץ של pala לא עולה כמו הייעוץ באתר (לא מדבר רעות על הייעוץ באתר, מכיר המון שמבסוטים ממנו)
אם הוא יכול לשלם על מכון הוא יוכל לשלם 100-150 שקל בשביל חודש מעקב וזה יספיק לחיטוב(גם אם יחטב חודשיים יש לו ידע, ניסיון ותפריט מהחודש הראשון) וכנראה שגם הוא כבר ידע איך לחטב כמו שצריך בחיטובים הבאים.
כנראה ש150אז זה עולה 100 או 150?
וזה כולל תפריט תזונה?
תאמין לי שקראתי טוב מאוד,אני ממש לא אזלזל במיוחד במישהו שהשקיע מהזמן שלו לעזור לי,ו-pala הוא עצמאי או שהוא קשור לאתר אכשיהוא?לא עשיתי ייעוץ אישי באתר
עשיתי עם המשתמש @^pala
סימן שלא קראת,
השקעתי את הזמן לענות לך - המינימום שלך זה לקרוא
הייעוץ של pala לא עולה כמו הייעוץ באתר (לא מדבר רעות על הייעוץ באתר, מכיר המון שמבסוטים ממנו)
אם הוא יכול לשלם על מכון הוא יוכל לשלם 100-150 שקל בשביל חודש מעקב וזה יספיק לחיטוב(גם אם יחטב חודשיים יש לו ידע, ניסיון ותפריט מהחודש הראשון) וכנראה שגם הוא כבר ידע איך לחטב כמו שצריך בחיטובים הבאים.
לא קשור לאתר, יש לו פורום משלו שיצא לפני כמה ימים (קישור בחתימה)תאמין לי שקראתי טוב מאוד,אני ממש לא אזלזל במיוחד במישהו שהשקיע מהזמן שלו לעזור לי,ו-pala הוא עצמאי או שהוא קשור לאתר אכשיהוא?
ומה הניסיון שלו?הוא מאמן כושר?רופא?תזונאי ספורט?
ואיך הוא עזר לך? אתה חושב שאפשרי להגיעה לאותה תוצאה גם בלעדיו(אם אני אקרא הרבה...... ויש לי גם קצת ידע וניסיון)?
נב:יש סיכוי שאתה שולח לי תמונה עדכנית שלך ואז אני יוכל לדעת למה הוא הביא אותך....
אוקיי תודה רבה,אבל חיטוב(גם אם מתבצע נכון) יכול לפגוע לי בגדילה או שאם החיטוב כמו שצריך לא יפגע לי בגדילה?לא קשור לאתר, יש לו פורום משלו שיצא לפני כמה ימים (קישור בחתימה)
אפשרי להגיע לאותה תוצאה אבל הוא מבין קצת יותר ממך בתחום בלשון המעטה ולחטב בגיל הזה ללא הדרכה.. לא משהו שאני הייתי ממליץ
יש לו כמה מתאמנים מהפורום אני אתייג את מי שעולה לי לראש
@יהב
@Majin Buu
@WhiteOwl
אני מעדיף לא לדבר בשמו, מה שאמרתי עד עכשיו המלצה מהניסיון שלי
שלח למשתמש שלו הודעה או פה או בפורום שלו(עדיף בשלו, הוא לא מתחבר כאן המון)
כנראה שלרדת לאחוז שומן סביר מאחוז שומן גבוה יעשה לגוף שלך יותר טוב..אוקיי תודה רבה,אבל חיטוב(גם אם מתבצע נכון) יכול לפגוע לי בגדילה או שאם החיטוב כמו שצריך לא יפגע לי בגדילה?
אני 12-14 אחוזי שומן זה לא הרבה,אבל אני רוצה לעשות מסה ולרדת ל-10% זה בסדר?כנראה שלרדת לאחוז שומן סביר מאחוז שומן גבוה יעשה לגוף שלך יותר טוב..
זה טיפשי, כי בגיל שלך עדיף לתעל את האנרגיה לגדילה והתחזקות.אני 12-14 אחוזי שומן זה לא הרבה,אבל אני רוצה לעשות מסה ולרדת ל-10% זה בסדר?
אבל אני רוצה גם להתקדם בפיתוח גוף,להתאמן ולא להשיג תוצאות זו לא המטרה שלי.זה טיפשי, כי בגיל שלך עדיף לתעל את האנרגיה לגדילה והתחזקות.
זה בדיוק הגיל ללמוד איך להתאמן וחיטוב יעצור אותך.
אני לא חושב שבגיל ההתבגרות אתה צריך להקפיד על תפריט! תאכל אוכל בריא, מספיק חלבון, פחמימות, שומן. תצמצם ג'אנק פוד, בטח אלכוהול וסיגריות ופשוט תאכל לפי תחושת הרעב.אבל אני רוצה גם להתקדם בפיתוח גוף,להתאמן ולא להשיג תוצאות זו לא המטרה שלי.
אז אתה ממליץ להיות על נטרלי ביינתים
?
ברור,אני ממש ההפך מילד שמפמפם יד קדמית וחזה כל היום אני משקיע יותר ברגליים ובגב מאשר בבטן ויד קדמית וחזהאני לא חושב שבגיל ההתבגרות אתה צריך להקפיד על תפריט! תאכל אוכל בריא, מספיק חלבון, פחמימות, שומן. תצמצם ג'אנק פוד, בטח אלכוהול וסיגריות ופשוט תאכל לפי תחושת הרעב.
אם אתה יורד במשקל תוסיף אוכל אתה עולה מדי, תצמצם פחמימות.
במקביל פשוט תתאמן, רצוי בתוכנית טובה ולא משהו מטומטם שכולל 20 סטים יד קדמית.
אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך..אני לא חושב שבגיל ההתבגרות אתה צריך להקפיד על תפריט! תאכל אוכל בריא, מספיק חלבון, פחמימות, שומן. תצמצם ג'אנק פוד, בטח אלכוהול וסיגריות ופשוט תאכל לפי תחושת הרעב.
אם אתה יורד במשקל תוסיף אוכל אתה עולה מדי, תצמצם פחמימות.
במקביל פשוט תתאמן, רצוי בתוכנית טובה ולא משהו מטומטם שכולל 20 סטים יד קדמית.
אבל למשל אני כשאני לא על תפריט אז אני לא שומר על חלבון X2BW (אולי זאת הבעיה אצלי ספציפית)לאכול לפי תחושת רעב לא לגרום לך לאכול 1000 קלוריות או 5000. הכוונה היא טווח של נניח בין 2000 ל 3000 ושוב לא מדובר על כוסות קולה או אוריאו.
בגיל ההתבגרות כשההורמונים בשיא להתחייב על תפריט קבוע זאת טעות
אבל למשל אני כשאני לא על תפריט אז אני לא שומר על חלבון X2BW (אולי זאת הבעיה אצלי ספציפית)
וזה גורם המון בעיות
האמת שאני זה חודש של 0.7 בקושי ושבוע של 2 🥷אז יהיו ימים של 1.5 ויהיו ימים של 2.5
לאכול על פי רעב עם טיפה היגיון(אם נכנסת לדיכאון מן הסתם שהרעב שלך יפחת או אם אתה לוקח תרופה חדשה)