עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי די בטוח שזה תמונות שלך, אבל טוב שיהיה...אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס.
א.לא עפת קצת עם התגובה שלך?תקשיב יא פוסי
גם תכלס המספרים ״שלנו״ כל אחד יכול להגיע.
200 סקוואט זה משהו שכל גבר בריא יכול לעשות. חד וחלק.
זה קל, לוקח זמן ולחלק הרבה מאוד זמן אבל זה קל.
ו-200 זה אפילו פחות מחצי מהשיאי עולם אז לא מבין מאיפה החוצפה שלך לשחק אותה פה מעין בורר באשכול כשלפי ההגיון שלך גם התחת הצבוע שלך צריך ללכת לפינה ולשבת על זין במקום להשתתף בכל ההייטינג שכולנו (כל מי שבתחום) מדי פעם עושים על אנשים כמו ליליברידג׳, דן גרין וכו׳ על טכניקה/התקדמות/תוכניות וכדומה.
אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס. אני הייתי מתנצל במקומך על התגובה הראשונה.
האמת שלדעתי בזריקה של עמית לא הייתה לו ממש ברירהזה נקרא באמת התנהגות בזויה וכשאתה ליפטר ברמה הגבוהה זה לא מעניין אף אחד.
לא בא בקלות אבל יחסית לעכשיו זה לא הישג.א.לא עפת קצת עם התגובה שלך?
ב.לילד יש אגו,וזה כבר דובר אשכול קודם.
ג.לא יודע איפה אתה חיי אבל 200 סקוואט לא בא בקלות.
מז"א יחסית לעכשיו?לא בא בקלות אבל יחסית לעכשיו זה לא הישג.
אף אחד לא ממעיט בערכו,אבל כולם מנסים להכינס אותו קצת לפרופוציות.לא שם לב איפה האגו של אילן אבל שאנשים מנסים להוריד מהישגיו הוא מחזיר, לא מבין מה הבעיה
אולי,אבל הוא יכל להתבטא כמו בן אדם.התגובה של דניאל זאת בדיוק התגובה שהייתה צריכה להיכתב
להגיע ל 200 סקוואט זה משהו שלאדם הממוצע ייקח כמה שנים והרבה מאוד השקעה. להגיע ל 110 דדליפט לוקח במקרה הרע חודשים ספורים. מעצבנת אותי הגישה שלו, ולא כמה שהוא מרים. ותדבר כמו בן אדם
יחסית לעכשיו - הענקים שמסקביטים 470 כמו זאהיר ליליברידג' מלאניצ'ב וכדומהמז"א יחסית לעכשיו?
אף אחד לא ממעיט בערכו,אבל כולם מנסים להכינס אותו קצת לפרופוציות.
אולי,אבל הוא יכל להתבטא כמו בן אדם.
התירוץ של 'אני שוקל קצת אז זה בסדר שאני מרים קצת' הוא דיי עלוב. ושקלתי 60 קילו כשהתחלתי להתאמן, ועוד על 1.80!תגיד שקלת פעם 60 קילו?
אם הייתי שוקל כמו האדם הממוצע, 75 בוא נגיד, 110 זה בדיחה, תאמין לי ש10 קילו עושים הבדל. גם אל תשכח שאני בן 15.
ולא נדבר על בעיות אחרות שמציקות בדדליפט.
הגישה שלי מעצבנת ? מעניין מי פה מתנשא ומזלזל בהישיגו של אחר, אני תמיד מפרגן לכל אחד ובחיים לא אמרתי על מישהו שמה שהוא עשה לא שווה כלום.
תתחיל אתה לדבר כמו בן אדם, דניאל ענה לך בצורה הנכונה לחוצפה שלך וכנראה שרק ככה תבין.
מצחיק גם שבכלל אמרו לי לזרוק..יחסית לעכשיו - הענקים שמסקביטים 470 כמו זאהיר ליליברידג'וכדומה
באלוהים שאני לא מבין מה זאת ההשוואה הזאת..יחסית לעכשיו - הענקים שמסקביטים 470 כמו זאהיר ליליברידג' מלאניצ'ב וכדומה
לא,אתה טועה.(למרות ש110 קילו לא יעשו שום דבר למוט אפילו אם יזרקו אותו מקצה הר)
נכון,אבל 99% מהמכונים לא מרשים את זה.אם סופטי מרשה אני לא רואה בזה בעיה.
😆אבל הטרן עחי ;)
אם המנהל של המכון היה אומר לי לזרוק את המוט אחרי דדליפט , i would be so happyמצחיק גם שבכלל אמרו לי לזרוק..
בחיים לא זרקתי עד עכשיו
התירוץ של 'אני שוקל קצת אז זה בסדר שאני מרים קצת' הוא דיי עלוב. ושקלתי 60 קילו כשהתחלתי להתא
באמת מסקרן אותי מה יקרה למוט חחחלא,אתה טועה.
למוט? כלום.באמת מסקרן אותי מה יקרה למוט חחח
פףףחברה, טנק צודק, אתם עושים יותר מידי דרמה.
באתי לפרסם הישג ולא לפרסם בקשה לביקורת, אמשיך לפרסם גם בעתיד.
אפשר להגיד כל הכבוד, סחטיין, להביא מוניטין ולכתוב אפילו דעה אישית בצורה יפה ונאותה כמו שאופיר וטנק כותבים.
תגובות שליליות ומזלזלות אפסיק להתייחס אליהן, haters gonna hate לא משנה מה.
אבקש באשכולות הבאים שאפרסם לענות בשפה נאותה וברצינות, מי שלא טוב לו ורוצה להתלהם מוזמן לדחוף דברים בצורה רקטמולית.
לדניאל יש הרבה המצאות, הוא ישמח לשתף אותכם.
לא אבקש לנעול את האשכול אך אבקש מהמגיבים להבא לענות בצורה נאותה.
לילה טוב ואנאבולי 😉
אני מאד מסכים איתך לגבי צורת ההתבטאות שנדרשת, אבל "לא לפרסם בקשה לביקורת" - אין סרט כזה.באתי לפרסם הישג ולא לפרסם בקשה לביקורת, אמשיך לפרסם גם בעתיד.
אפשר להגיד כל הכבוד, סחטיין, להביא מוניטין ולכתוב אפילו דעה אישית בצורה יפה ונאותה כמו שאופיר וטנק כותבים.
מסיבה זו כתבתי שניתן להעביר ביקורת / דעה אישית בצורה נאותה.אני מאד מסכים איתך לגבי צורת ההתבטאות שנדרשת, אבל "לא לפרסם בקשה לביקורת" - אין סרט כזה.
ביקורת תגיע לכל סרטון שיפורסם.
נכון,אבל 99% מהמכונים לא מרשים את זה.