הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

I am traumatized for life

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
חבר'ה, תבטיחו לי שאתם עובדים עם ספוטר ב-PRs שלכם (שבאמת עושה את העבודה שלו, לא כמו בסרטון)
חשוב לציין שבסוף הסרטון הבחור נראה בסדר, אבל הוא מת זמן קצר לאחר מכן.
שמרו על עצמכם.

~ ! אזהרת צפייה ! ~

נערך לאחרונה:
זה מעלה טראומות ישנות ,לי נקרע החזה בבנץ לפני 7 שנים.

עד היום אני מפחד פחד אלוהים כל פעם שאני לוחץ. המשקל אפילו לא היה אמור להיות PR ,אני לא אשכח איך היד שלי התרוממה והכתף החליקה למטה עם רעש של בד נקרע ועמדה לצאת מהמקום.

המשקל היה יותר מכפול ממני ,אם לא היה לי ספוטר הייתי בבית קברות עכשיו. אין תרגיל יותר פוצע ומסוכן מהלחיצה.

נערך לאחרונה:
שום ספוטר לא היה מצליח לעצור את המוט לחלוטין..
גם אם הספוטרים היו הכי ערניים בעולם והידיים שלהם היו מתחת למוט הוא עדיין היה מקבל מכה די חזקה בחזה כי לתפוס 400LBS בהפתעה מוחלטת זה לא אפשרי..

או לעשות בנץ' פרס לא עם suacide grip
He actually didn't use suicide grip I think. Tho I might b wrong, somewhat difficult to see with the potato-cam.
שום ספוטר לא היה מצליח לעצור את המוט לחלוטין..
גם אם הספוטרים היו הכי ערניים בעולם והידיים שלהם היו מתחת למוט הוא עדיין היה מקבל מכה די חזקה בחזה כי לתפוס 400LBS בהפתעה מוחלטת זה לא אפשרי..
that's y in federations like IPF (I think maybe GPA as well, don't rmbr) they use saftey pins:
TimAnderson2.jpg

יש מצב שאני לא אעשה עכשיו שבוע+ בנץ׳.
מעניין איך זה החליק לו ככה...

More expensive, respected federations have safety bars. Even some gyms have it, but it's so rare for someone to die from bench pressing that gyms will usually not care.

כמה זה כבר יעלה?! ללכת למסגר לבקש ממנו שיכין שני חמורים שיעמדו בצידי הספה, 100 ש"ח בלחץ..

סתם חוסר אחריות, אולי כמה תביעות ודרישות של חברות הביטוח ישנו את התמונה.

כמה זה כבר יעלה?! ללכת למסגר לבקש ממנו שיכין שני חמורים שיעמדו בצידי הספה, 100 ש"ח בלחץ..

סתם חוסר אחריות, אולי כמה תביעות ודרישות של חברות הביטוח ישנו את התמונה.
I think it's a fair amount more expensive, supply and demand, in general, ppl don't rlly buy benches. Even if u do buy, some benches have the safety bars too short so u can choke if u miss the saftey pin.

We've gotten to the moon and back, a couple of times, but creating a cheap bench with safety bars is like going to another galaxy I guess...

(I agree, it's stupid, but u save money where u can as a company)

that's y in federations like IPF (I think maybe GPA as well, don't rmbr) they use saftey pins:
TimAnderson2.jpg
מן הסתם החזה תמיד יהיה גבוה יותר מהפינים אז זה לא באמת היה מציל אותו, למרות שאני מסכים שזה משהו שיכול מאוד לעזור במיוחד אם קורה מצב והמתחרה לא יכול לעזור בדחיפת המשקל לספוטרים.

לדעתי במידה ובתחרות מתחרים בנצ'רים חזקים מאוד כדאי פשוט שיהיו שני ספוטרים במקום אחד.
זה גם הרבה יותר בטיחותי כי זה לא תולה את האחריות בספוטר אחד שיכול להיות שאנן וזה גם יותר יעיל למתחרה כי זה כוח עבודה כפול ולכן המתחרה יהיה פחות עייף מהכשל.
מבחינת כוח אדם זאתי לא ממש בעיה כי תמיד יש יותר משני אנשי צוות בתחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית