ייעוץ לא מצליח לעלות משקלים בחזה

avivgold23

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום חברים,

אני מתאמן שלוש חודשים ואני עושה בלחיצת חזה 70 סה"כ ואני כבר תקוע על המשקל איזה שבועיים שלוש ולא מבין למה אני אוכל תפריט מאוד מסודר מקפיד על אימונים.
רציתי לדעת האם יש לכם איזה תוכנית טובה לחזה? אני עובד AB שיהיה בה איזה 8-10 סטים. אני עובד עכשיו על מסה.
או שיש לכם עצות למה אני לא מצליח לעלות משקלים ? איזה טעויות נפוצות או משהו אני כן מרגיש שיפור בגוף אבל באימון לא מעלה משקל.

איזה טעויות נפוצות
תכנית אימונים לא מתאימה, לא מספיק אוכל, טכניקה לקויה, שילוב של הדברים. זה הטעויות הנפוצות.

תן פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, תכנית אימונים, ערכים יומיים (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)

שלום חברים,

אני מתאמן שלוש חודשים ואני עושה בלחיצת חזה 70 סה"כ ואני כבר תקוע על המשקל איזה שבועיים שלוש ולא מבין למה אני אוכל תפריט מאוד מסודר מקפיד על אימונים.
רציתי לדעת האם יש לכם איזה תוכנית טובה לחזה? אני עובד AB שיהיה בה איזה 8-10 סטים. אני עובד עכשיו על מסה.
או שיש לכם עצות למה אני לא מצליח לעלות משקלים ? איזה טעויות נפוצות או משהו אני כן מרגיש שיפור בגוף אבל באימון לא מעלה משקל.
אם אתה עובד AB נסה לעבור בבנץ' ל-3X5 אקרוס, כלומר 3 סטים של 5 חזרות במשקל קבוע (כל הסטים באותו משקל) כשאתה מנסה להעלות משקל בקפיצות קבועות משבוע לשבוע (2.5Kg נניח).
לאחר תקופה מתאימה וכשתחוש שתוכל להגביר נפח עבור ל-5x5 באותה המתכונת.
באופן כללי עדיף היה להתחיל עם תכנית מסוג FBW, בסה"כ אתה מתאמן מתחיל ומאוד טרי, שלושה חודשים הם מעט מאוד.
תזונה כמובן בפלוס קלורי ניכר עם צריכת חלבון של כ-2 גרם לקילוגרם משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
תכנית אימונים לא מתאימה, לא מספיק אוכל, טכניקה לקויה, שילוב של הדברים. זה הטעויות הנפוצות.

תן פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, תכנית אימונים, ערכים יומיים (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)
הגעתי למכון גובה 184 סי שוקל 63 היום אני 72 קג אוכל בערך 2500 עד 3000 קלוריות ביום ובין 140 ל160 גרם חלבון ביום. התאמנתי fbw חודשיים ומאז אני ab. כאשר לחזה אני עובד פרפר 3 סטים *8 לחיצת חזה 3*8 ועוד חזה עליון 3*8 כמובן שמתחיל עם הלחיצת חזה אחרי חימום . אני לא מותש מהאימון הזה זה לא שאני תפוס יום אחריו. אני מתאמן ביום ראשון a וביום רביעי a ככה שאני מאמין שיש גם מספיק מנוחה לא?

הגעתי למכון גובה 184 סי שוקל 63 היום אני 72 קג אוכל בערך 2500 עד 3000 קלוריות ביום ובין 140 ל160 גרם חלבון ביום. התאמנתי fbw חודשיים ומאז אני ab. כאשר לחזה אני עובד פרפר 3 סטים *8 לחיצת חזה 3*8 ועוד חזה עליון 3*8 כמובן שמתחיל עם הלחיצת חזה אחרי חימום . אני לא מותש מהאימון הזה זה לא שאני תפוס יום אחריו. אני מתאמן ביום ראשון a וביום רביעי a ככה שאני מאמין שיש גם מספיק מנוחה לא?
ממליץ לך לעשות כפי שהמליץ לך תום. לא תקבל עצה טובה יותר בנושא לחיצת החזה.
ובלי קשר, תמיד כדאי להעלות סרטון של הלחיצה על מנת לזהות בעיות בטכניקה שגם הן יכולות להוביל לפציעה\חוסר בהתקדמות.

אם אתה נתקע כנראה או שהתוכנית שלך לא מתאימה לך, או שהטכניקה לא מספיק טובה- גם הטכניקה עצמה וגם הצורה שאתה עובד על בנץ' בתוכנית עצמה- ז"א מספר סטים וחזרות.
דבר נוסף שיכול להשפיע זה תזונה ומנוחה, שהם פרמטר מאוד חשוב בהתאוששות, אתה בטוח שכל אלה לא נפגעים בדרך מסוימת?

בכל מקרה, הנה סרטון שיצא לי לראות לפני כמה שנים שמסביר כמה טעויות מאוד שכיחות שקורות בבנץ' אתה מוזמן להסתכל בו ולראות אולי הוא יוכל לעזור לך קצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית