הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 1.5 גרם חלבון מספיק?

אבל על מי עוד אפשר לסמוך אם לא עליהם? יש עוד גוף שבודק את זה?
לא שידוע לי, אני רק מציע לעצור רגע לפני שמחליטים לאכול שני קילו טונה ליום (ואני גם מציע לפנות למשרד הבריאות, אולי אם הם יקבלו הרבה פניות בעניין הם יגיבו. מי יודע, אולי הם אפילו יבצעו שוב את הבדיקות שלהם).

אם אתה שוקל 61 אז אתה צריך 120 גרם חלבון

1 סקופ חלבון
1קופסת קוטג
4-5 ביצים
1 טונה
120 גרם חזה עוף (בד"כ 2 חתיכות)

וישמצב שאתה אפילו עוקף את ה 120
כל כך קשה להכניס את זה ביום ?

עפ"י דיווחי משרד הבריאות
שים לב לפתיח שהוספתי. אולי מותר לי להפנות את תשומת הלב לתגובה ישנה שלי (אני עדיין מחכה לתשובה ממשרד הבריאות).

די דומה לתגובה שלי כאן.
אופס.. מחקתי חלק ממה שכתבת.
בכל אופן, די דומה לקישור שהעלתי בדף הקודם באשכול.

לא חושבת שיש בעיה עם 2 ביום- (משרד הבריאות הודיע שאין חשש לעודף כספית בטונה המיובאת לארץ). אבל אני בכל מקרה הייתי מציעה לגוון ממקורות אחרים: חזה עוף/ קופסת קוטג'. לא בעיה.

אה אם אפשר 2 אז אני פשוט יאכל 2 קופסאות טונה ויסגור את הפינה הזאת תודה רבה

הייתי מציע להימנע מ-2 קופסאות טונה ביום ולהגביל לאחת ביום. מדי פעם אפשר לחרוג

אני לא חושב שזה מה שהוא התכוון, פשוט לא להתחיל לאכול כמויות ענקיות ללא פיקוח.
הסקת המסקנות שלי ושלו אולי לא זהה, אבל הסיבה כן. התכוונתי שלדעתי לא כדאי על בסיס יומי לאכול 2 קופסאות טונה אלא להסתפק באחת, וזה בגלל אותה סיבה שכתב יהושע64 שלא הייתי סומך על כל מה שמשרד הבריאות מפרסם.

הסקת המסקנות שלי ושלו אולי לא זהה, אבל הסיבה כן. התכוונתי שלדעתי לא כדאי על בסיס יומי לאכול 2 קופסאות טונה אלא להסתפק באחת, וזה בגלל אותה סיבה שכתב יהושע64 שלא הייתי סומך על כל מה שמשרד הבריאות מפרסם.
נכון, זהו נושא מאוד מעורפל ובעייתי.

Back
למעלה תחתית