הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להתקדם

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי אני בן 15, שוקל 59 1.65 מתאמן חודשיים, אממ אז ככה אני משתמש בתוכנית FBW של tank מהפורום ובשבוע האחרון אני מרגיש שאני לא מצליח להתקדם בפרס ובנץ פרס, הבנץ הוא כרגע על 45 והפרס על 30 (עושה 5 חזרות בכללי אבל זה כל הזמן נע בין 4 ל5 ) .
אני אוכל מספיק (2500 קלוריות ) יושן מספיק ( 7 עד 8 שעות ) ומתקדם בסקוואט דדליפט הכול, טכניקה סבירה, והמשקל הזה נמוך בכלל זה מה שמעצבן !
ואני מרגיש שאני לא מצליח להתקדם פשוט.
מישהו יכול לעזור לי ? מה לעשות ?

מבחינת תוכנית האימונים אני לא חושב שיש משהו שאפשר לשנות בה כדי לעזור לך להתקדם. תנסה לקחת את הזמן, התוכנית שלי לא נועדה להתקדמות שבועית במשקלי העבודה, ובגלל זה אתה גם לא תראה התקדמות שבועית.

• פותח/ת השרשור
מבחינת תוכנית האימונים אני לא חושב שיש משהו שאפשר לשנות בה כדי לעזור לך להתקדם. תנסה לקחת את הזמן, התוכנית שלי לא נועדה להתקדמות שבועית במשקלי העבודה, ובגלל זה אתה גם לא תראה התקדמות שבועית.
אה
אז אני מעוניין בתוכנית עם התקדמות של פעם בשבוע מינימום, אבל הבעיה שאני לא יכול לעשות SS, יש לך אוליי תוכנית טובה שאוכל לתת גז לכוח שלי בבנץ ?

אה
אז אני מעוניין בתוכנית עם התקדמות של פעם בשבוע מינימום, אבל הבעיה שאני לא יכול לעשות SS, יש לך אוליי תוכנית טובה שאוכל לתת גז לכוח שלי בבנץ ?
עם משקלי העבודה רק SS תעזור לך. יש הטוענים ( @stitch ) שאפשר לעשות גם את הלינארית של ביל סטאר על משקלי עבודה נמוכים, למרות שבמקרה הזה אמליץ לבצע את הנפח ב4X5 במקום 5X5 בכל תרגילי הבסיס כי התקדמות באחוזים תהיה גדולה מאוד והאימון ירגיש יותר "נפחי" ממה שהוא אמור להיות.
חוץ מלינארית וSS אין לי עוד מה להציע לך. חבל שאתה אומר שאתה לא יכול לעשות SS. זה מה שהכי יקדם אותך במשקלים כרגע.

• פותח/ת השרשור
עם משקלי העבודה רק SS תעזור לך. יש הטוענים ( @stitch ) שאפשר לעשות גם את הלינארית של ביל סטאר על משקלי עבודה נמוכים, למרות שבמקרה הזה אמליץ לבצע את הנפח ב4X5 במקום 5X5 בכל תרגילי הבסיס כי התקדמות באחוזים תהיה גדולה מאוד והאימון ירגיש יותר "נפחי" ממה שהוא אמור להיות.
חוץ מלינארית וSS אין לי עוד מה להציע לך. חבל שאתה אומר שאתה לא יכול לעשות SS. זה מה שהכי יקדם אותך במשקלים כרגע.
אני עושה אירובי פעמיים בשבוע, וגם קשה לי להאמין שאצליח להכניס 3000 קלוריות ביום,
יש אפשרות לעשות SS בכלל עם פחות מ3000 קלוריות ? לא באלי להיראות כמו איזה דוב כשאני מסיים...

יש אפשרות לעשות SS בכלל עם פחות מ3000 קלוריות ? לא באלי להיראות כמו איזה דוב כשאני מסיים...
יש אפשרות לעשות אותה גם על מאזן חיובי גדול יותר. אבל נראה לי שאתה קצת הוזה. מצד אחד אתה רוצה להתחזק כל שבוע ומצד שני אתה לא רוצה להקריב את אחוז השומן שלך ואת האכילה?
אתה לא יכול לעשות הכל בו זמנית. או שאתה עולה במסה ומתחזק או שאתה לא

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות לעשות אותה גם על מאזן חיובי גדול יותר. אבל נראה לי שאתה קצת הוזה. מצד אחד אתה רוצה להתחזק כל שבוע ומצד שני אתה לא רוצה להקריב את אחוז השומן שלך ואת האכילה?
אתה לא יכול לעשות הכל בו זמנית. או שאתה עולה במסה ומתחזק או שאתה לא
אממ אוקיי הבנתי, אני אנסה אוליי שבוע הבא לעבור אליה, איך אני אמור לשלב SS עם אירובי פעמיים בשבוע ?להוסיף עוד קלוריות ? כמה ?
וגם , ההעלייה מאימון לאימון, במיוחד בסקוואט ובדדליפט, לא יכולה לפגוע בגב ? הרי הטכניקה כנראה תיפגע, איך אפשר למזער כמה שיותר את האפשרות לפציעה בגב ?

איך אני אמור לשלב SS עם אירובי פעמיים בשבוע ?
אתה לא אמור. אבל אם אתה מתעקש אז עדיף בסוף אימון.
להוסיף עוד קלוריות ? כמה ?
כמה שיותר. כמה שאתה יכול. בSS לא מסתכלים על קלוריות. פשוט תוחנים.
לא יכולה לפגוע בגב ?
יש הרבה דברים שפוגעים בגב. התקדמות במשקלי העבודה היא לא אחד מהם.
הרי הטכניקה כנראה תיפגע
אם המשקל עולה על חשבון הטכניקה אז המשקל לא אמור לעלות.
איך אפשר למזער כמה שיותר את האפשרות לפציעה בגב ?
לעבוד בטכניקה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית