עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שברים מרובים בבית החזה, הצלעות ניקבו לו את את הריאות, ודימום פנימי מסיבי.רגע, הוא מת? 😳
מה סיבת המוות?
מקסים, גם ככה לא רציתי ללכת לישון היום.שברים מרובים בבית החזה, הצלעות ניקבו לו את את הריאות, ודימום פנימי מסיבי.
מת מדום לב.
מקסים, גם ככה לא רציתי ללכת לישון היום.
או לעשות בנץ' פרס לא עם suacide gripתמיד אמרתי שעדיף לעשות פרס...
Sexy!שברים מרובים בבית החזה, הצלעות ניקבו לו את את הריאות, ודימום פנימי מסיבי.
מת מדום לב.
He actually didn't use suicide grip I think. Tho I might b wrong, somewhat difficult to see with the potato-cam.או לעשות בנץ' פרס לא עם suacide grip
that's y in federations like IPF (I think maybe GPA as well, don't rmbr) they use saftey pins:שום ספוטר לא היה מצליח לעצור את המוט לחלוטין..
גם אם הספוטרים היו הכי ערניים בעולם והידיים שלהם היו מתחת למוט הוא עדיין היה מקבל מכה די חזקה בחזה כי לתפוס 400LBS בהפתעה מוחלטת זה לא אפשרי..
More expensive, respected federations have safety bars. Even some gyms have it, but it's so rare for someone to die from bench pressing that gyms will usually not care.לא היה לי מושג שבנצ' כל כך מסוכן, למה בעצם לא משלבים הגנות כמו ש @Savo כתב כתקן?
More expensive, respected federations have safety bars. Even some gyms have it, but it's so rare for someone to die from bench pressing that gyms will usually not care.
פחדןיש מצב שאני לא אעשה עכשיו שבוע+ בנץ׳.
I think it's a fair amount more expensive, supply and demand, in general, ppl don't rlly buy benches. Even if u do buy, some benches have the safety bars too short so u can choke if u miss the saftey pin.כמה זה כבר יעלה?! ללכת למסגר לבקש ממנו שיכין שני חמורים שיעמדו בצידי הספה, 100 ש"ח בלחץ..
סתם חוסר אחריות, אולי כמה תביעות ודרישות של חברות הביטוח ישנו את התמונה.
מן הסתם החזה תמיד יהיה גבוה יותר מהפינים אז זה לא באמת היה מציל אותו, למרות שאני מסכים שזה משהו שיכול מאוד לעזור במיוחד אם קורה מצב והמתחרה לא יכול לעזור בדחיפת המשקל לספוטרים.that's y in federations like IPF (I think maybe GPA as well, don't rmbr) they use saftey pins:
![]()