הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מילטרי פרס בלינארית.

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
הגעתי לשבוע חמישי,בכל התרגילים יש התקדמות מעולה,בפרס נתקעתי ב45 קג,באימון שנתקעתי הצלחתי 3 חזרות,דקה מנוחה ועוד 2חזרות,חשבתי שבאימון שאחריו 5 חזרות יזרמו,אבל זה אותו הדבר.
כמה משקל לחתוך,והאם להתקדם לאט יותר? יש לי סט פלטות קטנות.

אוברהד פרס* 😃

באימון שנתקעתי הצלחתי 3 חזרות,דקה מנוחה ועוד 2חזרות,חשבתי שבאימון שאחריו 5 חזרות יזרמו,אבל זה אותו הדבר.

אם הטכניקה טובה, יכול להיות שאתה צריך ריסט.
כמה הבנצ' שלך?
כמה זמן אתה כבר עם הלינארית? אם היית נתקע בחזרה החמישית הייתי ממליץ על מיקרו לאודינג.. אבל בגדול יוצאים לך 3 חזרות.
הרביעית נכשלת איפה? באיזה שלב של הלחיצה?

• פותח/ת השרשור
בשבוע ה5 של התוכנית.
נתקע בחזרה ה3,לא מצליח אפילו לדחוק מעט,כאיל תמו לי הכוחות,אולי אני מפקשש ולא משתמש מספיק בבאונס של הבטן והרגליים במשקלים גבוהים.
הבנצ 68.

היחס בין הבנץ' לפרס סביר מאד.
כנראה שהתחלת את התוכנית ממשקל גבוה מדי בפרס.
תבצע ריסט, וכדאי שתוסיף מקבילים לרוטינה, באימון או שניים.

הגעתי לשבוע חמישי,בכל התרגילים יש התקדמות מעולה,בפרס נתקעתי ב45 קג,באימון שנתקעתי הצלחתי 3 חזרות,דקה מנוחה ועוד 2חזרות,חשבתי שבאימון שאחריו 5 חזרות יזרמו,אבל זה אותו הדבר.
במשקלים כאלה, עליה של קילו בשבוע זה סביר מאוד

אוברהד פרס* 😃

אם הטכניקה טובה, יכול להיות שאתה צריך ריסט.
כמה הבנצ' שלך?
כמה זמן אתה כבר עם הלינארית? אם היית נתקע בחזרה החמישית הייתי ממליץ על מיקרו לאודינג.. אבל בגדול יוצאים לך 3 חזרות.
הרביעית נכשלת איפה? באיזה שלב של הלחיצה?

*פשוט פרס

הלינארית פשוט לא טובה ללחיצות. אי אפשר להתקדם מסט עצים או שניים בפרס ובנץ'.
לדעתי כמובן

למה אתה אומר את זה? ועוד איך שאפשר, אולי לך זה פחות מתאים, יש אחרים שזה יתאים להם יותר
נפח לדעתי בלחיצות הרבה יותר יעיל.. אבל בשילוב עם תרגילים אחרים הלינארית נותנת התקדמות לא רעה בכלל בעבודה העצימה

נפח לדעתי בלחיצות הרבה יותר יעיל.. אבל בשילוב עם תרגילים אחרים הלינארית נותנת התקדמות לא רעה בכלל בעבודה העצימה
זה נכון ברוב המקרים אבל לא תמיד, נפח גבוה בלחיצות הרבה פעמים גם מועד לפציעות, ולוא דווקא יעיל יותר עבור מתאמנים מסויימים, לדעתי כדאי להתחיל מנפח סביר, לראות את ההתקדמות, ואז להחליט אם יש צורך להוסיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית