עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם יודע למה זה קרה, אבל בכל זאת מבאס.קורה
SS סוף שבוע 3:
סקוואט: 3X5X75 לא קל.
פרס: 3X5X35f כשל. סט ראשון 5 חזרות סט שני 4 סט שלישי 3, חוזר על המשקל שבוע הבא.
צ'ין אפס: תוספת של 2 קילו 3X5-5-3 שבוע הבא ננסה לסגור 3 חמישיות.
מכון מפוצץ, אימון מהיר ולא מהנה במיוחד.
SS שבוע 4:
משקל בוקר אתמול: 78.8
סקוואט: 3X5X77.5 סביר, סט אחרון קשה.
בנץ' פרס: 3X5X57.5 הפתיע לטובה והיה דיי קל.
דדליפט: 2X87.5 שתי החזרות האלה היו בכטניקה זוועתית החלטתי להפסיק את הסט באמצע, זה לא זה. לא ציפיתי להיתקע מהר כל כך, אימון הבא אני יוריד ל75 ויתחיל להעלות בצורה מבוקרת יותר.
עוד אימון שגורם לי לחשוב שכנראה אני לא בנוי ללהרים כבד ויאללה בוא נחזור לתוכנית בילדינג משעממת.
חח לא התכוונתי באמת "לא בנוי" הכשל הזה זה סתם דפק אותי מנטלית.אין דבר כזה "לא בנוי להרים כבד".
הכל אפשרי, ואני יכול להעיד את זה על עצמי.
יש סרטון של הדדליפט?
זה פשוט הרגיש כבד מדיי ואמרתי לחבר לפני הסט שיסמן לי אם הגב מתעגל, הרגשתי את זה + הוא סימן לי. אני אעשה ריסט ל75.הדפיקה המנטלית היא זו שדיברתי עליה.
כל אחד בשלב כזה או אחר נכשל ומרגיש שהוא ייתקע שם לנצח. אז תיהיה רגוע, אתה תעבור את זה 😃
ממליץ בחום שתצלם סרטון.. אולי התיקון יהיה קל ממה שחשבת.
ריסט זה נחמד, אבל אם הטכניקה לא נשלטת הגב ימשיך להתעגל ברגע שהמשקלים יתחילו לאתגר אותך.זה פשוט הרגיש כבד מדיי ואמרתי לחבר לפני הסט שיסמן לי אם הגב מתעגל, הרגשתי את זה + הוא סימן לי. אני אעשה ריסט ל75.
כשעבדתי עם משקלים נמוכים יותר הטכניקה הייתה טובה, וגם בחימום היא טובה.ריסט זה נחמד, אבל אם הטכניקה לא נשלטת הגב ימשיך להתעגל ברגע שהמשקלים יתחילו לאתגר אותך.
בקש מחבר שלך שיצלם את הסרטון 😃
הכי טוב לדעתי.
אולי לא תצטרך לעשות ריסט בכלל (אני לא בעד בפרט כשמשקל העבודה לא גבוה)
אז אין צורך בריסט כל כך גבוה.כשעבדתי עם משקלים נמוכים יותר הטכניקה הייתה טובה, וגם בחימום היא טובה.
אבל ב87.5 הטכניקה נשברת וזה גם לא עולה בכזאת קלות, מה כדאי לעשות?אז אין צורך בריסט כל כך גבוה.
במשקלים קלים תמיד הטכניקה תיהיה טובה יותר, לא חוכמה.
אם הטכניקה טובה במשקלים קלים יותר, לא תקבל אינדיקציה לתיקון הטכניקה.
אז תרסט ל 80.אבל ב87.5 הטכניקה נשברת וזה גם לא עולה בכזאת קלות, מה כדאי לעשות?
אין בעיה, יום שישי נצלם.אז תרסט ל 80.
אבל תצלם באימון הבא!
SS שבוע 4:
סקוואט: 3X5X80 אני חייב לעבוד על הקטע המנטלי, הייתי בחששות לגבי הסקוואט של היום והיה דיי קל.
פרס: 3X5X35 בעיקר לא כיף, כשאני אוחז כמו שריפטו מלמד אני מרגיש לחץ עצום בעצם האמה.
צ'ין אפס: 3X5XBW+2KG מפתיע לטובה, אימון הבא 3 קילו.
אתה מסובב את האגן על מנת לשמור על גב תחתון ישר ומכווץ, אז ברגע עשית את ה lift - אתה שומר על הגב מכווץ לאורך כל התנועה.@White Walker העפתי עוד מבט בסרטון של ריפטו על הדדליפט ביוטיוב וממה שזכור לי מהDVD הוא לא הזכיר אפעם סיבוב אגן, זה העניין שתמיד בלבל אותי, לסובב את האגן כל התנועה או רק בעמידה?
כל הכבוד על הסקוואט.
סט ראשון הרגיש טוב אבל שמתי לב שהמוט נבלע לתוך האצבעות, נזכרתי שריפטו אמר להימנע מזה והראה איך לאחוז (כשהוא מסובב את הכף יד פנימה) ואז 2 הסטים האחרונים היו מלווים בכאב (שעבר אחרי שעה בערך).כל הכבוד על הסקוואט.
מה קרה עם הפרס? בטוח שעשית כמו שצריך?