עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באימון שנתקעתי הצלחתי 3 חזרות,דקה מנוחה ועוד 2חזרות,חשבתי שבאימון שאחריו 5 חזרות יזרמו,אבל זה אותו הדבר.
כמה משקל לחתוך,והאם להתקדם לאט יותר? יש לי סט פלטות קטנות.
במשקלים כאלה, עליה של קילו בשבוע זה סביר מאודהגעתי לשבוע חמישי,בכל התרגילים יש התקדמות מעולה,בפרס נתקעתי ב45 קג,באימון שנתקעתי הצלחתי 3 חזרות,דקה מנוחה ועוד 2חזרות,חשבתי שבאימון שאחריו 5 חזרות יזרמו,אבל זה אותו הדבר.
כמה משקל לחתוך,והאם להתקדם לאט יותר? יש לי סט פלטות קטנות.
אוברהד פרס* 😃
אם הטכניקה טובה, יכול להיות שאתה צריך ריסט.
כמה הבנצ' שלך?
כמה זמן אתה כבר עם הלינארית? אם היית נתקע בחזרה החמישית הייתי ממליץ על מיקרו לאודינג.. אבל בגדול יוצאים לך 3 חזרות.
הרביעית נכשלת איפה? באיזה שלב של הלחיצה?
למה אתה אומר את זה? ועוד איך שאפשר, אולי לך זה פחות מתאים, יש אחרים שזה יתאים להם יותרהלינארית פשוט לא טובה ללחיצות. אי אפשר להתקדם מסט עצים או שניים בפרס ובנץ'
נפח לדעתי בלחיצות הרבה יותר יעיל.. אבל בשילוב עם תרגילים אחרים הלינארית נותנת התקדמות לא רעה בכלל בעבודה העצימהלמה אתה אומר את זה? ועוד איך שאפשר, אולי לך זה פחות מתאים, יש אחרים שזה יתאים להם יותר
זה נכון ברוב המקרים אבל לא תמיד, נפח גבוה בלחיצות הרבה פעמים גם מועד לפציעות, ולוא דווקא יעיל יותר עבור מתאמנים מסויימים, לדעתי כדאי להתחיל מנפח סביר, לראות את ההתקדמות, ואז להחליט אם יש צורך להוסיףנפח לדעתי בלחיצות הרבה יותר יעיל.. אבל בשילוב עם תרגילים אחרים הלינארית נותנת התקדמות לא רעה בכלל בעבודה העצימה