הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בן 15 כדאי להתחיל SS

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
אז ככה, בן דוד שלי בן 15, בכיתה ט' כדאי לו להתחיל SS? מלא אנשים אומרים לי שזה פוגע בגדילה ואני מפחד על הילד, מה אתם אומרים? (למרות שגם הרבה אמרו שזה סתם מיתוס אבל.. כן)
זה מתאים לילד בן 15?
תודה לכולם ^_^

אני בן 14 ואני בSS כבר לקראת סיום,
לא, זה לא עוצר גדילה.

לא פוגע בגדילה.
השאלה מה המשקל גוף שלו ומה הגובה?

אז ככה, בן דוד שלי בן 15, בכיתה ט' כדאי לו להתחיל SS? מלא אנשים אומרים לי שזה פוגע בגדילה ואני מפחד על הילד, מה אתם אומרים? (למרות שגם הרבה אמרו שזה סתם מיתוס אבל.. כן)
זה מתאים לילד בן 15?
תודה לכולם ^_^
מיתוס
אימוני כוח בהתאמה יכולים רק להועיל לנערים, בשלל דרכים
בקיצור - שיתחיל

מה המשקלי עבודה שלך בתרגילי בסיס?
כמה זמן אתה מתאמן?
כמה סנטימטרים גבההת מאז שהתחלת את התוכנית ss?
אני מתאמן 5 חודש, בSS. גבהתי 2 סמ בערך.
משקלי עבודה,
135X5 דדליפט
3X115X5 סקוואט
70X1 בנץ פרס
3X50X3 אוברהדפרס

אני מתאמן 5 חודש, בSS. גבהתי 2 סמ בערך.
משקלי עבודה,
135X5 דדליפט
3X115X5 סקוואט
70X1 בנץ פרס
3X50X3 אוברהדפרס
אההה אוקיי תודה,אני רוצה להתחיל לעשות סקוואטים כבדים,דדליפט.... אבל אני מפחד אז אני רוצה הוכחות מאנשים שגבהו הרבה

אההה אוקיי תודה,אני רוצה להתחיל לעשות סקוואטים כבדים,דדליפט.... אבל אני מפחד אז אני רוצה הוכחות מאנשים שגבהו הרבה
אתה מצפה שאני אגבהה הרבה ב5 חודש?
אגב.. ממזמן כבר הוכח שאימוני משקולות לא פוגעים בגביהה.
מה שכן פגע בגביהה, זה היה עומס יתר ממש, @יהושע64 יוכל להסביר לך

אתה מצפה שאני אגבהה הרבה ב5 חודש?
אגב.. ממזמן כבר הוכח שאימוני משקולות לא פוגעים בגביהה.
מה שכן פגע בגביהה, זה היה עומס יתר ממש, @יהושע64 יוכל להסביר לך
אני יודע,פשוט ממש מפחד כי אני 1.65 ורוצה להגיע ל 1.80 אז אני לא עובר את ה-60 קילו(המשקל שלי) בתרגילים

אם זה עוזר לך בצורה כלשהיא, התחלתי להתאמן בספטמבר 2014 על גובה 175 היום אני 181.

172 שלי
אבא 182
אמא 157 חחחחח
יפה מאוד,סך הכול אתה גבוה,אני רק 1.65 ממש רוצה להגיע ל1.80 זה אפשרי אם אבא שלי 1.70 ואמא שלי 1.60?
אם זה עוזר לך בצורה כלשהיא, התחלתי להתאמן בספטמבר 2014 על גובה 175 היום אני 181.
תודה רבה,אני רוצה למצוא 10 אנשים בגיל שלי שהתחילו להתאמן עם משקלים גבוהיים ואז אני אראה להורים שלי וגם אני אסיק מזה מסקנות

יפה מאוד,סך הכול אתה גבוה,אני רק 1.65 ממש רוצה להגיע ל1.80 זה אפשרי אם אבא שלי 1.70 ואמא שלי 1.60?

תודה רבה,אני רוצה למצוא 10 אנשים בגיל שלי שהתחילו להתאמן עם משקלים גבוהיים ואז אני אראה להורים שלי וגם אני אסיק מזה מסקנות
המשקלים שלי רחוקים מלהיות גבוהים, אפילו לא בינוניים אבל לא חסר מחקרים שמפריחים את המיתוס הזה.

לפי דעתי תן לו להשתפשף קצת בחדכ-תלמד אותו טכניקה טובה,שתהיה בטוח שהוא שולט במידה סבירה עד טובה שיתחיל SS

אני 1.80

אבא שלי 1.68
אמא שלי 1.60

מהצד של אמא:
סבא בגובה 1.70
סבתא 1.60

מצד האבא:
סבא בגובה 1.70
סבתא בגובה 1.50

איך זה הגיוני??
כנראה בגלל שהתחלתי להרים משקולות בגיל 13 וכילד לא אהבתי מוצרי חלב מופצצים בסידן אהבתי בעיקר שוקולד וקפה.

🍿

אני 1.80

אבא שלי 1.68
אמא שלי 1.60

מהצד של אמא:
סבא בגובה 1.70
סבתא 1.60

מצד האבא:
סבא בגובה 1.70
סבתא בגובה 1.50

איך זה הגיוני??
כנראה בגלל שהתחלתי להרים משקולות בגיל 13 וכילד לא אהבתי מוצרי חלב מופצצים בסידן אהבתי בעיקר שוקולד וקפה.

🍿
אממ אם אני לא טועה אחד הדברים הראשונים שלומדים בביולוגיה הוא כל העניין של גנים שלטנים ונסגנים, זה כמו שלזוג הורים ג'ינג'ים יכול לצאת ילד בלונדיני/שחור/חום/וואטאבר אבל הסיכוי נמוך.

Back
למעלה תחתית