הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בחישוב קלוריות לעלייה במסה נקייה

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
היי ,
אשמח לעזרה בחישוב כמות הקלוריות שאני צריך לתקוע ביום על מנת לעלות במסה נקייה..
172 ס"מ
67 קילו
13%
מתאמן 4-5 פעמים בשבוע
כרגע אני על תפריט של 1700 קלוריות ואני מניח שאני לא אצליח לעלות במסה בתפריט הקיים.

שאלה נוספת:
האם יש טעם לבצע פעילות אירובית של 20-30 דקות בסוף אימון בזמן מסה?

תודה רבה!

א. תקרא את המאמר של העלייה במסה.
ב. תחשב RMR תוסיף את כל הפעילויות מהצד ותמצא את התחזוקה שלך, ותוסיף לה עוד 500.
ג. אין צורך לאירובי בשום שלב, זה רק אם אתה רוצה לשפר סבולת לב ריאה.

אתה מחשב RMR מכפיל ב7.
לאחר מכן לוקח את האימונים(150 קלוריות~)
מכפיל במספר האימונים ומוסיף ל 7XRMR.
לאחר מכן מחלק את הכל בשבע ויוצא לך כמה קלוריות בכל יום.
או במקום זה אתה יכול פשוט לאכול RMR חלקי 7 ולהוסיף ביום של אימון 150 קלוריות לתפריט~.

לכל תוצאה אתה בכ"מ מוסיף 500 קלוריות.

אין צורך לאירובי בשום שלב, זה רק אם אתה רוצה לשפר סבולת לב ריאה
לא מדויק, הייתי ממליץ לשלב אירובי תמיד, במסה מעט כדי לא לאכול כמו חזיר אבל 40-60 דק' בשבוע זה תמיד טוב

רפרנס ישמח אותי
רפרנסרפרנסרפרנסרפרנסרפרנסרפרנסרפרנסרפרנסרפרנס אכלתם את הראש
מצטער להגיד לך אבל להמליץ לבן אדם לא לעשות אירובי זה דפוק ולא צריך רפרנס לזה

אם תבדוק מספיק מקרוב תגלה כמה אירובי חשוב ולא רק בהיבט של ה "GAINZ"

אין לי בעיה שזה לא נכון,אבל אתה יכול להסביר את דברך ולבסס.
גם אני רוצה ללמוד.

עם כל הכבוד שלי למתי ממה שאני יודע הוא חי על אוריאו פיצה וחלב. אירובי זה לא מה שעומד להפוך אותו לבריא

אני רוצה רפרנס עם הסבר מפורט
נייר עמדה מקיף ומפורט, עם לא פחות מ-407 הפניות למחקרים עליהם הוא מבוסס ("רפרנס") תוכל למצוא בפרסום הזה של ה ACSM . אם זה לא מספק אותך, חיפוש פשוט בגוגל ימצא לך עוד כמה מאות אלפי אתרים.

נייר עמדה מקיף ומפורט, עם לא פחות מ-407 הפניות למחקרים עליהם הוא מבוסס ("רפרנס") תוכל למצוא בפרסום הזה של ה ACSM . אם זה לא מספק אותך, חיפוש פשוט בגוגל ימצא לך עוד כמה מאות אלפי אתרים.
תודה רבה, אקרא בהזדמנות.
קראתי קצת, ולא ברור לי מה הכוונה בPhysical Fitness.
כל היתרונות הבריאותיים שנכתבו תקפים גם להרמת משקולות? או רק לפעילויות המערבות קרדיו?

כל היתרונות הבריאותיים שנכתבו תקפים גם להרמת משקולות?

בתקציר הם כותבים:

he ACSM recommends that most adults engage in moderate-intensity cardiorespiratory exercise training for ≥30 min·d−1 on ≥5 d·wk−1 for a total of ≥150 min·wk−1, vigorous-intensity cardiorespiratory exercise training for ≥20 min·d−1 on ≥3 d·wk−1 (≥75 min·wk−1), or a combination of moderate- and vigorous-intensity exercise to achieve a total energy expenditure of ≥500-1000 MET·min·wk−1. On 2-3 d·wk−1, adults should also perform resistance exercises for each of the major muscle groups, and neuromotor exercise involving balance, agility, and coordination

(הצביעה שלי, כמובן) וקצת אח"כ:
Each component of physical fitness (i.e., cardiorespiratory fitness, muscular strength and endurance (muscular fitness), body composition, flexibility, and neuromotor fitness) conceivably influences some aspect of health.

תצטרך, חוששני, להעמיק קצת יותר כדי לברר מה היתרונות היחסיים של כל אחד מסוגי האימון(1), אבל מאחר והם לא חוסכים בפירוט המקורות תוכל לדעת בדיוק לפי איזה מחקר הם הגיעו לכל אחת מההמלצות. לפני שתגמור לעשות את זה, Tank כבר יהיה דוקטור למדעי המחשב והוא יוכל לעזור לך לפתח תוכנה שתעשה את זה במקומך 😃. כללית, כשאתה נתקל במונחים כמו "Physical exercise" בלי פירוט, ברירת המחדל היא שמדובר על אירובי.

הבהרה: שלא יתקבל הרושם הלא נכון - לא קראתי כל את המאמר של ה ACSM .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית