הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך ההורים מקבלים את העיסוק שלכם בכושר?

מצב
השרשור נעול
כשהייתי בדל פחמימה ובפליאו, להורים שלי היו רק תלונות, זה יקר, זה לא בריא, זה מסוכן, אתה רק נהיה עצבני יותר ויותר מזה.
אבל בסוף כשהם ראו את התוצאות הם אמרו שאולי זה ״לא בריא״ אבל זה עובד.
אחר כך הייתה לי מחלה קצרה שכללה שלשולים ללא סוף אחרי אכלתי משהו מקולקל, ומאז חזרתי לאכול ״רגיל״ (הרבה, מדי, חרא) והשמנתי בקצב שיא את הכל בחזרה.
אבל עכשיו הם נזכרו להעיר לי שהשמנתי הכל בחזרה ושכל מה שעשיתי היה סתם ובלה בלה בלה וידה ידה ידה.

אני כבר הפסקתי להתייחס כי אני יודע שתמיד יהיו תלונות ומענות.
אל תרגיש רע. אתה בסטטיסטיקה. על פי לייל 95% מהאנשים שמורידים הרבה משקל מחזירים אותו ויותר תוך 5 שנים או פחות.

• פותח/ת השרשור
אז כשתסיים מסה תחטב ואז תוכיח להם שאתה צודק.
אני הפסקתי להתייחס לאמירות שלהם כי אני יודע שבסוף זה יהיה שווה את המאמצים, אבל זה משגע אותי שלא מבינים שעדיף שיהיה בטן קטנה ובסוף קוביות וגוף חטוב מאשר להראות רזה.

אל תרגיש רע. אתה בסטטיסטיקה. על פי לייל 95% מהאנשים שמורידים הרבה משקל מחזירים אותו ויותר תוך 5 שנים או פחות.
יש הבדל קל בין 5 שנים לבין חודשיים.

אבא היה מתאמן שנים בתמונות שאני תינוק והוא מחזיק אותי הוא fucking jacked. אז הכל סבבה

קונים לי קוטג' ויוגורטים 🤤🤤

עד היום מונעים ממני את האפקות אסטרואידים

בגדול סבבה, אף אחד לא מעיר, מפרגנים (בייחוד כשאני היחידה מהמשפחה *המורחבת* שמתעסקת בכושר בפנאי וכמקצוע).

כשההורים שלי היו בפראג, אמא שלי רצתה לקנות לי מעיל עור מגניב.
-איזה מידה לקנות לך?
-36!
-תראי, אני מדדתי 38 וזה היה צמוד לי בידיים
-אמא... את יותר גדולה ממני...
-כן אבל את מתאמנת ונהיו לך כתפיים ושרירים
-מה?!
-זאת אומרת... את נהיית ממש שרירית ו...
-מה??! טוב עזבי תביאי 38.
-לא בקטע רע, כיאילו נו, את מתאמנת וכיאילו התרחבת ו...
-אמא. דיי. את רק עושה את זה גרוע יותר.
🤦‍♂️

אמא מתלוננת על כל דבר אפשרי, ובעיקרון בגללה אני בקושי אוכל חלבון כי היא קוראת לי מחלבה מהלכת חחח.
בנוסף לזה יש לה הערות לזה שאני אוכל כל הזמן והרבה (דיי נו :( )
ואבא שלי האמת שתומך, ואפילו הראיתי לו סרטונים שלי מרים והוא היה שמח ואמר לי לא להפסיק.
לעומת אמא שלי... ששואלת אותי מתי אני מפסיק עם ה"שטויות" האלה. ושהיא מקווה שכשייגמר המנוי במכון אני יפסיק להתאמן כי היא "לא" הולכת לחדש.
._.
אה וכמובן שעשיתי מצווה והסברתי לאבא שלי למה השריר לא הופך לשומן אחרי שאתה מפסיק להתאמן- שזה לא אפשרי בכלל,
שבעפקות ניפוח אין אסטרואידים וכל המסביב.. הוא הקשיב לי בניגוד לאמא שלי שלא מקשיבה *כנראה* כי היא שונאת את זה שאני מתאמן

אה והיי ._.

אמא מתלוננת על כל דבר אפשרי, ובעיקרון בגללה אני בקושי אוכל חלבון כי היא קוראת לי מחלבה מהלכת חחח.
בנוסף לזה יש לה הערות לזה שאני אוכל כל הזמן והרבה (דיי נו 😭 )
ואבא שלי האמת שתומך, ואפילו הראיתי לו סרטונים שלי מרים והוא היה שמח ואמר לי לא להפסיק.
לעומת אמא שלי... ששואלת אותי מתי אני מפסיק עם ה"שטויות" האלה. ושהיא מקווה שכשייגמר המנוי במכון אני יפסיק להתאמן כי היא "לא" הולכת לחדש.
._.
אה וכמובן שעשיתי מצווה והסברתי לאבא שלי למה השריר לא הופך לשומן אחרי שאתה מפסיק להתאמן- שזה לא אפשרי בכלל,
שבעפקות ניפוח אין אסטרואידים וכל המסביב.. הוא הקשיב לי בניגוד לאמא שלי שלא מקשיבה *כנראה* כי היא שונאת את זה שאני מתאמן

אה והיי ._.
פורום לב אל לב עחי?

בנוסף לזה יש לה הערות לזה שאני אוכל כל הזמן והרבה (דיי נו 😭 )
._.

אה והיי ._.
ראיתי את זה מגיע

(בייחוד כשאני היחידה מהמשפחה *המורחבת* שמתעסקת בכושר בפנאי וכמקצוע).

אני תולה הרבה תקוות בקטנטנה הזו.
IMG_20151014_233210.jpg

*אחותי לא רוצה להעלות תמונות שלה לאינטרנט אז הסתרתי את הפרצוף הקסום שלה בלב הכי קיטשי שמצאתי:s29:*

אני תולה הרבה תקוות בקטנטנה הזו.
צפה בקובץ המצורף 30597

*אחותי לא רוצה להעלות תמונות שלה לאינטרנט אז הסתרתי את הפרצוף הקסום שלה בלב הכי קיטשי שמצאתי:s29:*
לא הבנתי, את בונה עליה שתגדל להיות ארנולד?
יש לה כבר מבטא אוסטרי של קצין SS?
(@Tank, תירגע, זה ה-SS השני)

אמא שלי קוראת לי שחיף ואומרת לי לאכול יותר.
אבא מתבאס כשאני לא אוכל איתם ושאני מכין אוכל משלי(לרוב כמויות מציקות שתופסות את המטבח)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית