הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממש בבעיה.

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
פרסמתי לפני כמה ימים את האשכול הנ"ל:
ייעוץ - אשמח לעזרה..כמה % שומן אני?

שם לפי הנתונים שלי אמרו לי שאני צריך לעשות חיטוב עד 11 אחוז שומן,ולעלות אחרי זה מסה נקייה עד משקל מסויים ואז לעשות חיטוב קצר בשביל להגיע לתוצאות הנכונות. הבעיה שאני על 18.5 % שומן..ואני לא יודע מה כדאי לי יותר? מסה נקייה או מלוכלכת?

אני לא רוצה לאבד יותר מדי זמן ורוצה להשיג תוצאות יחסית בצורה סבירה..מה לעשות?

נערך לאחרונה:
בהמשך לשאלה הקודמת, עבור מי שנראה 'בסדר' אין צורך להתחיל במסה או חיטוב אלא פשוט להתחיל להתאמן ולאכול במאזן נייטראלי-חיובי.
אחרי כמה שבועות אתה תראה האם אתה מרגיש טוב עם איך שאתה נראה ואז תוכל למשוך לכיוון מסה רצינית יותר או שאתה מרגיש שאתה צובר שומן ואז לבחור בחיטוב.

הערה קטנה, אל תהיה כ'כ מודאג אימונים ותזונה זה לא פיזיקה גרעינית

• פותח/ת השרשור
בהמשך לשאלה הקודמת, עבור מי שנראה 'בסדר' אין צורך להתחיל במסה או חיטוב אלא פשוט להתחיל להתאמן ולאכול במאזן נייטראלי-חיובי.
אחרי כמה שבועות אתה תראה האם אתה מרגיש טוב עם איך שאתה נראה ואז תוכל למשוך לכיוון מסה רצינית יותר או שאתה מרגיש שאתה צובר שומן ואז לבחור בחיטוב.

הערה קטנה, אל תהיה כ'כ מודאג אימונים ותזונה זה לא פיזיקה גרעינית
אני כן מרגיש שמן..הבעיה שאני מפחד ממסה נקייה..הבנתי שזה לוקח מלא זמן. מצד שני יותר מפחיד אותי לעלות מסה מלוכלכת

אני כן מרגיש שמן..הבעיה שאני מפחד ממסה נקייה..הבנתי שזה לוקח מלא זמן. מצד שני יותר מפחיד אותי לעלות מסה מלוכלכת
אני אחזור על ההמלצה תתאמן חודש במאזן נייטראלי ותקבל החלטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית