הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ push pull legs

nizano

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
אני רוצה להתחיל את התוכנית הזאת,הבעיה שמצאתי אותה רק באתר אחד ובאנגלית, ניסיתי לתרגם וזה מה שיצא:
פוש

בנץ' 4*5 1*5/ לחצית כתפיים (אותו דבר)

מילטרטרי פרס 3*8—12 /בנץ' (אותו דבר) להחליף כל אימון בין הבנץ' לכתפיים

דחיקה בשיפוע 3*8-12

יד אחורית בחבל 3*8-12 (סופר סט)3*15-20 מידלי (להרחיק את המשקולות לצדדים (כתפיים))

יד אחורית משקולת מאחורי הראש 3*8-12 (סופר סט)מידלי

פול

דדליפט 4*5 +1*5/ ברבל רווז (אותו סיפור כמו הדחיקה והלחיצת כתפיים)

דדליפט/בארבל רווז 3*8-12

מתח 3*8-12

חתירה עם הכבל 3*8-12

פייס פולס (עם החבל) 5*15-20

פטישים 4*8-12

Wמוט (יד קידמית) 4*8-12

רגליים

סקווט 2*5 + 1*5

סטיפ לג דדליפט 3*8-12

חללית (סקווט במכונה) 3*8-12

פשיטת ברך 3*8-12

תאומים(לעלות את עצמך למעלה) 5*8-12

אני ממשש לא בטוח שזה נכון,
מישהו מכיר את התוכנית ויכול לעזור??
עוד שאלה אני רוצה לעשות אותה 4 פעמים בשבוע, צריך לשנות משהו בתוכנית?

תן פרטים עליך, גיל, משקל, גובה, מהם משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (סקוואט, בנצ', דדליפט פרס) מהם מטרותיך?

• פותח/ת השרשור
גיל 17, שוקל 70, גובה 1.86, התאמנתי שנה שנה וחצי עד עכשיו ולא עבדתי נכון בכלל- לא אכלתי נכון לא עשיתי דדליפט עד שבוע שעבר (ללמוד טכניקה), סקוואט הוספתי לא מזמן אני על 50 ובנץ' 60, פרס 30 גם הוספתי לא מזמן.משקלים נמוכים 🤭 .המטרה שלי זה בילדינג.

גיל 17, שוקל 70, גובה 1.86, התאמנתי שנה שנה וחצי עד עכשיו ולא עבדתי נכון בכלל- לא אכלתי נכון לא עשיתי דדליפט עד שבוע שעבר (ללמוד טכניקה), סקוואט הוספתי לא מזמן אני על 50 ובנץ' 60, פרס 30 גם הוספתי לא מזמן.משקלים נמוכים 🤭 .המטרה שלי זה בילדינג.
הבנתי, אני חושב שקודם כל כדאי שתוסיף כוח לתרגילי הבסיס, זה יתן לך בסיס טוב יותר לכל תכנית שתעשה אחרי, אני ממליץ לך על SS היא תתן לך להוסיף הרבה כוח ומסת שריר, ותלמד אותך לעבוד נכון וכבד בתרגילי הבסיס

גם המלצתי לך כמה פעמים על SS אבל אם אתה מתעקש על PPL אז אני חושב שזה לא תוכנית מוגדרת.זה פשוט שיטת חלוקה של האימונים.
זה כמו ABC רק שבקום חלוקה כלשהי של שרירים יש פשוט יום משיכות יום לחיצות ויום רגליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית