הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריקון מאגרי גליקוגן

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
הבנתי שנידרש לאכול לפני אימון כוח ארוחה משולבת חלבון ופחמימה. פחמימה נועדה למלא את מאגרי הגליקוגן לפני אימון שבו הגוף משתמש לאנרגיה להרמות.
. חלבון לפני האימון נועד בשביל למזער פירוק שריר בזמן האימון,ולאחר האימון נדרש לאכול עוד חלבון בשביל להתחיל בניית/סינטוז שרירים, תקנו אותי אם אני טועה.

1) אם מדובר באימון כוח קצר של שעה, האם נידרש משקה פחמימה בזמן האימון? אני מתאר לעצמי שככל שנפח האימון גדול ועצים יותר כך הביקוש לפחמימה יותר גבוהה,מכיוון שמאגרי הגליקוגן בכבד ובשריר מתרוקנים?
2) האם משקה חלבון/חומצות אמינו ( לא מדבר על אוכל שיכביד אותי באמצע האימון) יכולות להיות טובות בזמן האימון? אני מתאר לעצמי שהשלב האנבולי מתחיל בסוף האימון, אבל אולי בשביל למזער פירוק שריר?
3) האם רצוי לשתות מים באמצע אימון אירובי/אינטרוולים? או שעדיף לשתות לפני האימון בשביל שזה לא יכביד ?

או שבעצם אתה סותר את shahar18 וטוען שכן יש חשיבות לארוחה לפני אימון?
אתם פשוט עשיתם פה מיקס שלם.
איך הגעת לזה שאני סותר את שחר?
בוא נתחיל מהתחלה:
אני סיפרתי על מנגנון אנרגיה שיש לך בגוף..
מכאן הגעתם לשאלה אם אין חשיבות לארוחות,עכשיו תמשיך ....
תסביר לי מה הקשר בין השאלה שלך לבין מה שאני הסברתי (ברצינות)

אתם פשוט עשיתם פה מיקס שלם.
איך הגעת לזה שאני סותר את שחר?
בוא נתחיל מהתחלה:
אני סיפרתי על מנגנון אנרגיה שיש לך בגוף..
מכאן הגעתם לשאלה אם אין חשיבות לארוחות,עכשיו תמשיך ....
תסביר לי מה הקשר בין השאלה שלך לבין מה שאני הסברתי (ברצינות)
אתה סיפרת על מנגון אנרגיה שיש בגוף, בעקבות שאלה האם האידיאולוגיה לפיה אנשים צורכים פחמימה מורכבת 2-3 שעות לפני אימון מופרכת מהיסוד.
טענת שהגוף לא משתמש בגליקוגן לצורך פעילות גופנית. משתמע מכך שאין הכרח לאכול סמוך לאימון(בעיקר פחמימה).
או שלטענתך כן יש הכרח לאכול לפני אימון, פשוט מה ש"מתדלק" את ה-ATP CP מקורו לא מהפחמימה?
תסביר את עצמך בצורה ברורה ואנשים יבינו אותך.

אתה סיפרת על מנגון אנרגיה שיש בגוף, בעקבות שאלה האם האידיאולוגיה לפיה אנשים צורכים פחמימה מורכבת 2-3 שעות לפני אימון מופרכת מהיסוד.
טענת שהגוף לא משתמש בגליקוגן לצורך פעילות גופנית. משתמע מכך שאין הכרח לאכול סמוך לאימון(בעיקר פחמימה).
או שלטענתך כן יש הכרח לאכול לפני אימון, פשוט מה ש"מתדלק" את ה-ATP CP מקורו לא מהפחמימה?
תסביר את עצמך בצורה ברורה ואנשים יבינו אותך.
זה ממש ממש ממש לא היה בעקבות האידיאולוגיה של צריכת פחמימה 2-3 שעות לפני אימון
הוא פשוט שאל מה זה ATP-CP אז הסברתי לו מה זה + קצת מעבר.
לרגע לא התייחסתי לארוחה לפני אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית