הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 110 5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס.
הייתי די בטוח שזה תמונות שלך, אבל טוב שיהיה...

תקשיב יא פוסי
גם תכלס המספרים ״שלנו״ כל אחד יכול להגיע.
200 סקוואט זה משהו שכל גבר בריא יכול לעשות. חד וחלק.
זה קל, לוקח זמן ולחלק הרבה מאוד זמן אבל זה קל.

ו-200 זה אפילו פחות מחצי מהשיאי עולם אז לא מבין מאיפה החוצפה שלך לשחק אותה פה מעין בורר באשכול כשלפי ההגיון שלך גם התחת הצבוע שלך צריך ללכת לפינה ולשבת על זין במקום להשתתף בכל ההייטינג שכולנו (כל מי שבתחום) מדי פעם עושים על אנשים כמו ליליברידג׳, דן גרין וכו׳ על טכניקה/התקדמות/תוכניות וכדומה.

אני מבין שהדרך היחידה שלך כדי להגיע לזקפה מלאה ע״מ לוונקר זה לרדת על ילדים באינטרנט ולהרגיש עליון פי כמה וכמה אבל חלאס. אני הייתי מתנצל במקומך על התגובה הראשונה.
א.לא עפת קצת עם התגובה שלך?
ב.לילד יש אגו,וזה כבר דובר אשכול קודם.
ג.לא יודע איפה אתה חיי אבל 200 סקוואט לא בא בקלות.

• פותח/ת השרשור
זה נקרא באמת התנהגות בזויה וכשאתה ליפטר ברמה הגבוהה זה לא מעניין אף אחד.
האמת שלדעתי בזריקה של עמית לא הייתה לו ממש ברירה
הוא קרס בתחתית והספוטרים לא היו בפוקוס, ככה זה כשאין את כלפון והצוות חח 😃

לגבי וולאד, הוא זרק גם בתחרות האחרונה, גם אנדי בולטון זורקים ועוד רבים גדולים, גם העור נקרע יותר וגם בזבוז אנרגיה.
ובלי קשר לחימום יש משהו מנטלי בלזרוק את החזרה האחרונה.

א.לא עפת קצת עם התגובה שלך?
ב.לילד יש אגו,וזה כבר דובר אשכול קודם.
ג.לא יודע איפה אתה חיי אבל 200 סקוואט לא בא בקלות.
לא בא בקלות אבל יחסית לעכשיו זה לא הישג.
לא שם לב איפה האגו של אילן אבל שאנשים מנסים להוריד מהישגיו הוא מחזיר, לא מבין מה הבעיה
התגובה של דניאל זאת בדיוק התגובה שהייתה צריכה להיכתב

לא בא בקלות אבל יחסית לעכשיו זה לא הישג.
מז"א יחסית לעכשיו?
לא שם לב איפה האגו של אילן אבל שאנשים מנסים להוריד מהישגיו הוא מחזיר, לא מבין מה הבעיה
אף אחד לא ממעיט בערכו,אבל כולם מנסים להכינס אותו קצת לפרופוציות.
התגובה של דניאל זאת בדיוק התגובה שהייתה צריכה להיכתב
אולי,אבל הוא יכל להתבטא כמו בן אדם.

• פותח/ת השרשור
להגיע ל 200 סקוואט זה משהו שלאדם הממוצע ייקח כמה שנים והרבה מאוד השקעה. להגיע ל 110 דדליפט לוקח במקרה הרע חודשים ספורים. מעצבנת אותי הגישה שלו, ולא כמה שהוא מרים. ותדבר כמו בן אדם

תגיד שקלת פעם 60 קילו?
אם הייתי שוקל כמו האדם הממוצע, 75 בוא נגיד, 110 זה בדיחה, תאמין לי ש10 קילו עושים הבדל. גם אל תשכח שאני בן 15.
ולא נדבר על בעיות אחרות שמציקות בדדליפט.

הגישה שלי מעצבנת ? מעניין מי פה מתנשא ומזלזל בהישיגו של אחר, אני תמיד מפרגן לכל אחד ובחיים לא אמרתי על מישהו שמה שהוא עשה לא שווה כלום סתם ככה כי כואב לי שהוא מצליח.

תתחיל אתה לדבר כמו בן אדם, דניאל ענה לך בצורה הנכונה לחוצפה שלך וכנראה שרק ככה תבין.

מז"א יחסית לעכשיו?

אף אחד לא ממעיט בערכו,אבל כולם מנסים להכינס אותו קצת לפרופוציות.

אולי,אבל הוא יכל להתבטא כמו בן אדם.
יחסית לעכשיו - הענקים שמסקביטים 470 כמו זאהיר ליליברידג' מלאניצ'ב וכדומה

לא יודע אם אילן מבין לא "לזרוק את המוט" (למרות ש110 קילו לא יעשו שום דבר למוט אפילו אם יזרקו אותו מקצה הר), אם סופטי מרשה אני לא רואה בזה בעיה. לזרוק את המוט כמו שאילן זרק זה בדיוק כמו שאתה אחרי חזרה בסט דדליפט שלך הרפת את הכוח מהמוט והוא נפל לרצפה, העובדה שהידיים שלך מחזיקות אותו לא משנות הרבה

דניאל יכל להתבטא כמו בן אדם, אבל הטרן עחי ;)

תגיד שקלת פעם 60 קילו?
אם הייתי שוקל כמו האדם הממוצע, 75 בוא נגיד, 110 זה בדיחה, תאמין לי ש10 קילו עושים הבדל. גם אל תשכח שאני בן 15.
ולא נדבר על בעיות אחרות שמציקות בדדליפט.

הגישה שלי מעצבנת ? מעניין מי פה מתנשא ומזלזל בהישיגו של אחר, אני תמיד מפרגן לכל אחד ובחיים לא אמרתי על מישהו שמה שהוא עשה לא שווה כלום.

תתחיל אתה לדבר כמו בן אדם, דניאל ענה לך בצורה הנכונה לחוצפה שלך וכנראה שרק ככה תבין.
התירוץ של 'אני שוקל קצת אז זה בסדר שאני מרים קצת' הוא דיי עלוב. ושקלתי 60 קילו כשהתחלתי להתאמן, ועוד על 1.80!
אני לא בא לדבר איתך על האם המשקל שאתה מרים הוא מכובד או לא, הזלזול שלך בציוד ובאחרים מעצבן. אלכס העיר על הטכניקה שלך, ציפית שכל האשכול יהיה ליקוקי תחת? הטכניקה שלך לא טובה ועדיף שתדע את זה מאשר שתחיה בסרט.
לא יודע, התגובה שלך לאלכס הרגישה טיפה מזלזלת ומתנשאת. יכול להיות שאני מדמיין.

יחסית לעכשיו - הענקים שמסקביטים 470 כמו זאהיר ליליברידג' מלאניצ'ב וכדומה
באלוהים שאני לא מבין מה זאת ההשוואה הזאת..
(למרות ש110 קילו לא יעשו שום דבר למוט אפילו אם יזרקו אותו מקצה הר)
לא,אתה טועה.
אם סופטי מרשה אני לא רואה בזה בעיה.
נכון,אבל 99% מהמכונים לא מרשים את זה.
אבל הטרן עחי ;)
😆

• פותח/ת השרשור
התירוץ של 'אני שוקל קצת אז זה בסדר שאני מרים קצת' הוא דיי עלוב. ושקלתי 60 קילו כשהתחלתי להתא

תקשיב התגובות שלי מידה כנגד מידה
מזלזלים בי אני אגיב באותה צורה, מעולם לא זלזלתי באף אחד סתם ככה.
אני לא מזלזל בציוד חלילה, אם היה אסור לזרוק לא הייתי זורק.
המכון של אושר שהוא חבר טוב מאוד שלי והמאמן שלי, למה שאהרוס לו משהו?
חוץ מהניתוק הטכניקה שלי די טובה, יכול להיות יותר טוב.

מה הקטע של כל הדרמה המיותרת פה?
הטענות שלנו הן:
1. הטכניקה לא משהו וראויה לשיפור
2. לזרוק את המוט אחרי החזרה זה לא טוב והורס את הציוד

מישהו לא מסכים עם זה?
אילן, כל הכבוד לך אתה חזק ומי שמזלזל בך הוא אפס, רק תפסיק לזרוק את המוט ותעבוד על לשפר את הטכניקה והכל יהיה פיקס.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
חברה, טנק צודק, אתם עושים יותר מידי דרמה.
באתי לפרסם הישג ולא לפרסם בקשה לביקורת, אמשיך לפרסם גם בעתיד.

אפשר להגיד כל הכבוד, סחטיין, להביא מוניטין ולכתוב אפילו דעה אישית בצורה יפה ונאותה כמו שאופיר וטנק כותבים.

תגובות שליליות ומזלזלות אפסיק להתייחס אליהן, haters gonna hate לא משנה מה.

אבקש באשכולות הבאים שאפרסם לענות בשפה נאותה וברצינות, מי שלא טוב לו ורוצה להתלהם מוזמן לדחוף דברים בצורה רקטמולית.
לדניאל יש הרבה המצאות, הוא ישמח לשתף אותכם.

לא אבקש לנעול את האשכול אך אבקש מהמגיבים להבא לענות בצורה נאותה.

לילה טוב ואנאבולי 😉

חברה, טנק צודק, אתם עושים יותר מידי דרמה.

אפשר להגיד כל הכבוד, סחטיין, להביא מוניטין ולכתוב אפילו דעה אישית בצורה יפה ונאותה כמו שאופיר וטנק כותבים.

תגובות שליליות ומזלזלות אפסיק להתייחס אליהן, haters gonna hate לא משנה מה.

אבקש באשכולות הבאים שאפרסם לענות בשפה נאותה וברצינות, מי שלא טוב לו ורוצה להתלהם מוזמן לדחוף דברים בצורה רקטמולית.
לדניאל יש הרבה המצאות, הוא ישמח לשתף אותכם.

לא אבקש לנעול את האשכול אך אבקש מהמגיבים להבא לענות בצורה נאותה.

לילה טוב ואנאבולי 😉
פףף
ציפיתי לסוף יותר דרמתי

אני מאד מסכים איתך לגבי צורת ההתבטאות שנדרשת, אבל "לא לפרסם בקשה לביקורת" - אין סרט כזה.
ביקורת תגיע לכל סרטון שיפורסם.

• פותח/ת השרשור
אני מאד מסכים איתך לגבי צורת ההתבטאות שנדרשת, אבל "לא לפרסם בקשה לביקורת" - אין סרט כזה.
ביקורת תגיע לכל סרטון שיפורסם.
מסיבה זו כתבתי שניתן להעביר ביקורת / דעה אישית בצורה נאותה.

נכון,אבל 99% מהמכונים לא מרשים את זה.

לכן פתחתי את הVolcan Powerlifting GYM,
כדי שלמתאמנים הרציניים תהיה אפשרות להתאמן בלי שיזיינו להם את השכל. כמתאמן שסולק מכמה חדרי כושר, אני עושה זאת מתוך שליחות ואהבה לתחום, במטרה לקדם את הענף שרק התפתח בשנתיים ו10 חודשים שהוא רץ בארצנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית