הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 1.5 גרם חלבון מספיק?

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
קראתי בהרבה מקומות שצריך 2 גרם חלבון פר גרם אבל גם ראיתי מקומות שאומרים ש 1.5 זה מספיק ומעל זה זה סתם העמסה על הגוף אז מה שאני רוצה לשאול זה אם 1.5 גרם חלבון מספיק כדי לגדול או שצריך 2?

גם פי 4 לא יעמיס על הגוף
השאלה עד כמה הגוף יכול לסנטז
לאדם שעוסק בפעילות גופנית אנאירובית, וגל עוד לא עושה שימוש בחומרים אנאבוליים, הייתי ממליץ לצרוך פי 2 חלבון לכל קילו מ"ג

• פותח/ת השרשור
גם פי 4 לא יעמיס על הגוף
השאלה עד כמה הגוף יכול לסנטז
לאדם שעוסק בפעילות גופנית אנאירובית, וגל עוד לא עושה שימוש בחומרים אנאבוליים, הייתי ממליץ לצרוך פי 2 חלבון לכל קילו מ"ג
אז 1.5 לא מספיק? כי גם ככה קשה לי להגיע גם לאחד וחצי אז לעלות ל2 יהיה קצת קשה..
אם אני יאכל 1.5 זה יספיק לעלייה במסה?

בהתחלה כן, באיזשהו שלב כבר לא.

למה בעייתי לך להעלות את כמות החלבון מ1.5 ל-2 ? עוד קופסת קוטג' או טונה ואפשר לומר שסגרת את הפינה..

גם אני ממליץ למתאמנים שלי על פי 2 ממשקל גוף (להוציא מקרים יוצאי דופן של השמנה קיצונית/חיטוב אינטסיבי).
אם אתה לא מצליח, סקופ אחד של חלבון יסגור לך את הפינה.

• פותח/ת השרשור
גם אני ממליץ למתאמנים שלי על פי 2 ממשקל גוף (להוציא מקרים יוצאי דופן של השמנה קיצונית/חיטוב אינטסיבי).
אם אתה לא מצליח, סקופ אחד של חלבון יסגור לך את הפינה.
למה בעייתי לך להעלות את כמות החלבון מ1.5 ל-2 ? עוד קופסת קוטג' או טונה ואפשר לומר שסגרת את הפינה..
אבקת חלבון אני לא יכול לקנות ההורים שלי בטוחים שזה זבל ואני אוכל כבר קופסאת טונה ולפי מה שאני יודע אי אפשר 2 ביום בגלל הכספית אם לא היה את הקטע עם הכספית לא הייתה לי בעיה

אבקת חלבון אני לא יכול לקנות ההורים שלי בטוחים שזה זבל ואני אוכל כבר קופסאת טונה ולפי מה שאני יודע אי אפשר 2 ביום בגלל הכספית אם לא היה את הקטע עם הכספית לא הייתה לי בעיה
אין כמעט כספית בטונה בישראל.

לא חושבת שיש בעיה עם 2 ביום- (משרד הבריאות הודיע שאין חשש לעודף כספית בטונה המיובאת לארץ). אבל אני בכל מקרה הייתי מציעה לגוון ממקורות אחרים: חזה עוף/ קופסת קוטג'. לא בעיה.

• פותח/ת השרשור
לא חושבת שיש בעיה עם 2 ביום- (משרד הבריאות הודיע שאין חשש לעודף כספית בטונה המיובאת לארץ). אבל אני בכל מקרה הייתי מציעה לגוון ממקורות אחרים: חזה עוף/ קופסת קוטג'. לא בעיה.

אה אם אפשר 2 אז אני פשוט יאכל 2 קופסאות טונה ויסגור את הפינה הזאת תודה רבה

כמה אתה שוקל?

JUST GONNA PUT IT HERE..
Myths and Realities: The Fishy Truth about Mercury Toxicity | Clinical Correlations

ובשורה אחת: unless you are a woman of childbearing age, the fear of mercury toxicity should not interfere with your fish intake.

היה שם מחשבון MERCURY בו אתה יכול לבדוק את סוג הדג לפי התכולה שלו אבל הקישור לא נכון.. בכל אופן, תוכל להעשיר את הידע לגבי האמרה הזאת עם במאמר

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
JUST GONNA PUT IT HERE..
Myths and Realities: The Fishy Truth about Mercury Toxicity | Clinical Correlations

ובשורה אחת: unless you are a woman of childbearing age, the fear of mercury toxicity should not interfere with your fish intake.

היה שם מחשבון MERCURY בו אתה יכול לבדוק את סוג הדג לפי התכולה שלו אבל הקישור לא נכון.. בכל אופן, תוכל להעשיר את הידע לגבי האמרה הזאת עם במאמר
כמה אתה שוקל?

אני שוקל 61-62 ולגבי הדגים סבבה בדקתי קצת עוד קצת ואני יתחיל לאכול 2 קופסאות טונה ביום

בזמן שאני מתקשה בלסגור 170 אנשים מתקשים בלסגור 120 🙁

אני שוקל 61-62 ולגבי הדגים סבבה בדקתי קצת עוד קצת ואני יתחיל לאכול 2 קופסאות טונה ביום
אחלה, קופסת טונה נוספת תסגור לך את הפינה במשקל גוף שלך.
בזמן שאני מתקשה בלסגור 170 אנשים מתקשים בלסגור 120 🙁
בזמן שאני לא מתקשה לסגור 250 לפעמים (ואפילו לא תמיד עם עפקת ניפוח) אנשים מתקשים לסגור 170 ו 120:P:

בהצלחה, העיקר שתפיק תוצאות.
(אל תשכח לגוון, טונה זו אינה האופציה היחידה שקיימת לך)

עפ"י דיווחי משרד הבריאות
שים לב לפתיח שהוספתי. אולי מותר לי להפנות את תשומת הלב לתגובה ישנה שלי (אני עדיין מחכה לתשובה ממשרד הבריאות).

מענין שהמלצות משרד הבריאות מתקבלות כאן בד"כ עם מידה גדושה של ספקנות בריאה, אלא אם הם מתאימות למה שנוח לנו לחשוב...

עפ"י דיווחי משרד הבריאות
שים לב לפתיח שהוספתי. אולי מותר לי להפנות את תשומת הלב לתגובה ישנה שלי (אני עדיין מחכה לתשובה ממשרד הבריאות).

מענין שהמלצות משרד הבריאות מתקבלות כאן בד"כ עם מידה גדושה של ספקנות בריאה, אלא אם הם מתאימות למה שנוח לנו לחשוב...
נכון, אתה צודק לחלוטין.
אבל על מי עוד אפשר לסמוך אם לא עליהם? יש עוד גוף שבודק את זה?

Back
למעלה תחתית